Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Gençler maçında girdi oyuna, hemen birşeyler yapmaya çalıştı KAPTAN.

Keşke sakatlanmasaydın be Arda..

zamanında cok eleştirdim,inşallah akıllanıp geri döner ve kendini futbola verir.bu takımın eski arda ya ihtiyacı var.

Sahada ayağına top gelince en rahatladığım kişidir kendisi.

İki ay ortada yoktu magazinlerde boy gösteriyodu...joao alvesten ne farkı vardı...ne için ona müsamalı davrandık?? sevgilisini tanıyoruz adı sinem diye mi?? düzenli bi ilişkisi var diye mi??? joao alves in kız arkadaşını tanıyomuyduk yada o nun ilişkisi düzensizmiydi?(joaao sadece bir örnek..jo vb tüm yabancılara alemci deyip kızarken)..arda taraftara küfreden 3 ay sakat sakatım deyip parasını aldığı GS de oynamayıp milli takımda oynayan Servetten sonra takımı sabote eden 2. adamdır...Aldığı paranın kaçta kaçını haketti merak ediyorum..Gönderilse kendisine umut bağlanılmaz yerine oyuncu alınırdı...

özel hayatını sahaya yansıtmadığı sürece sorun olmayabilir.Yetenekli olduğunu hepimiz biliyoruz fakat biraz hızlı oynamalı, hızlı düşünmeli , top ayağına geldiğinde çok tutuyor yeri olmayan çalımlar atmaya kalkıyor . Bunu yaptıkça ben onu daha çok Hasan Şaş'ın son zamanlarına benzetiyorum.

sahada yokki sahaya yansıtsın özel hayatını..dediğin gibi özel hayatını sahaya değil magazinlere yansıtıyo...tribündede bana kahrolmak kalıyo Gs yerde sürünürken kaptanı gecelerde görmek jo ya kızgınlığımdan fazla üzer beni..

sahada yokki sahaya yansıtsın özel hayatını..dediğin gibi özel hayatını sahaya değil magazinlere yansıtıyo...tribündede bana kahrolmak kalıyo Gs yerde sürünürken kaptanı gecelerde görmek jo ya kızgınlığımdan fazla üzer beni..

Bu rekor olsa gerek. Arda doner donmez basladik yine.

antrenmana hasta olan pino, izin alan kewell’ın yanı sıra, sakatlığı süren baros, mustafa, aydın ve sabri katılmadı. sakatlığı bulunan arda ise takımdan ayrı olarak koşu yapmakla yetindi.

Sanırım Arda'da da kronikleşiyor :S of of

Red Bull içmiş "kanatlanmış!"

antrenmana hasta olan pino, izin alan kewell’ın yanı sıra, sakatlığı süren baros, mustafa, aydın ve sabri katılmadı. sakatlığı bulunan arda ise takımdan ayrı olarak koşu yapmakla yetindi.

Sanırım Arda'da da kronikleşiyor :S of of

canli yayinda dedi zaten 15 20 dkk oynayabilirim her macta dedi

ikinci yarinin ilk haftasina bile yetisecegini sanmam

Arda, Konya deplasmanında oynarsa yeni kramponları ile ilk kez sahaya çıkacak. Yeni kramponlarının ismi CTR360 Maestri II Elite ...

Ceza sahasına hç girmiyor.Pası veriyor öyle bekliyor.Nasıl gol atacak bu adam ben anlamıyorum ya ey Arda yaşın geçiyor yaşın sık kendini biraz.

66 li Arda simdiki 10 luk ve Kaptani tasiyan Arda dan bin kata daha iyidi.

Ulan Polat batirdin cocugu, ne yetenekliydi, simdi bütün yükü verdin üstüne, adam cöktü. Adam nasil yagdiriyordu soldan, sagdan heryerden kaleye girip gol yada pas attip yeniyorudk

Ulan Polat batirdin cocugu, ne yetenekliydi, simdi bütün yükü verdin üstüne, adam cöktü. Adam nasil yagdiriyordu soldan, sagdan heryerden kaleye girip gol yada pas attip yeniyorudk

Skibbe ile ligde uçtuğumuz ve yarı sezon lideri olduğumuz dönemde Başkan Polat, Arda hakkında durmadan gereksizce konuşuyor, adeta onu medyaya yem ediyordu. İşte o dönemlerden sonra bu 10 numara meselesi Polat'ın verdiği zararın tuzu biberi oldu. O dönemde Adnan Polat'ı ve yönetimi forumda tek başına eleştiriyordum. Tüm tepkileri üzerime çekiyordum.

Hiç te öyle degil. Aksine vizyonunu gelistirmis, çok daha akilli oynayan bir Arda var artik.

Arda bi oynasaydı herkes susardı eminim de, şans işte sakatlandı. Yaz döneminde oyun zekası olarak da çok koymuş üstüne. Söylenenlerin aksine bol bol şut çekiyor ve ceza alanına çok giriyor. Arda gerçekten çok iyi bir oyuncu ama illa ki eleştirecekler yapılarında var.

Arda bi oynasaydı

Sorunda bu işte bi oynasaydı....Milli takım olursa oynar bizim maçlarda sakat 12 sakatlığı var çou adale sakatlığı darbeye bağlı değil....

Adale sakatlıkları "bilmem ne yapmaktan" kaynaklanıyor değil mi? Yüzbinlerce insanı TV başından provoke eden ve daha da önemlisi GS camiasını her fırsatta aşağılayan insanların maşası gibi davranıp, zehirlerini akıtmayın forumlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt