Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl neden, senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.

- Victor Hugo

Hayatimda okudugum en sacma cumlelerden birisi.

Edit: Arda'dan nefret de etmiyorum cok da sevmiyorum. Arda ile ilgili degil. Ki onun yerinde olmak fiziksel olarak imkansiz benim icin. Fakat o cumle tamamiyla sacma bir cumle.

Gercekten inanilmaz sacma bir cumle. Onun yerinde olmak ve nefret arasinda bir bag kurmak ki Victor Hugo kurmus. Poffffffffffffffffffffff.

Yapma Alkan Allah aşkına. :)

Victor Hugo, o cümleyi söylediği yazısında yakın çevreden bahsediyordu.

En basitinden, tarih boyunca insanlar Adolf Hitler'den nefret etmiştir. Ne yani, asla onun gibi olamayacağımız için mi? :)

Yapma Alkan Allah aşkına. :)

Victor Hugo, o cümleyi söylediği yazısında yakın çevreden bahsediyordu.

En basitinden, tarih boyunca insanlar Adolf Hitler'den nefret etmiştir. Ne yani, asla onun gibi olamayacağımız için mi? :)

Belki:)

Güç çekicidir her zaman. Herşey güçle ilgilidir.

Günümüzde para güç manasına geliyor.

Herkes için geçerli değil ama çekemediği için sallayan bir sürü insan olduğu da gerçek.

Belki:)

Güç çekicidir her zaman. Herşey güçle ilgilidir.

Günümüzde para güç manasına geliyor.

Herkes için geçerli değil ama çekemediği için sallayan bir sürü insan olduğu da gerçek.

Arda'yı kıskanan elbette var.

Ancak şimdi Selen'in veya benim Arda'yı kıskanmamız için bir neden yok.

Ben Arda keşke hep iyi oynasa, günü geldiğinde Liverpool gibi takımlara gitse, çok ama çok isterim.

Benim Arda'ya kızmam, bugün çok daha iyi bir konumda olabilecekken olamaması. Öyle veya böyle, muhakkak kendi hataları da var. Benim sinirim buna.

arkadaşın alttan 80 tane dersi varmış sanırım şimdiden iyi dersler diliyoruz zaten top oynadığı yok bari ders çalışsın...

arda baroş pino kewell stancu bunlar sakatlanmaz form tutarsa takım iyi yerlere gelir ama bu sene bu beş kişiyi annı anda sahada görecekmıyız bilmiyorum :)

Arda futbolu unutmuş gibi.. Bi ara ekrana geldi, alt kumaş pantolon üst gömlek kravat.. Tam memur yaa :) Gelsin artık Arda..

Bu adamın asıl mevkisi defansın sol kanadıdır, inşallah neilde olduğu gibi hagi bunuda fark eder.

Arda aslında tıkır tıkır işleyen bir takımın en büyük ofans gücü ama bu takım daha oturmadığı için performansı eleştiriliyor yoksa bu cocuk yaptığı asistlerle bu ligin açık ara en iyi oyuncusudur.

Daha doğrusu yeterince destek vermemesi(tek eksiği).Bana göre zaten Arda'nın fazla geriye gelmemesi gerek ama böyle düşünenler var.

Kime göre bu düşünce bilmiyorum ama bana göre en büyük eksiği topu etkili ve hızlı bir biçimde kullanamaması. Topu kolay kolay kaptırmaz Arda ama topu ayağından çok geç çıkarıyor çoğu pozisyonda. Hız konusunda da eksiği var ama bunu tekniğiyle kapatıyor. Defansa yardım konusunda ise bence takımda hücum oynayan adamlar arasında en iyisi :)

Arda sol bek yani öyle mi?

Dursun arkadaşımız daha önce de bunu iddia etmişti. Nerede gördü sol bekliğini ben de bilemiyorum. Sağ bek dese tamam manisa. Ama sol beke zorunluluktan 1-2 sefer geçmişti. Gerets döneminde falan. PSV maçında ikinci devre oradaydı örneğin. Adam reis olduğu için orada da iyi oynadı ama Arda'dan sol bek yapmak enteresan bir hareket olur yine de...

Kime göre bu düşünce bilmiyorum ama bana göre en büyük eksiği topu etkili ve hızlı bir biçimde kullanamaması. Topu kolay kolay kaptırmaz Arda ama topu ayağından çok geç çıkarıyor çoğu pozisyonda. Hız konusunda da eksiği var ama bunu tekniğiyle kapatıyor. Defansa yardım konusunda ise bence takımda hücum oynayan adamlar arasında en iyisi :)

Topu hızlı kullananaması Arda'nın stilinden kaynaklanıyor.Ayrıca arkadaşın biri Arda solbek oynasın deyince bende ona defansa gelmiyor diye eleştirilen adam nasıl solbek olur demek istedim. :)

Ben zaten Arda'nın her zaman destekcisiyim.Arda'nın defansa gelmesinide istemiyorum ama defansa gelmesini bekleyenlerde var. :)

Dursun arkadaşımız daha önce de bunu iddia etmişti. Nerede gördü sol bekliğini ben de bilemiyorum. Sağ bek dese tamam manisa. Ama sol beke zorunluluktan 1-2 sefer geçmişti. Gerets döneminde falan. PSV maçında ikinci devre oradaydı örneğin. Adam reis olduğu için orada da iyi oynadı ama Arda'dan sol bek yapmak enteresan bir hareket olur yine de...

Bale kadar kondisyonu olsa, atak olsa, evet olabilir. Arda'nın defansif yönü iyidir, ben hep takdir ederim o özelliğini. Ama Arda'dan hem sol bek, hemde sürekli bindirme bekliyor sanırım arkadaş. İmkanı yok öyle birşeyin. Arda ilk maçında kalp krizi geçirir. Arda'nın yeri belli, sol bek olarak düşünmek bana göre çok saçma geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt