Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Sana zahmet, şu fotoyu da yorumlasana Aysel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Muneccim olmaya gerek yok. Bazi yerliler yabancilari sevmiyorlar. Bu kadar basit. Milli takim icinde soyledi zaten, yerli hoca olsa iyi olur diye. Nonda disinda hicbir yabanciyla arasi iyi olmadi, olamadi. Istemiyor cunki. Kasitli pas vermemek gibi amatorluk yapti, lincoln-elano hepsi payina duseni aldi bu olaydan. etkisiz yabancilar ve kendinden kalitesiz yerlilerle mutlu mesut yasamak istiyor arda ama malesef dunya boyle donmuyor.
Muneccim olmaya gerek yok. Bazi yerliler yabancilari sevmiyorlar. Bu kadar basit. Milli takim icinde soyledi zaten, yerli hoca olsa iyi olur diye. Nonda disinda hicbir yabanciyla arasi iyi olmadi, olamadi. Istemiyor cunki. Kasitli pas vermemek gibi amatorluk yapti, lincoln-elano hepsi payina duseni aldi bu olaydan. etkisiz yabancilar ve kendinden kalitesiz yerlilerle mutlu mesut yasamak istiyor arda ama malesef dunya boyle donmuyor.
Gelişme var
Motorları maviliklere süreceğim daha duuuur....... :ays:
editasyon; skibbeyi seviyordu bir tek. cunki futbolcuya dayali duzen vardi, florya dingonun ahiri olmustu. gerci frank gitti yine futbolcularin istedigi oldu. hagi de gider, cok gecmez. sorun arda degil. futbolculara bu hakki veren yonetimde. yani her turlu yukaridaki resimde buyuk ask yasayan kisiler gitmeli..
Burdaki 5-6 yabanciyla gecinemeyen adam Avrupa'da ne yapacak acaba? Avrupadaki oyuncularin hepsinin yabanci oldugundan haberi varmidir ki?
Burdaki 5-6 yabanciyla gecinemeyen adam Avrupa'da ne yapacak acaba? Avrupadaki oyuncularin hepsinin yabanci oldugundan haberi varmidir ki?
Yahu adam oynamamış ama yine bu konu revaçta.Çok enteresan.
Ahmet yine mi sen lan?![]()
bilmemki.. :ays:
--
elanoya pas vermemesiyle ilgili klip yapmistim, sitede olmadigim donemdi, koyamamistim. lincoln'e pas vermemesi yuzunden ne maclar gitti, sampiyonluk gitti, hala bencillik hala ben ben ben. 3-5 sevgi fotografiyla teselli bulmayin . ayrica itin bi yerine soktugunuz servetin, mustafanin foto arsivini koyarim buraya, dumur olursunuz. karelerle gelmeyin bana
:ays::ays: