Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

public manasinda basin diyorum

publicity, public

ayni kokten hem halk hem halk ile iiliskilendiren organlar demek

dedigim gibi boyle koruyabilirsiniz sorun yok

kendi bildigini yapsin

YAPMACIK BIR SEKILDE TAKIM OTOBUSUNE BINMESIN:)

ASLANIM BENIM

Senin söylediğin içten pazarlıklı ve yapmacık bir durumdu. Net. Onun için yazdım. Durup dururken değil.

Senin söylediğin içten pazarlıklı ve yapmacık bir durumdu. Net. Onun için yazdım. Durup dururken değil.

evet kardesim para aliyorsun benefitlerin var bu isten dogrusu ne ise onu yapacaksin

icten pazarlik degil bu basbayagi distan pazarlik

bunlari elde ediyorsan geregini yapacaksin bu kadar

ben misnin yaninda oturuyor olsam o otobuste

relax buddy, are you calling for a reaction,we freaking lost badly? stop laughing

derdim

NOKTA

evet kardesim para aliyorsun benefitlerin var bu isten dogrusu ne ise onu yapacaksin

icten pazarlik degil bu basbayagi distan pazarlik

bunlari elde ediyorsan geregini yapacaksin bu kadar

ben misnin yaninda oturuyor olsam o otobuste

relax buddy, are you calling for a reaction,we freaking lost badly? stop laughing

derdim

NOKTA

24 saat bütün futbolcuları takip etsin o zaman. En azından Hagi'yle muhatap olacakları zamanlarda. Geçin bu işleri.

Kaptanın görevi takımı toparlamak değil mi zor zamanlarda. Arda'nın bunu yaptığını söyleyebilecek bir baba yiğit var mı acaba şurda. Arda'yı savunanlar bile biliyorki Arda ne takımı kenetlemeye çalışmış ne de başka birşey yapmıştır.

İster sakat ol ister olma o ayrı bir konu. Takımın bu kadar çivisinin çıkmasının sebeplerinden biridir kaptanın işini yapmaması.

2003-2004'te fiyasko sezonda bile bu kadar çivisi çıkmamıştı takımın. O zaman takımın kaptanı Bülent Korkmaz kadro dışı bırakılmıştı hem de Fath Terim tarafından.

Çok iyi özetlemişsin.Varmı cevap verebilecek bir babayiğit?

Başka bir insan yazmış olsaydı verirdim.

24 saat bütün futbolcuları takip etsin o zaman. En azından Hagi'yle muhatap olacakları zamanlarda. Geçin bu işleri.

niye ki

GS icin canin verecek adam 2 saatin hesabinimi yapiyor?

takim dagildiktan sonra gitsin nereye istiyorsa

bir gun burada beni Ardayi gece suraya gitti buraya gitti diye elestirirken gordunmu?

banane

takim beraber otobuste

BINECEKSIN o otobuse bu kadar

biz sana kaptan diyorsak karsiliginda bunu istiyoruz

ha yapmiyormusun bu fedakarliklari

bende sana KAPTAN falan demiyorum

benim gibi bir cok taraftarda var

eminim bir cok futbolcuda vardir

niye ki

GS icin canin verecek adam 2 saatin hesabinimi yapiyor?

takim dagildiktan sonra gitsin nereye istiyorsa

bir gun burada beni Ardayi gece suraya gitti buraya gitti diye elestirirken gordunmu?

banane

takim beraber otobuste

BINECEKSIN o otobuse bu kadar

biz sana kaptan diyorsak karsiliginda bunu istiyoruz

ha yapmiyormusun bu fedakarliklari

bende sana KAPTAN falan demiyorum

benim gibi bir cok taraftarda var

eminim bir cok futbolcuda vardir

Sen deme ben derim. Bu da yorum olduğunu gösterir. Anlatmak istediğim de buydu.

Neyse uzatmayalım, benim kaptanım, sizin değil.

Arda kadar konuşulsam sanırım alkolik olmuştum.

benim derdim arda degil

takim olmus gitmis

neymis efendim kaptanin sucu yokmus

bariz suclu oldugu bir olayda bile adami sucsuz gosterip tepesini attiriyorsunuz milletin

benim derdim bu

hepte buydu

gecen senede cok hatasi vardi gormek istemediniz

siz yarattiniz bu isleri, adami profesyonel olmaya iteceginize daha ortada cacik yokken buyuk kaptan yaptiniz

oda cok guzel veriyor cevabini

genelde akilli bir cocuk olark goruyordum ama artik bu olaylardan sonra tek soyledigim su

iyilessin oynasin bakalim iyi oynarsa basimizn ustunde yeri var

oynamazsa da iyi oynayan gelsin

ya arkadaşlar boşuna tartışıyoruz bence ardayı. olan olmuş artık, bu adamdan bu saatten sonra bize fayda geleceğini sanmıyorum. kişiliğini, hareketlerini, tepkilerini, kaptanlığını bu saatten sonra değiştirmeniz zor. bu adam kendine göre bir dünya kurmuş ve arkadaşları, sevgilisi bizler gibi değil o yüzden bizden farklı yaşıyor, farklı düşünüyor, çünkü o artık eski top toplayıcı çocuk değil yılda bilmem kaç trilyon kazanan bayrampaşalı genç bir çocuk. bu kadar parayı, şöhreti kaldırmak kolay değildi, ve bunun altında eziliyor aslında ama farkında değil. yanlışlarını daha sonra anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. inşallah avrupada bir takıma gider ve bizi başarıyla temsil eder tek dileğim bu onun için.

11.10.2010

Galatasaray Spor Kulübü Medical Park Sağlık ekibi tarafından yapılan açıklama;

Medical Park Sağlık Raporu: Arda Turan

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Kaptanı Arda Turan, Münih'teki Hernienzentrum Hastanesi'nde bu sabah Dr. Ulrike Muschawek tarafından ameliyat edilmiştir.

Dalının dünyaca ünlü ve en önde gelen isimlerinden biri olan Dr. Ulrike Muschawek, uyguladığı özel teknikle; kasık fıtığı ve osteitis pubis şikayetleri ile ameliyata giren Arda Turan'a yapılan local anestezi sonrasında 2x2 cm büyüklüğünde ve sağ kasığında bulunan fıtığına bir operasyon gerçekleştirmiştir.

Bugüne kadar üç binin (3000) üzerinde bu teknikle operasyon gerçekleştiren Dr. Ulrike Muschawek oyuncumuzun 8 gün sonra koşulara ve topla çalışmalara başlayabileceğini, 14 gün sonra da takımla birlikte çalışmalara katılacağını ifade etmiştir.

Çarşamba günü Türkiye'ye dönecek olan Arda Turan'ın 3 ila 6 gün arasında kontrol altında tedavisine devam edilecektir.

Kaptanımız Arda Turan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Galatasaray Sportif A.Ş.

31.01.2011

Galatasaray Spor Kulübü Medical Park Sağlık ekibi tarafından yapılan açıklama;

Medical Park Sağlık Raporu: 31 Ocak 2011 Pazartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Arda Turan:

Antalyaspor kupa maçından sonra sol kasık bölgesinde ağrıları başlayan Arda Turan'ın yapılan tetkik ve kontrollerinden sonra osteitis pubis tanısının hem klinik, hem de radyolojik olarak ortadan kalktığı ve bu sakatlığa yönelik şikâyetlerinin geçtiği saptanmıştır.

Sağ kasık bölgesinden kasık fıtığı operasyonu geçiren sporcumuzun ameliyatlı tarafında herhangi bir şikâyeti olmadığı tespit edilmiştir. Yapılan tetkikler ve kontrollerde sol da daha belirgin olmak üzere, çift taraflı karın kaslarının alt yapışma yerinde zorlanma ve tendinitis tanısı konmuş, tedavisine başlanmıştır.

Yapılan kontroller esnasında sol kasık kanalında minimal genişleme tespit edilmiş, bu durumun cerrahi bir müdahaleyi gerektirecek boyutta olmadığı görülmüş ancak sporcumuzun sağ kasık bölgesindeki operasyonunu da gerçekleştiren Sn. Op. Dr.Ulrike Muschawenk'in de görüşünü almak üzere bu sabah Almanya’ya giden ve Muschawenk tarafından kontrolü yapılan sporcumuzun tanısı doğrulanmış ve şu an için cerrahi bir müdahaleye gerek olmadığı kararına varılmıştır.

Oyuncumuzun bundan sonraki tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları Metin Oktay Tesisleri içinde bulunan Medical Park Sağlık Merkezi’nde sürdürülecektir.

Bugün hakkında Fanatik gazetesi kaynaklı bir haberde Arda Turan'ı sağ kasık bölgesindeki probleminden dolayı ameliyat eden Dr. Ulrike Muschawek'in bir açıklaması vardır. Yukarıda Galatasaray Spor Kulübü tarafından 11.10.2010 ve 31.01.2011 tarihlerinde Arda Turan hakkında yapılan açıklamalar mevcuttur.

Arda Turan'ı yıpratma çalışmaları medya tarafından son gaz devam etmektedir. Galatasaray taraftarı da bu oyunlara alet olmakta Galatasaray'ın yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan Arda Turan hakkında yapılan bu açıklamalara inanmaktadır.

Brezilyalı Kaka Leite de bu sakatlığı Mayıs ayında geçirmiş olup hala toparlayabilmiş değildir. Üstelik onun sadece tek kasık bölgesinden sakatlık geçirmiştir.

Başka konularda yazmama rağmen görmeyen varsa gördüğü halde inanmayan varsa bu da ispatıdır.

Ha bu arada Arda Turan Kötü Kaptan. İki farklı ayaktan sakatlanmış.

Arda Turan da gerekli kapakları sezon sonuna kadar dönebilirse takacaktır. Dönemezse gittiği kulüpten takar

Arda'nın benim varlığımdan haberi yok. Ama sizin düşüncenizdekiler, geçen sezon ıslıkladı, beste yaptı. Bir etki varsa üzerinde taraftar kaynaklı, biz değiliz.

Gerçekleri görebilenler diyelim biz ona.

ne gercegi arkadasim

misi ile hagi kapistiginda otobustemiydi

diyelimki degildi

olsaydi olayi tatliya baglayabilirmiydi

benimki sadece senaryo?

eger evet tatliya baglayabilirdi diyorsan

bende derimki kaptan dedigin soke soke soke o otobuste olmali

ha yok baglayamazdi diyorsan

bu ne bicim kaptan o zaman derim

olayin puf noktasi

o otobuste takimla olmasi gerektigini bilemeyecek kadar kaybolmus olmasi

sen bir sekilde hakli olabilirsin belki

otobustekilerin hepsi altimizi oymaya calisan adamlardir

kaptan kendini soyutluyordur

hah bunu ispat et ardanin elini opmezsem serefsizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt