Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

johnramboz.jpg

:asd:

kimse yapmaya calismiyor akli basinda her teknik direktor sabriyi ya baska turlu kullaniyor yada yerine birini monte ediyor sansi varsa

ha tabiiki takimin daha buyuk sorunlari var ama hakan balta icinde ayni seyler soylenip durdu ben kicimi yirtarken

ha sonra allahtan kupadan eledi bizi de rahat ettik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Galatasaray'a gelen hangi teknik direktör Sabri sağlamken başkasını oynattı bekte?

Sadece Kalli kadro dışı bıraktı, onun sebebi de başkaydı. Milli takımda da ikinci tercih. Gökhan'ın genelde olmadığını da düşünürsek bir...

o lafa bana aittt

GS da GS lilik ruhu en kral adamdir Ardada dahil

bugunde cok iyi oynadi

Yani başka adam yok takımda zaten.

Öyle, ama maalesef tembel. Cok kosuyor, mücadele ediyor, canini disine takiyor ama tembel. Belliki yeterince calismiyor, bir kanat oyuncusu bunca yildir Galatasaray'da oynayip da ortalarini, serbest vuruslarini, sutlarini birazcik gelistiremiyorsa, bu adam tembeldir. Hakan Sükür de demisti yeterince calismiyor diye, keske calissa biraz daha, o zaman kral olurdu.

Hakan Şükür gitsin kömür dağıtsın, seçim öncesi çalışma yapsın ona ne Galatasaray'dan? Var mı şuan Galatasaray'da bir görevi fln, yok o zaman konuşmasın boş boş, neyse konu o değil. Sabri dediğin eksiklikleri tamamlasa zaten bir Ramos, bir Alves fln olurdu ve Avrupa'ya giderdi. Bırakında biraz eksik yanları olsun. :)

Galatasaray'a gelen hangi teknik direktör Sabri sağlamken başkasını oynattı bekte?

Sadece Kalli kadro dışı bıraktı, onun sebebi de başkaydı. Milli takımda da ikinci tercih. Gökhan'ın genelde olmadığını da düşünürsek bir...

sabrinin kadroda oldugu ve serkanin oynadigi cok mac var

takim duzgun olsa orayada el atacaklar ama gelmiyor bir tutlu sira

cunku takimin gerisinin civisi cikmis

bugun ne guzel oynadi

hele birde 3 mac oynasa hic yadirgamicak

en azindan mac basina 3 top calar

neredeyse hic hata yapmadi

ama sagbekte

1- enerjisini bosa harciyor

2- fundamental o kadar eksikligi varki bir bekte olmasi gereken sakinlik yok cok kademe hatasi yapiyor

yemek geldi iki atistirim geliom:)

Baros,neİll,cana harİÇ hİÇbİrİnİz adam deĞİlsİnİz

sabrinin kadroda oldugu ve serkanin oynadigi cok mac var

takim duzgun olsa orayada el atacaklar ama gelmiyor bir tutlu sira

cunku takimin gerisinin civisi cikmis

bugun ne guzel oynadi

hele birde 3 mac oynasa hic yadirgamicak

en azindan mac basina 3 top calar

neredeyse hic hata yapmadi

ama sagbekte

1- enerjisini bosa harciyor

2- fundamental o kadar eksikligi varki bir bekte olmasi gereken sakinlik yok cok kademe hatasi yapiyor

yemek geldi iki atistirim geliom:)

Gerets döneminde sağ açık oynadı pek çok maç. Galatasaray ayarında bir takımın kanat yükünü çekemez Sabri, o zaman da görmüştük. Enerjisini boşa harcıyor dediğin pozisyonların hepsinde Sabri rakip beki alıp çizgiye kadar götürür topsuz şekilde. Bu sayede asıl kanat adamı birisinden kurtulmuş olur. Geçen sene Sabri-Keita ikilisini iyi izleyen herkes bunun ne kadar etkili bir olay olduğunu bilir zaten.

Hızlı olduğu için kademelere çok hızlı giriyor. Başkasının yetişemeyeceği toplara yetişiyor. Bu yüzden Sabri sağ bekte gayet iyidir...

Not: Sabri tam olarak hazırken Serkan kaç maç oynadı?

Yani başka adam yok takımda zaten.

Hakan Şükür gitsin kömür dağıtsın, seçim öncesi çalışma yapsın ona ne Galatasaray'dan? Var mı şuan Galatasaray'da bir görevi fln, yok o zaman konuşmasın boş boş, neyse konu o değil. Sabri dediğin eksiklikleri tamamlasa zaten bir Ramos, bir Alves fln olurdu ve Avrupa'ya giderdi. Bırakında biraz eksik yanları olsun. :)

Birakiyoruz zaten, ama keske o birakmasa. Hakan Sükür'ün söyemesine de gerek yoktu, hepimiz görüyoruz. O söyleyince gecen mac, demek sadece ben öyle düsünmüyormusum dedim. Sadece Sabri degil, genel olarak Türk futbolcusu pek kendini gelistirme geregi görmüyor. Durum böyle olunca bal yapmayan ari misali kosturuyor sahada.

Oyuncu değerlendirirken temel kriterimiz milli takım ya da Türkiye'deki diğer oyuncular olmasa ne kadar iyi olur :) Artı istatistikler Serkan ve Gönül diyor, Sabri demiyor herşeyi istatistik olarak bakarsak ve eğer verilerle konuşuyorsak.

Oyuncu değerlendirirken temel kriterimiz milli takım ya da Türkiye'deki diğer oyuncular olmasa ne kadar iyi olur :) Artı istatistikler Serkan ve Gönül diyor, Sabri demiyor herşeyi istatistik olarak bakarsak ve eğer verilerle konuşuyorsak.

8 senedir bu takımda Sabri. 6 yıl kadardır da milli takımda:)

Bir iki seferlik birşey değil yani, yeterince olgunlaşmış bilgi.

Tamam da sen Sabri'yi sağ bekte izlerken ve dünyadaki diğer maçları izlerken iki sağ bek arasındaki farkları görmüyor musun? Ve istatistikler Arda konusunda bana diyordunuz şu anda Serkan Balcı ve Gökhan Gönül'ü Sabri'nin çok üstüne taşıyor. Zaten lanet olsun bu şampiyon olduğumuz yıla. Bana kızabilirsiniz fakat gerçekten lanet olsun o yıla. O yıl o kadro bir şampiyon oldu olmaması gerekirken ve bugün bu haldeyiz.

G.Gönül milli takımda sıfır istatistik.Fener'de de geçen haftaya kadar yoktu son iki seneden beri.

Birakiyoruz zaten, ama keske o birakmasa. Hakan Sükür'ün söyemesine de gerek yoktu, hepimiz görüyoruz. O söyleyince gecen mac, demek sadece ben öyle düsünmüyormusum dedim. Sadece Sabri degil, genel olarak Türk futbolcusu pek kendini gelistirme geregi görmüyor. Durum böyle olunca bal yapmayan ari misali kosturuyor sahada.

Geçen sene Keita-Sabri ikilisi nasıldı? Harikaydı bana göre çoğu maçta. Bu sene Sabri'nin önünde Keita tarzı iş yapacak adam olmadı. Elano tam Sabri'nin önünde oynayabilecek tarzda değil, aynı şekilde Elano'nun arkasında da Sabri iyi olmuyor stiller farklı. Pino'nun mevkisi sağ bek değil gördüğümüz gibi Sabri'yle uyuşamadı. Ali Turan sağ bek, Sabri açık oynasa berbat oluyor zaten. Ali'nin mevkisi değil. Sabri tek başına açıkta iyi değil çünkü, açık forvet vari eğitimi ve yeteneği yok. Yani neyi zorluyoruz anlamadım.

Gökhan Gönül denilen adam 2008 Ocak-2008 Temmuz'dan beri hani nerede? Bu örneği vermekten bıktım. Ara sıra da sezon boyunca 34 maçta 2 kere, defanstan seken topa vuruyor gol oluyor bu mu istatistik? Avrupa ve Milli maçların hepsinde ezildi resmen, yüzüne küfür etsen o kadar aşağılanmazdı. Serkan Balcı denen adam Fenerbahçe'deyken de harika, geleceğin yeteneği diye şişirilmişti. Sonra gördük. Şimdi biraz bilgili hocanın elinde ve sistemi takır takır işleyen bir takımda oynadığı için sırıtmıyor aksine iyi gözüküyor. Kötü demiyorum ama abartıldığı kadar değil. Bugün Avrupa'da oynama şansı en yüksek sağ bek kim diye anket yap bu 3 isim arasında Sabri fark atarak 1. çıkar.

Ama bizim kesinlikle bir b.k atma çabamız olacağı için, Sabri'den Ramos-Maicon-Alves vari özellikler beklememiz normal. Yani aslında Tv'lerin Avrupa maçları yayınlaması bazılarına zarar veriyor. Arda'dan Messi'lik, Sabri'den Maicon'luk fln bekliyoruz.

bu arada dani alves ortalama 20 asist yapiyor senede:)

karsilastirmis olalim

kusura bakmayin ama keitanin arkasinda kim oynasa iyi gorunuz gozunuze

Tamam da sen Sabri'yi sağ bekte izlerken ve dünyadaki diğer maçları izlerken iki sağ bek arasındaki farkları görmüyor musun? Ve istatistikler Arda konusunda bana diyordunuz şu anda Serkan Balcı ve Gökhan Gönül'ü Sabri'nin çok üstüne taşıyor. Zaten lanet olsun bu şampiyon olduğumuz yıla. Bana kızabilirsiniz fakat gerçekten lanet olsun o yıla. O yıl o kadro bir şampiyon oldu olmaması gerekirken ve bugün bu haldeyiz.

Gökhan'dan çok daha istikrarlı Sabri o yönüyle öne çıkar. Bir de Sabri sete set oynanan oyunda daha başarılıdır, Gökhan da daha kontrolsüz oyunda iyidir. O ondan iyi diyemem. Kalite olarak Gökhan daha iyidir ama istikrarını, devamlılığını göz önüne alırsak genel için Sabri derim. Serkan Balcı da yeni çıkmış bir adam değil. Önce Gençler'in orta sahasındaydı, sonra fenere geldi kanat oynadı, bek oynadı, trabzona gitti. Şimdi de iyi bir yıl geçiriyor diye Sabri'den iyi yapmam.

O şampiyonluk da gayet güzeldi:) Feneri de yenmiştik, kupada da elemiştik, şampiyon da olmuştuk...

Size çok basit birşey gibi geliyor sanırım, aslında anlamanız lazımdı son 3 yılda değerini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt