Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda'nın sarı kart almasından sonra kafamda birkaç parça birleşti.

Arda Galatasaray'a son yıllarda yeterli katkıda bulunmuyordu, ama Milli Takım'da mükemmel oynuyordu. Yani (önceden kabul etmesem de) maç seçiyordu.

Neden peki? Kendini Avrupa Kulüpleri'ne pazarlayabilmek için. Milli Takım, Galatasaray'dan daha göz önündeydi Avrupa'da, bu nedenle maç seçiyordu.

Sarı kart görmesiyle ne alakası var? Arda artık Milli Takım'da yapacağını yaptı. A.Madrid'e transfer oldu. Daha ne olsun? Milli Takım'da artık sadece bir "profesyonel" olarak oynuyor, ne Milli Takım sevgisi, ne de ülke futbolunu yükseklere çıkarmak çabası.

Yazık.

SKoc Brite renkdasin bu macla ilgili yazdigini fark etmemistim. emre, volkan ve gokhan gibi hayvan oglu hanzolar ardadan cok daha kotu oynamis ve ayrica ayni ekipten iki tanesi dallamalik yapmistir. zaten onlara kufurlerimizi sevk ile, zevk ile dizdik. ama arda hakkinda konusurken gidip volkana emreye saydirin demek ilginc. kufurleri indirdik bolca adamlara. zaten ardaya da birsey dedigimiz yok bu macla ilgili en cok mucadele edenlerden biriydi bilerek gormus olabilecegi kart haric. her arda konusu hortladiginda otomatige baglayip HRROOORR FENERLI MEDIA HRRORRRR MAL TARAFDAR HRRROOORR ARDAYI HAKETMIYOZ diyen drakulalardan gina geldi. boyle maholuklara dur diyorum ben de [elimden geldigince]

Eyvallah ;) bu arada reklam sektöründe filan çalışmıyorsun değilmi? Çok yaratıcı sloganlar bulabilirsin kardeşim.

SKoc Brite renkdasin bu macla ilgili yazdigini fark etmemistim. emre, volkan ve gokhan gibi hayvan oglu hanzolar ardadan cok daha kotu oynamis ve ayrica ayni ekipten iki tanesi dallamalik yapmistir. zaten onlara kufurlerimizi sevk ile, zevk ile dizdik. ama arda hakkinda konusurken gidip volkana emreye saydirin demek ilginc. kufurleri indirdik bolca adamlara. zaten ardaya da birsey dedigimiz yok bu macla ilgili en cok mucadele edenlerden biriydi bilerek gormus olabilecegi kart haric. her arda konusu hortladiginda otomatige baglayip HRROOORR FENERLI MEDIA HRRORRRR MAL TARAFDAR HRRROOORR ARDAYI HAKETMIYOZ diyen drakulalardan gina geldi. boyle maholuklara dur diyorum ben de [elimden geldigince]

her zaman buluruz ;) ama hayir reklam sektorunden oust edildim

Hayrinin kebap evi için slogan düşünmeye başla ozaman. Oradaki hot dog çocuklarını adam gibi doyurma vakti geldide geçiyor.

Alexander De Boursa

--------------------

^yeni kebab zincirinizin adı heisler. :ka21:

son macta yine gördüm ki arda iyi ki bizden gitmis allah ünal baskan ve fatih hoca dan razi olsun diyorum.

yüklenmeyin adama. tek basina ne yapacak milli takimda ?

Kimsenin başarısızlığını falan istemiyoruz, herkesin hakkını vermek lazım

Arda'nın kaptan yapılması büyük bir hata idi. Polat yönetimi elindeki tek yıldızı yönetmeyi başaramadı.

Arda yeni Xavi olabilecek kapasitede bir oyuncu, şut atmayı öğrenip orta sahanın önünde oynaması lazım.

Ben Ünal Aysal yönetiminde olsam, Arda'yı takasta kullanırdım. Arshavin, Doumbia, Honda, Marvin Martin gibi oyuncularla. Çok ani ve plansız oldu gidişi.

Sadece, efsane kaptan falan olaylarını bırakalım. Arda, Galatasaray için verebileceğinin minimumunu vermiştir. Vermek zorunda olduğunu vermiştir sadece, takımdayken de, giderken de. Kaptan yapılarak üstünde gereksiz bir yük oluşturulmuştur, o da bu kalıbı dolduramamıştır, az da olsa çabalamış ama becerememiştir. Sakat sakat oynadığı fener maçında takıma zarar vermiştir 10 kişi oynatarak, ama ona sorsanız bu fedakarlıktır. Galatasaray sevgisi söylediği kadar değildir, tüm yaptıkları bunu göstermektedir.

Yine de, umarım başarılı olur, Türk futbolu adına.

Hiddink'in Arda hakkındaki yorumu

Arda Turan gibi yetenekli ve büyük umut bağlanan bir oyuncu durum ne olursa olsun takımı terketmemeli. Maç öncesi kart görmemesi için onunla birebir konuşmuştum. O alakasız bir pozisyonda topa vurdu. Bunu ancak aptal biri yapar.

Bu konuda Arda Turan yazısının önündeki 10 sayısı kaldırılsın lütfen..

Hep arkasındaydım ama son hareketi gerçekten affedilmeyecek cinsten. Herşeyi geçtim Galatasaray kültürüyle yetişmiş birisi, içimizden birisi Arda, böyle birşey cidden affedilemez.

reis yine asist yapmis takiminin en iyi oyuncusu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt