Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Kaptan formasını istiyor
Galatasaray'da Ankaragücü maçı hazırlıkları sürerken kaptan Arda'nın teknik direktör Hagi'yle yaptığı görüşmede Ankaragücü karşısında forma giymek istediğini söylediği öğrenildi.
Kasığındaki ağrıları geçen ve bir süredir takımla çalışmalar başlayan Arda'nın Rumen teknik adama ''Fenerbahçe derbisinde takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Bu yüzden Ankaragücü maçında 20 dakika da olsa oynayıp kendimi denemeliyim. Bu şansı istiyorum. Sezon başından beri bir türlü takıma faydalı olamadım. Fenerbahçe derbisinde sahada olmak benim için çok önemli'' ifadelerini kullandığı belirtildi.
Hagi'nin yıldız futbolcuyu Ankaragücü maçının kadrosuna almayı planladığı ve maçın son bölümlerinde denemek amacıyla sahaya sürmeyi düşündüğü belirtilirken, Arda'yı riske etmek istemediği ve bu yüzden kesin kararını vermediği vurgulandı.
Bu arada sarı kırmızılılarda Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu sıkıntı yaratırken Hagi'nin oyuncularından kart görmeyeye özen göstermelerini istediği belirtildi. Rumen teknik adamın 'Kalan maçlar içinde en önemlisi hiç kuşkusuzbu maç olacak. Camia açısından büyük önem taşıyan bu karşılaşmada takımı yalnız bırakmak kimse istemez. Bu yüzden rakip oyuncularla tartışmayın, kasti faul yapmayın ve en önemlisi de hakemle diyaloğa girmeyin, itiraz etmeyin'' dediği öğrenildi.
Sarı kırmızılılarda sakat olan Sabri'nin yanısıra Culio, Kazım Kazım, Yekta, Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş ve Barış sarı kart sınırında bulunuyor.
LİG TV