Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

B_216c5421d2ce3c43e6f4af95ea3fcf92.jpg

Arda_Turan_Liverpool.jpg

İki Arda arasındaki 7 farkı bulunuz

Resimlerle kilo ölçmeye falan kalkmayın, bu resimde de İniesta bizim buradakı bakkal amca göbeği varmış gibi duruyor.

0%2Bandres%2Biniesta%2Bbarcelona%2Bbarcellona.jpg

Kaldı ki iki fotoğraftan biri yaz formasıyla ikincisi de boğazlı kazakla çekilmiş.

Ben mesela son derece fitim. Ama dün soğuk olduğu için bir arkadaşım son derece şaşkın biçimde göbek mi yaptın diye sordu.

Ayrıca o fotoğrafta Cana da çok fit görünmüyor.

Hem adam kaç aydır sakat ve yıllardır ağır idman yapmaya alışık insanlar uzun süre hareketsiz kalırsa doğal olarak kilo alırlar.

Ama Arda insan doğasına aykırı davranmalı.

Kaka kac ay sakatti gobekle mi dondu? 23 yasinda futbolcu'nun gidisi mi olur:)

sonra niye laf ediyoruz degilmi?

yok su resim yok bu resim

neye bakacagiz kardesim resme bakacagiz

fener macindda oynarmis

saga cek

olmadi

sola cek olursa orta olmazsa bi daha saga cek

onu bombos yavasla arkandaki adami onune al calimlar falan

bi kendine bak tig gibi ol domuz gibi guclu ol arkadasim

GS la falan alakasi yok kendi hayatini yiyip bitirme

gökhan gönül zaten aşırı konsantre oluyor arda'ya karşı oynarken, şimdi aylar sonra ilk maçına çıkacak olan ardayı cebine koyar, sadece gökhan da değil ardanın önümüzdeki fener maçında herhangi bir mevkiide iyi oynaması imkansıza yakın, bence oynamasın takımın mücadele gücü düşer

Arda GALATASARAY felan değildir...

Arda henüz Galatasarayın Gsi bile değildir...

Şöyle poh pohlaya pohpohlaya bitirdiniz adamı...

Arda Arda'dır...

GALATASARAY'da GALATASARAY'dır...

Kaptan formasını istiyor

Galatasaray'da Ankaragücü maçı hazırlıkları sürerken kaptan Arda'nın teknik direktör Hagi'yle yaptığı görüşmede Ankaragücü karşısında forma giymek istediğini söylediği öğrenildi.

Kasığındaki ağrıları geçen ve bir süredir takımla çalışmalar başlayan Arda'nın Rumen teknik adama ''Fenerbahçe derbisinde takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Bu yüzden Ankaragücü maçında 20 dakika da olsa oynayıp kendimi denemeliyim. Bu şansı istiyorum. Sezon başından beri bir türlü takıma faydalı olamadım. Fenerbahçe derbisinde sahada olmak benim için çok önemli'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Hagi'nin yıldız futbolcuyu Ankaragücü maçının kadrosuna almayı planladığı ve maçın son bölümlerinde denemek amacıyla sahaya sürmeyi düşündüğü belirtilirken, Arda'yı riske etmek istemediği ve bu yüzden kesin kararını vermediği vurgulandı.

Bu arada sarı kırmızılılarda Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu sıkıntı yaratırken Hagi'nin oyuncularından kart görmeyeye özen göstermelerini istediği belirtildi. Rumen teknik adamın 'Kalan maçlar içinde en önemlisi hiç kuşkusuzbu maç olacak. Camia açısından büyük önem taşıyan bu karşılaşmada takımı yalnız bırakmak kimse istemez. Bu yüzden rakip oyuncularla tartışmayın, kasti faul yapmayın ve en önemlisi de hakemle diyaloğa girmeyin, itiraz etmeyin'' dediği öğrenildi.

Sarı kırmızılılarda sakat olan Sabri'nin yanısıra Culio, Kazım Kazım, Yekta, Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş ve Barış sarı kart sınırında bulunuyor.

LİG TV

Arda'yi Anakin Skywalker'a benzetiyorum.

Bu arada Onur, Iniesta resmi ve altindaki yorumun faul.

Ya bi git be ne alakası var.Ha birde çok sevdiğin Cananın 5 kilo fazlası vardı sezon başı Arda gibi uzun bir sakatlıkta geçirmemişti.

nerden biliyorsun, tartıldınız herhalde beraber :D bir tarafı överken diğer tarafı yermeyi çok güzel beceriyorsun.

Arda'yi Anakin Skywalker'a benzetiyorum.

Bu arada Onur, Iniesta resmi ve altindaki yorumun faul.

Sizin memenizin altında göğsünüz mü var?Yada öyleyse iniesta sütyen mi takıyor?

Fotoğrafla kilo ölçümü falan yapılmaz o poları giyen adam zaten kilolu gözükür.Arda'nın kilosu hakkında kesin bir bilginiz varsa gelin konuşun burda, yoksa susun.

Niye tartiyoruz Arda'yi hayirdir? Adamin agirlastigi her halinden belli. Gobegine bakip anlamaktan acizseniz bacaklarina bakin, varil gibi olmus bacaklari.

Herkes icin:

rhv7zb.jpg

Onur icin:

mechanical_bathroom_scale-300x300.jpg

Arda şuan çok rahat 80 ve üzeri kiloda.

Arda'nın boyu 176 eğer 80 kilo veya daha üzerinde olsa idi çok çok daha kilolu görünürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt