Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yunus, Elano gibi leş isteksiz bir adamı savunup Ardayı eleştirmen garip.Ayrıca o elanonun sakatlık yüzünden tüm sezon verimli oynayamadı traşını kullanıp, ''Ama Arda 2 gün öncesi öncesi daha iyi yahhh oynaması lazım'' demen kadar saçma bir olay yok.

hadiyaaaaaaaaaa

rijkaardin takimini kurtariyordu

hani o olmasa kume duserdik bilmemne

gecelim bu laflari

Rijkaard zamanında daha iyi oynuyorduk.Onu geçtim Ronaldo Messi gibi adamlar milli takımda verimli olamıyor, heralde onlarda vatan haini size göre.Olaylara hep kahve yorumcusu gibi yüzeysel bakmanız sıkıcı bir durum.Beyin bedava kullanın.

Yunus Can arkadaşımız Arda'ya salladığına göre Arda, Trabzonspor maçında iyi oynar.

Yunus, Elano gibi leş isteksiz bir adamı savunup Ardayı eleştirmen garip.Ayrıca o elanonun sakatlık yüzünden tüm sezon verimli oynayamadı traşını kullanıp, ''Ama Arda 2 gün öncesi öncesi daha iyi yahhh oynaması lazım'' demen kadar saçma bir olay yok.

Rijkaard zamanında daha iyi oynuyorduk.Onu geçtim Ronaldo Messi gibi adamlar milli takımda verimli olamıyor, heralde onlarda vatan haini size göre.Olaylara hep kahve yorumcusu gibi yüzeysel bakmanız sıkıcı bir durum.Beyin bedava kullanın.

oglum ne komik bir zatsin sen ya

farkli kisilerin soyledikleri laflardan kendine bir dusman yorum yaratip sonrada cevap veriyorsun

ne milli takimi ne diyonnnnnnnnnnnnn

adam kotu oynadi diyom sana

sende o mu kurtaracak takimi diyon

sonra bende diyomki hani gecen sene bizi o kurtardi diye naralar atiyodunya diyom

sen sonra biseyler diyon ben anlamiyom ne messisi ne milli takimi

Aziz Yıldırım, Adnan Polat'a, "Arda'nın bonservisi için 15 milyon Euro vermeye

hazırım" dedi ya, o gün bugün Arda'nın işleri yolunda gitmiyor. Elbette kendi

hataları var ama inanılmaz hakaretlere de maruz kaldı. Galatasaraylılar elbirliğiyle

Galatasaray'ın yarattığı bir markayı yok ettiler. Arda'nın yerinde kim olsa durmaz

artık Galatasaray'da.

Arda krizi Galatasaraylılar'da paranoya boyutuna vardı. Kadıköy'de milli maçta

attığı gol sonrası alkışlanması, gol sevincinde Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ü sırtına

alması, Fenerbahçeli futbolcularla, özellikle Emre Belözoğlu ile yanyana görüntüleri

Galatasaraylılar'ı çıldırtıyor. Kendi takımında aylardır sakatlığı nedeniyle

oynayamazken milli takımda forma giymesini kabullenemiyorlar. "Formasını giymiyorsa

Galatasaray'ın parasını da almasın" diyorlar.

Son senaryo, Avrupa'ya gidip en geç iki sezon sonra Fenerbahçe formasıyla Türkiye'ye

geri döneceği şeklinde. Olur mu, olur. Kimse de tek laf söyleyemez. Arda'yı dışlayan

Galatasaray, Galatasaraylılar. Arda çok iyi bir Galatasaraylı. Ama O da çok hata

yaptı, yeri geldi yanlış da anlaşıldı. Yine de böylesine dışlanmayı, küfürü,

hakareti hak etmedi. Kendisi Fenerbahçe formasını asla giymeyeceğini üstüne basa

basa söyledi ama hayattır bu, ne getireceği belli olmaz.

Sonuçta Arda'ya tepki çok ciddi boyutta. Azalacağına, giderek artıyor. Kalsa kimse

memnun olmayacak. Tabii ki kendisi de. Öyleyse en doğru adres Avrupa. Hem de hemen.

Meriç Müldür denen adam Habertürk'te yazmış bunu. Bende geçenlerde bu forumda buna benzer bir şeyler yazmıştım. Olmayacak şey değil. Arda Haklı arkadaşlar. Ne yapsa yeridir.

Bazıları seni milli takımda sakat sakat niye oynadığın için eleştiriyor kaptanım,ama ben seni milli takım için yaptığın özveriyi takdir ediyorum

Trabzon maçını

images

İğneyle oynadığın Hamburg maçını

Seke seke oyuna girdiğin Fener maçını unutmadım

Bazıları seni milli takımda sakat sakat niye oynadığın için eleştiriyor kaptanım,ama ben seni milli takım için yaptığın özveriyi takdir ediyorum

Trabzon maçını

images

İğneyle oynadığın Hamburg maçını

Seke seke oyuna girdiğin Fener maçını unutmadım

seke seke fener maçında keşke girmese idi girdi de ne yaptı takımı on kişi bıraktı. sakatsan oynama bunun millisi galatasarayı farketmez arda milyon euroluk adam halı saha topçusu değil sakat sakat oyna oyna nereye kadar sonra çöker bünye. bu sene ligde kaç maç oynadı ki hep sakat sakat oynama sevdası yüzünden oldu

seke seke fener maçında keşke girmese idi girdi de ne yaptı takımı on kişi bıraktı. sakatsan oynama bunun millisi galatasarayı farketmez arda milyon euroluk adam halı saha topçusu değil sakat sakat oyna oyna nereye kadar sonra çöker bünye. bu sene ligde kaç maç oynadı ki hep sakat sakat oynama sevdası yüzünden oldu

Fener maçında sahaya girmesini bende istemezdim,doğru yada yanlış bi hareketti

Ortadaki özveriden bahsediyorum

Ortamda Arda milli takımda farklı,Galatasarayda farklı özverilerle oynuyor havası hakim olmaya başladı

Her iki takımda da aynı özveriyle oynuyor,birinde kafası rahat,birinde baskı var, ha bide Bam var :)

arda kafasında Galatasarayı bitirmiş, umarım kendisinden hatırı sayılır bir bonservis geliri elde ederiz de takımı yeniden kurarken bu para işimize yarar

Kaptanlık Ardayı bitirdi

seneye kalmasını isterim.destek büyük olacaktır kaptana.

oglum ne komik bir zatsin sen ya

farkli kisilerin soyledikleri laflardan kendine bir dusman yorum yaratip sonrada cevap veriyorsun

ne milli takimi ne diyonnnnnnnnnnnnn

adam kotu oynadi diyom sana

sende o mu kurtaracak takimi diyon

sonra bende diyomki hani gecen sene bizi o kurtardi diye naralar atiyodunya diyom

sen sonra biseyler diyon ben anlamiyom ne messisi ne milli takimi

Adam niye kötü oynadı buna bak o zaman.Takım çok kötüydü, herkes iyi Arda mı sırıttı?Orta saha iyi olmazsa ileriki adamlara doğru paslar aktaramazsa ileri 3lünün iyi olma gibi bir durumu olmaz, yok böyle bir olay.Doğru düzgün top alamayan forvetin hatrick yapmasını istemek gibi sizin düşünceniz.

Rijkaard zamanından çok daha kötü bir takım var şuan kimse kurtaramaz. 3 gol yemiş takıma 4 gol attırmasını mı bekliyorsunuz, daha fizik olarak hazır olmayan bir adamdan. :)

Sizin beyniniz dün Messi olsa sahada Ardadan daha fazla bişey yapamazdı, sizde ruhsuz vs diye eleştirirdiniz.

.

Arda isteksizdi diyorum çok bariz.4 gün önce yapılan maçtan bu yana fizik olarak daha iyi durumda olması daha istekli olması lazım.Üstelik bizim durumumuz berbat tam anlamıyla.Kötü oynaması değil sorun kötü oynadığı çok maç var.Bu kadar isteksiz halini çok nadir gördüm.Bütün takım kötüydü zaten Cana-Yekta harici.Gerçi Arda olmasa şöyle böyle olurduk diye sürekli atan da sizsiniz madem yıldız maçı burada kurtarması gereken adam da Arda'dır aslında da neyse:)

Ayrıca Arda'nın kötü oynamasını falan istemiyorum.Arda kötü oynadı ya da isteksizdi diye eleştirince burada eleştirenleri Arda düşmanı ilan edip kendiniz sadece Arda'nın iyiliğini istiyomuş konumuna sokmayın.Kötüyse kötüdür bu kadar basit.

Yunus Can arkadaşımız Arda'ya salladığına göre Arda, Trabzonspor maçında iyi oynar.

Saçma sapan mesajlar yazıp kendini komik duruma sokma,takıl sen boşver futbol harici konular var forumda oralarda vakit geçirmeyi dene;)

Arda'yı Antalya'da karşılayanları levyeyle dövesim var.

tribundergi Tribun Dergi

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut: Avrupa'nın çok büyük bir kulübüyle görüşüyoruz. İsim veremem ancak bu kulüp bir İngiliz kulübü değil.

Tahminler?:)

Adnan Polat'a inanirim Ahmet Bulut'a inanmam.

Çok büyük dediğine göre Atletico Madrid falan değil.:)

Real Madrid olabilir. :)

Villereal, Valencia tarzı bir takıma gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt