Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

ardayı cok severdim lakin gelsin istemiyorum

gelirse melo eboue falan gidici olabilir yeani

Arda`nin dönerse sayet, taraftarlar tarafindan pek iyi niyetli karsilanmamasi büyük ihtimal. Ki bende karsilamam. Beni yari yolda birakan adamin suratina bakmam ben.

arda sizce pisman midir atletikoya gittigine?

bence pismandir.

sonucta bu atletiko bu sezon ligi orta siralarda bitirir anca.

arda gittigine pisman degildir ama atletikoyu sectigine pismandir, böyle diyelim.

adam 25 yasinda, sampiyonlar liginde 1 kere oynadi sadece yanilmiyorsam?

oysa kac yildir top oyniyor.

sampiyonlar liginde oynasa motivasyonu artardi, kendi gösterme sansida yakalardi.

Nasıl ortadan kalktı? Arda 87'li.

Futbolcu olanlar Türkiye'de futbolu birakana kadar askerlige gitmek zorunda degiller, yanlis hatirlamiyorsam. Ayhan'in bile askerligi var daha, o yüzden zaten son senelerini yurt disinda gecirmek istiyordu.

Arda artik yurt disinda kalmak zorunda degil, buraya gelir topunu oynar ve 30 yasina girince de askerligini yapar. :)

Futbolcu olanlar Türkiye'de futbolu birakana kadar askerlige gitmek zorunda degiller, yanlis hatirlamiyorsam. Ayhan'in bile askerligi var daha, o yüzden zaten son senelerini yurt disinda gecirmek istiyordu.

Arda artik yurt disinda kalmak zorunda degil, buraya gelir topunu oynar ve 30 yasina girince de askerligini yapar. :)

yurtdısında belirli bir süre futbol oynadıgı için (çalıstıgı icin) askerliği bedelli yapabiliyorlar.

Gelmesin uzak dursun.Takım bu kadar iyi giderken ters tepebilir.

Arda BÖYLE takimda olsaydi su an 51 puan toplamis olurduk.

Yok son senelerde Arda´nin yüzünden böyledik söyledik felan.

Hele bi kadrolara bakin.

Arda bizde oynarken kalede Orkun,Aykut,Ufuk,Zapata,de Sanctis ve Leo Franco vardi.Simdik ise Muslera.

Sag bekte Ugur ve Sabri.Simdik Eboue.

Stoper mevkiinde Servet-Güngör/Asik/Meira/Neill/Zan.Simdiki ikilimiz Semih ve Ujfalusi.Tamam Neill iyi bi stoperdi,ama tek basina ne yapsin ki.

Hadi solda ayni Hakan var.

Orta sahada (Arda icin en önemli mevki) Topal ve Cana gibi TEK YÖNLÜ oyuncular,yani tek defansif olarak oynayan adamlar bizim EN IYI ORTA SAHA OYUNCULARIMIZDI.Üstüne bi de Sarp,Baris ve Ayhan vardi.1-2 sene Mehmet Güven de vardi.Ha bi de ruhsuz Elano.1 1/2 senede 1 1/2 iyi mac oynayan adam.

Lincoln iyidi,belki Hagi´den sorna en iyi yabanci 10 numaramizdi (posisyon olarak,yoksa Melo yazardim).Ama Lincoln hicbir zaman Arda´yla sorun yasamadi,saha icinde cok iyi anlasdilar.Saha disida sorun yoktu.Lincoln´un para konusuna gelince.Bundari Arda tek basina yapmadi.Hakan Sükür,Hasan Sas ve genc oyuncularimiz otobüsün arkasinda oturup Lincoln hakkinda dedikodu yaptiklarini hepimiz biliyoruz.Burda büyüklerin sucu cok büyük.Tamam Lincoln´de kolay biri degildi,ama orda yaptiklari yanlisdi.Fakat Lincolnü bu yüzden kayip etmedik.Lincoln Bülent Korkmaz sayesinde kayip ettik.

Keita ve Arda bizi 09/10 senesinde tek basina tasidilar,ordada sorun yoktu heralde.

Baros ve Arda´da ayni.

Sanki iyi kadromuz vardida,Arda icine etti.

Arda'ya kötü oyuncu diyen fazla kisi tanımıyorum. Sorunu futbolculugundan ziyade mental hataları ve bu mental hatalarından kaynaklanan istikrarsızlıgıydı. Bülent takımın basına getirildikten sonra Galatasaray kaptanı olmak icin mac sonraları bir yerlerini yırttı. Yok ben ikinci kaptan olmam, yok icimde burukluk var vs. gibi sacma sapan alakasız yorumlar. Galatasaray'da bir laf vardır, "kol kırılır yen icin'de kalır" diye. Arda malesef Galatasaray kültürünü ve ilkelerini yeterince idrak edememis biri. Galatasaray kaptanı daha agır baslı olmalıydı.

Arda'ya kızgınlığımız yukarıda bir arkadaşında dediği gibi Mental hataları yüzünden.

Yoksa şu an sol açığa Arda'yı koysan bu ligde devrim yaparsın.

İyi kadrolarla Arda'nın nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz. Ama bu kadar yükseklere çıkardıkdan sonra Arda'dan verim alamayız yine Mental bakımdan.

g-o-r-a---d-nyal-lardan-tiskiniyorum.jpg

ardadan tiskiniyorum...

evet topluca basvurduk gecen hafta anti ardaci olduk

cem yilmazi tanimam. komedide idolum HARPO MARX'tir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt