Umut Karagül
Parçalı Üye
- 30 Mart 2010
- 2.974
- 1
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse yapmaya calismiyor akli basinda her teknik direktor sabriyi ya baska turlu kullaniyor yada yerine birini monte ediyor sansi varsa
ha tabiiki takimin daha buyuk sorunlari var ama hakan balta icinde ayni seyler soylenip durdu ben kicimi yirtarken
ha sonra allahtan kupadan eledi bizi de rahat ettik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o lafa bana aittt
GS da GS lilik ruhu en kral adamdir Ardada dahil
bugunde cok iyi oynadi
Öyle, ama maalesef tembel. Cok kosuyor, mücadele ediyor, canini disine takiyor ama tembel. Belliki yeterince calismiyor, bir kanat oyuncusu bunca yildir Galatasaray'da oynayip da ortalarini, serbest vuruslarini, sutlarini birazcik gelistiremiyorsa, bu adam tembeldir. Hakan Sükür de demisti yeterince calismiyor diye, keske calissa biraz daha, o zaman kral olurdu.
Galatasaray'a gelen hangi teknik direktör Sabri sağlamken başkasını oynattı bekte?
Sadece Kalli kadro dışı bıraktı, onun sebebi de başkaydı. Milli takımda da ikinci tercih. Gökhan'ın genelde olmadığını da düşünürsek bir...
sabrinin kadroda oldugu ve serkanin oynadigi cok mac var
takim duzgun olsa orayada el atacaklar ama gelmiyor bir tutlu sira
cunku takimin gerisinin civisi cikmis
bugun ne guzel oynadi
hele birde 3 mac oynasa hic yadirgamicak
en azindan mac basina 3 top calar
neredeyse hic hata yapmadi
ama sagbekte
1- enerjisini bosa harciyor
2- fundamental o kadar eksikligi varki bir bekte olmasi gereken sakinlik yok cok kademe hatasi yapiyor
yemek geldi iki atistirim geliom![]()
Yani başka adam yok takımda zaten.
Hakan Şükür gitsin kömür dağıtsın, seçim öncesi çalışma yapsın ona ne Galatasaray'dan? Var mı şuan Galatasaray'da bir görevi fln, yok o zaman konuşmasın boş boş, neyse konu o değil. Sabri dediğin eksiklikleri tamamlasa zaten bir Ramos, bir Alves fln olurdu ve Avrupa'ya giderdi. Bırakında biraz eksik yanları olsun.![]()
Galatasaray'a gelen hangi teknik direktör Sabri sağlamken başkasını oynattı bekte?
Sadece Kalli kadro dışı bıraktı, onun sebebi de başkaydı. Milli takımda da ikinci tercih. Gökhan'ın genelde olmadığını da düşünürsek bir...
Oyuncu değerlendirirken temel kriterimiz milli takım ya da Türkiye'deki diğer oyuncular olmasa ne kadar iyi olurArtı istatistikler Serkan ve Gönül diyor, Sabri demiyor herşeyi istatistik olarak bakarsak ve eğer verilerle konuşuyorsak.
Birakiyoruz zaten, ama keske o birakmasa. Hakan Sükür'ün söyemesine de gerek yoktu, hepimiz görüyoruz. O söyleyince gecen mac, demek sadece ben öyle düsünmüyormusum dedim. Sadece Sabri degil, genel olarak Türk futbolcusu pek kendini gelistirme geregi görmüyor. Durum böyle olunca bal yapmayan ari misali kosturuyor sahada.
Tamam da sen Sabri'yi sağ bekte izlerken ve dünyadaki diğer maçları izlerken iki sağ bek arasındaki farkları görmüyor musun? Ve istatistikler Arda konusunda bana diyordunuz şu anda Serkan Balcı ve Gökhan Gönül'ü Sabri'nin çok üstüne taşıyor. Zaten lanet olsun bu şampiyon olduğumuz yıla. Bana kızabilirsiniz fakat gerçekten lanet olsun o yıla. O yıl o kadro bir şampiyon oldu olmaması gerekirken ve bugün bu haldeyiz.
kusura bakmayin ama keitanin arkasinda kim oynasa iyi gorunuz gozunuze
Çok düz mantık. Sabri'nin olmadığı maçlarda Keita'nın performansı çook bariz düşüyordu.