Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Senın gibi kaptan olsun tabiki agır olur ama birazcık agırlıgın olması lazım o lafı etmemeleri lazım sana.Ve yarın yönetimin arda'yla ugrasması yerine güzel bi cevap vermeleri lazım giderli bi şekilde azize.

yarına kalmaması gerekirdi hem programdakilerin hem azizin agzının payını vermelilerdi hemen.. ama nerdee..

Dogru konustun vallahi Harun.

bazı arkadaşlar olayı hala basit bir diyalogmuş gibi algılıyor.milyonların ağzına sakız olacak ulan kelimesi.herkesle iddia girerim.sen Galatasaray kaptanıysan önce ağır adam olacaksın.1 senedir eleştiriyordum arda yı,en sonunda kendini ve bizi rezil etti ve emin olun bu olay yüzünden hem kendisi hemde klüp zarar görecek.

Hakan Şükür'ün yaşı 23'ken çok rahat derdi.Geçiniz

Hakan Şükür'ün yaşı 23'ken çok rahat derdi.Geçiniz

hakan şükür 23 yaşında iken arda gibi miydi?savunmak için artık ne deyeceğinizi şaşırıyorsunuz.arda nın surat ifadesinden belli ne duruma düştüğü.ben taraftar olarak kaldıramıyorum.emre de ordaydı aziz ulan emre sende mi burdasın dedi?

Hakan Şükür 23 yaşındayken Aziz Yıldırım gibi biri ulan desin o da ağzını açamazdı.Onun için Hakan Şükür konusunu geçelim kasmayalım.

hakan şükür 23 yaşında iken arda gibi miydi?savunmak için artık ne deyeceğinizi şaşırıyorsunuz.arda nın surat ifadesinden belli ne duruma düştüğü.ben taraftar olarak kaldıramıyorum.emre de ordaydı aziz ulan emre sende mi burdasın dedi?

Burda kalkip hakan sukurun gencligini bilmeyenlere boyle olurmuydu soyle olurmuydu diye yalan yanlis olaylari ornek gosteriyorsun.Kaldiki ben hakan sukuru siyasi gorusu disinda cok severim.Bu ulkede televolenin ,kurucusu bas aktoru hakan sukurdur.Her allahin gunu televizyonda yaninda ekuruleri alpayiydi digerleri olsun yapmadiklari is,cevirmedikleri filim kalmamisti .Bugun onlarin onda biri ortada gozukmeyen ardaya konusan gargamelde bunlarin bas sebegiydi.Ulan meselesine gelince soyleyene gore,tarzina gore ,ses tonuna gore degisir.Ben izledigim ortada buyutulecek ,olay hale getirecek his bir sey yok.Rahat birakin artik cocugu,gezecekte ,tozacakta sizleremi sorucak yakisani yakismayini.

Saçmalıkta son nokta bu olsa gerek.. Arda yı harcamak için bulunmuş en saçma sapan bahane bravo valla.. Tahminin adnanlar Ardayı satmayı kafalarına koymuş..

Ardanın yerinde olmak isteyen milyonlarca kişi var.Galatasaray formasının kıymetini bilmeli.Herşey sahada olmuyor.Düzenli bir hayat yaşayıp kendine bakacaksın.Sporculuk kafada başlar.

boyu benim kadar geldiği mekanımda yaptığı artistlik hareketleri ile basında çıkan çok yardımsever iyiliksever bir melek alakası yok gibiydi.

bildiğin buzdolabı.

(kojiro ohoma,) ekşi sözlük

Burda kalkip hakan sukurun gencligini bilmeyenlere boyle olurmuydu soyle olurmuydu diye yalan yanlis olaylari ornek gosteriyorsun.Kaldiki ben hakan sukuru siyasi gorusu disinda cok severim.Bu ulkede televolenin ,kurucusu bas aktoru hakan sukurdur.Her allahin gunu televizyonda yaninda ekuruleri alpayiydi digerleri olsun yapmadiklari is,cevirmedikleri filim kalmamisti .Bugun onlarin onda biri ortada gozukmeyen ardaya konusan gargamelde bunlarin bas sebegiydi.Ulan meselesine gelince soyleyene gore,tarzina gore ,ses tonuna gore degisir.Ben izledigim ortada buyutulecek ,olay hale getirecek his bir sey yok.Rahat birakin artik cocugu,gezecekte ,tozacakta sizleremi sorucak yakisani yakismayini.

İşte bunlardan haberi olmayan renktaşlar Hakanı burada kaptanlık timsali gösterip Arda'ya giydirmeye çalışıyorlar. O gün, bu noktaya gelebilmek için her türlü arsızlığı yapan "sözde" spor yorumcularının tahriklerine kapılıp, GS için hem maddi hem manevi bir değeri yok etmeye çalışıyoruz.

Hadi Arda kompleksinizi de anlıyoruz, GS camiasının içine çekilmeye çalışıldığı durumu idrak etmekten de mi uzaksınız.

Arda'dan kaptanlığın alınıp her şeyin düzeleceğini sanan insanlar, GS'nin medyanın güdümüne gireceği, uzaktan kumanda edilen bir obje olacağını görmekten bu kadar mı aciz?

GS'nin zararlı çıkacağını bile bile sırf Arda nefretini kusmak için bu ipe sapa gelmez, düzmece medya oyununa gelmek nasıl bir Galatasaraylılıktır.

Biraz düşünün ya Ardanın bizden ayrılmasının bize yararı ne olacak saçma sapan yorumlar yapıyosunuz

Arda´nin bu acilis merakindan biktim artik. Yok cevre yapayim, su siyaseticiyi taniyayim, su baskanlari taniyayim, su sanatcilarla siki fiki olayim. Yettin artik Arda. Ya Galatasaray kaptani gibi davran ya da git popcu, oyuncu filan ol. Asiri derecede abartti artik bu acilislari, galalari vs. Ben Arda´yi sempatik bulmuyorum artik. Galatasaray kaptanligina da yakistirmiyorum.

Sahada yok takım rezil dökülüyo sen zengin çevrede kahkahası bol açılşlarda boy göster...Büyük gs kaptanı...

Hani sezon sonuna kadar Arda disari cikmayacakti Adnan Polat? Nasil baskansin sen? Bu mu senin otoriten? Bu mu senin gücün? Aziz Yildirim olacakti, Arda´yi sopayla dövüp felc ederdi yemin ediyorum. Aziz Yildirim korkusundan degil acilislara katilmak, disari cöp atmak icin bile cikmaya korkardi. Büyük baskan Adnan Polat.

bi kendini bilmez lan dedi diye kaptanlık mı alınırmış.bu nasıl iş

Yeşil sahalardan çok magazin haberlerinde ve açılışlarda görüyoruz kendisini.Böyle devam et bravo.

Ben Galatasaray kaptanı Arda'nın yerinde olsam ne yapar ne eder TT Arena'daki ilk maçta Fener'e golümü takar..

"Ben burdayım" gibilerinden elimle işaret yapardım tribünlere.

Öyle saça böyle tarak misali.

Gerisi faso fisodur bu tartışmanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt