Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

emre abileri acun abileri rıdvan abileri

şimdi de g.gönül çıktı başımıza.

hiç mideniz bulanmıyor mu arkadaş bu isimleri onla aynı karade aynı paragrafta görünce?

hiç zorunuza gitmiyor mu arkadaş Fatih Terim i yüzüstü bırakıp gitmesi herşeyi sineye çeken taraftarı bırakıp gitmesi ?

hiç ağrınıza gitmiyor mu arkadaş üstünde armamız bulunan formaya ettiği küfür hemde alenen apaçık?

Gidiyor.

Konuşmaya gerek bile yok aslında. Sözünün arkasında durmayan birisi için değmez.

Millet Ardanin Emreye,Acuna abi demesine takilmis.Hasan Sas abiside var,Hakan Sükür abiside var.

Arda büyüklerine saygisizlik yapmiyor diye elestiriliyor.

Ben 23 yasinda,yetenekli bi oyuncu olsaydim,oynadigim takimi ne kadar sevsemde bi sikeci,3 sinif,kirli ve satilmis ligde 1 saniye kalmak istemezdim.Ister gittigim takim dünyanin en iyi liglerinde 10 sirada olsun,yeterki Süper Lig olmasin.

Nuri Sahin Dortmund taraftarina bence daha büyük saygisizlik yapti.Ama ona Dortmund taraftari (kizanlar olsada) bizimkileri gibi saldirmiyor.

Millet Ardanin Emreye,Acuna abi demesine takilmis.Hasan Sas abiside var,Hakan Sükür abiside var.

Arda büyüklerine saygisizlik yapmiyor diye elestiriliyor.

Ben 23 yasinda,yetenekli bi oyuncu olsaydim,oynadigim takimi ne kadar sevsemde bi sikeci,3 sinif,kirli ve satilmis ligde 1 saniye kalmak istemezdim.Ister gittigim takim dünyanin en iyi liglerinde 10 sirada olsun,yeterki Süper Lig olmasin.

Nuri Sahin Dortmund taraftarina bence daha büyük saygisizlik yapti.Ama ona Dortmund taraftari (kizanlar olsada) bizimkileri gibi saldirmiyor.

Acun'a veya Emre'ye abi diyebilir, orası normaldir. Ama bu kişilere prim vermesi her saniye altına sığındığı "Galatasaray taraftarıyım" lafının değerini küçültüyor. "Metin Oktay'ı örnek alıyorum" diyen bi insan, kulübümüze karşı şerefsizlikler yapanlarla muhattab olmamalı, en fazla Emre'yle Milli Takım'da antrenmanda konuşur vs.

Tamam kalmak istemezdin, ama lafının da arkasında durmayacaksan problem sende. Sen her şeyi göze alıp "Kalıyorum" diyeceksen sonrasında da lafının arkasında olacaksın.

Ayrıca gider gitmez Galatasaray hakkında ileri geri konuşması, helikopter ve 50.000 dolar meselesi değerini iyice düşürmüştür. Sorarlar adama "zamanında 'Galatasaray'da para konuşulmaz, boş mukaveleye imza atarım' demen sadece reklam mıydı?" diye.. Ki öyle olduğu gün gibi açık. Ayrıca yapmış olduğu "Türkiye'ye gelen yabancılar 'GS,FB,BJK çok büyük kulüp, taraftarımızı görmek için sabırsızlanıyorum' diyorlar. O kadar parayı ben alsam ben de öyle açıklama yaparım" açıklamasından sonra gidip, "Vicente Calderon çok mükemmel bir stat. Taraftarımızı görmek için sabırsızlanıyorum. Real Madrid ve Atletico aynı zamanda beni isteselerdi, yine de Atletico'yu seçerdim" şeklinde bir konuşma yapması ezikliğinin ve kendisiyle çelişiyor olduğunun en açık kanıtıdır. Hepimiz biliyoruz, Real Madrid Arda'yı isteseydi sevinçten ağlayarak İspanya'ya kadar koşarak giderdi. Veya transfer parasının da yardımıyla aldığı helikopterle... Ya da helikoptere yakın değeri olan Mercedes SLS AMG ile..

Bunun yanında "15 yaşındaki çocuk bana küfredince ayrılmaya karar verdim" açıklaması da buram buram yalan kokuyor ve ne kadar aciz olduğunun da kanıtı. Ucuz bahanelere sığınarak transferini haklı kılmaya çalışıyor. Ama sen adamsan lafının arkasında duracaksın ve kalacaksın. Taraftarı geçtim, Fatih Hoca'nın hiç mi değeri yok? İdolün Metin Oktay'sa eğer, seni sevenleri üzmeyeceksin. Veya önceden söyleyeceksin "gideceğim" diye.

Arda kendi değerini sıfıra indirdi/yaklaştırdı birçok taraftarın gözü önünde. Gittikten sonra bile ben onu sonuna kadar destekliyor olmama rağmen yapmış olduğu açıklamalar onu benim gözümde Emre B. mertebesine yaklaştırdı.

Ardanın en büyük sorunu, kişisel egolarını zaman zaman ön plana atarak, Galatasaray değerlerine aykısı hareket etmesiydi.Taraftarın Arda konusunda hiç bir zaman yanlışı olmadı, dünyada protesto en tabii haktır.Ama işte bilirsiniz Arda gibi tipleri, biraz ün kazanınca laubalilik başlar , dünya benim etrafımda dönüyor tripleri falan filan.

Hayır Ardayı severim falan da taraftar küfür etti gitcem lafı çok kızdırıyor beni. Sabri'yi zamanında eşşeğin bilmemneresine soktular, hala dalga geçiliyor ama en ufak mutsuzum açıklaması yok. Yapma etme arda allasen

Hayır Ardayı severim falan da taraftar küfür etti gitcem lafı çok kızdırıyor beni. Sabri'yi zamanında eşşeğin bilmemneresine soktular, hala dalga geçiliyor ama en ufak mutsuzum açıklaması yok. Yapma etme arda allasen

Sabrinin rezalet futboluna laf atiyoruz.Özel hayatini karistirmiyoruz.

Mesela Sabri yeni evlendi yanilmiyorsam,Sabri de sakat.Allah korusun biz ikinci yariya kötü baslarsak (3 haftafa 3 maglubiyet felan) taraftarda cikip Sabri´nin yeni es´ine laf atsa yok kari kiz pesinde diye,Sabri cikip da birsey söylemez mi?

Sabri hakkinda hep "futbol cahili,dengesiz oyniyor,kafasini kaldirmiyor,cok kötü sutlari var" diyoruz,arada sirada sahada yaptigi hareketlere güliyoruz.Bunu Arda´dada yapsaydik,birsey demezdi.

Gecen sene Sabriyide gördük.Hazirlik macinda Fenerbahceye kayip ettikten sonra,bi kisi Sabriye küfür etmisdi,Sabride bekletmeden adama saldirdi.

o konu ayrı Sabri'nin en büyük oynayabileceği yer GS'dir bilseki Avrupa peşinde oda konuşurdu

Yerine Olcan Adın'ı bile alamıyoruz.Hala Arda şöyle böyle falan.

Arda'nın avrupa isteği vardı zaten bu kadar baskı olmasa sezon başında da giderdi şike soruşturması patlak verincede daha fazla kalmak istemedi.

Bende gitmesini doğru bulmuyorum ama bu kadarda yadırgamak doğru değil haklı olduğu taraflarda var.Yok Emre ile takılma yok Acunla takılma adamın herşeyine karışyosunuz hayat sanki futboldan ibaret.Bunları diyen gerçek hayatta fenerli yakın arkadaşlarıda olmasın mümkünse.

Sakatlık sonrasıda taraftar tarafından en gereksiz tepki kendisine verildi Jo ile falan aynı kefeye kondu.2008 yılında şampiyon olduysak, 2009 da Uefada ilerlediysek euro 2008 de bu kadar sevindiysek bunda Arda'nın payı yok mu?Bence en büyük pay sahiplerinden.O kadar rezalet kadromuz varken Ardasız kaleye gidemiyorken hemde.

Giderkende bu adam 12 mn euro gibi ciddi bi parada kazandırdı, Arda en azından saygıyı hakediyor nefreti değil.

Hala iddaalıyım. Sabriye yapılanların, toplu halde ıslıkların, edilen küfürlerin yarısı Arda'ya edilseydi muhtemelen bir televizyon kanalına çıkıp ağlardı.

Kaldı ki 12 milyon € gibi çoook ciddi bir para kazandırdı falan demeyin. Yönetim bir topçuya 12 milyon € veremeyince ''12 milyon para mı ya'' diyorsunuz.

Mesela Sabri yeni evlendi yanilmiyorsam,Sabri de sakat.Allah korusun biz ikinci yariya kötü baslarsak (3 haftafa 3 maglubiyet felan) taraftarda cikip Sabri´nin yeni es´ine laf atsa yok kari kiz pesinde diye,Sabri cikip da birsey söylemez mi?

Sabri hakkinda hep "futbol cahili,dengesiz oyniyor,kafasini kaldirmiyor,cok kötü sutlari var" diyoruz,arada sirada sahada yaptigi hareketlere güliyoruz.Bunu Arda´dada yapsaydik,birsey demezdi.

Gecen sene Sabriyide gördük.Hazirlik macinda Fenerbahceye kayip ettikten sonra,bi kisi Sabriye küfür etmisdi,Sabride bekletmeden adama saldirdi.

k.bakma resmen saçmalamışsın. sabriyi hangi magazin programında hangi gazetede hangi karede hangi kebapçı açılışında gördün.

evlenmeden öncede tek bir karede görmedik evlendikten sonrada.

ardayı her gün bi kebapçı açılışında görmekten gına gelmişti.

Uzatmaya gerek yok. Hala Arda'yı severim ve başarılı olsun isterim. Ama bu hayatı Arda seçti. Tükürdüğünü yalayarak, medyanın önünde durarak, her şey hakkında konuşarak. Sabri de yapabilirdi bunu, yapmadı. Zamanında Bülent Korkmaz da yapabilirdi o da yapmadı.

Bir tarafı korurken diğer tarafın ağzına s.çmak nedir? Bukadar alakasız konuları bu kadar saçma bir şekilde bir araya getirip terbiyesizlik sınırlarına aşmaya ne gerek var birini korumaya kalkmak uğruna? Gerçekten çok garip.

Kimseye saldırmadan, saygısızlık etmeden, eleştirmeden tek bişey söylicem;

Haftaya Samsun deplasmanında tribünlere bak sakat olmasına rağmen o Karadeniz soğuğunda takımını bir an bile yanlız bırakmayan sakatlığına rağmen her deplasmana giden bir kaptan göreceksin.

Allahtan gitmişsinde, Emre çolağın her hafta üstüne koyarak müthiş futbolunu ve gollerini izliyoruz.Sen olsaydın eminimki fb yide yenemezdik takım bu kadarda çıkış gösteremezdi.Emre abini acun abini unutma sakın oralara gittin diye.Üzülürler sonra.Bu arada kimse Sabriye laf atmasın futbolu tartışılabilir ama Galatasaraylılığı asla.

verdiğin istatistiklerden tut söylediğin herşey yanlış.

Hepsi yanlış diyorsan hepsini düzelt de bileyim.

Manisa dönemi istatistikleri doğru, haftanın kadrolarını o dönem takip eden herhangi biri Arda'nın süreklği orada olduğunu görmüştür zaten. Ama yine de sen doğrusunu yazıver.

Bize asist yaptığı mı yanlış, fener maçındaki iki asisti mi? Yoksa şampiyonlar ligi ön elemesindeki performansı mı?(Mleda Boleslav)

Forumda biraz eskilerdensen kişilerden sayfalarca alıntı yapmışlığım vardır, bilirsin. O konuda da şüphen olmasın hepsi gerçektir.

Çıktığı ilk sezon Şampiyonlar ligi performansı hakkındaki görüşlerim mi yanlış yoksa. Uefa tarafından ilk maçın adamı mıymış bak bakalım. (Bordeaux maçı.) Sonraki Liverpool maçında yaptıkları mı yalan yoksa? Şunları bir düzeltiver. Hamburg-Bordeaux maçları mı yalan Skibbe döneminde? Euro 2008 mi? Yoksa Hamburg maçından önce Trabzon deplasmanında bacağının delinmiş olması mı? Rijkaard'la en yüksek istatistik değerlerine ulaşma konusunda mı sorun yaşıyoruz yoksa? (13 gol 29 asist). Deplasman istatistiğim direkt olarak gerçektir çünkü ben çıkardım. O sezon Arda'nın gol ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçından puan alamadık(Rijkaard'lı ilk sezon). İki maç istisnadır 0-0 Kayseri ve 1-1- Sivas. Çıkartıp bütün maçlara bakabilirsin, daha doğrusu bakmalısın ithamda bulundun çünkü. Sonraki kısımda belki hata olabilir zira orada da belirtmişim yanlış olabilir, varsa düzeltin şeklinde. Net hatırladığım şu. Arda beşiktaş deplasmanında gol attı 1-1 bitti o maç sonunda liderdik. Arda o maçta sakatlandı, sakatlıktan döndüğündeyse takım ıslıklanıyordu(Manisa maçı). Yani temelde anlaşılacak şey aynı. Ki istatistiğim şu şekilde düzeltilebilir Arda'nın olmadığı o dört maçlık periyotta hep puan kaybettik. Burayı da düzeltebilirsin. Bir de 12 milyon euro kazandırma ve Hakan Şükür'ün de helikopter mevzuunda konuşmuş olma kısmı var(Ki direkt programda konuşmuştur) sanırım ona da yanlış diyorsun bir zahmet düzeltiver, zan altında kalmayayım.

Hepsine yanlış dedin o açıdan, yoksa sıkıntı yok:)

Çıkartıp bütün maçlara bakabilirsin, daha doğrusu bakmalısın ithamda bulundun çünkü. Sonraki kısımda belki hata olabilir zira orada da belirtmişim yanlış olabilir, varsa düzeltin şeklinde. Net hatırladığım şu. Arda beşiktaş deplasmanında gol attı 1-1 bitti o maç sonunda liderdik. Arda o maçta sakatlandı, sakatlıktan döndüğündeyse takım ıslıklanıyordu(Manisa maçı).

Burası yanlış söyle ki:

Beşiktaş 1-1-, sonra Kasımpaşa 4-1 maçları var. Arda Kasımpaşa maçında da var çünkü 1 gol 1 asist yapmıştı zaten o maçta. Sonra Arda yok 2-1 eskişehir'e kaybediyoruz, 3-0 ankaragücünü yeniyoruz, Trabzon ve Fener'e 1-0 1-0 kaybediyoruz, Sonra Sivas'la 1-1 berabere kalıyoruz bu maçta da Arda tr.bünde. Sonra 4-1 Diyarbakır maçı var ıslıklanma burada oluyor(Arda var tabii bu maçta). Yani Arda'nın olmadığı beş maçlık süreçte 3 mağlubiyet 1 beraberlik ve 1 galibiyet alıyoruz, ve liderken birincilikle alakamız bile kalmıyor. İşte istatistiğin doğrusu budur. 4 maç aklımda kalmış dört maçta dediğim gibi puan kaybetmişiz lakin bir de galibiyet vardı onu da ekledik
.

Bence şimdi hiçbir yanlış yok:)

sabri yi bulundugu duruma biz soktuk kendi oyuncumuzla dalga geçtik yıllarca sabri iyi adamdır iyi bir galatasaraylıdır

Para adamı her türlü hale sokuyormuş bi kez daha görmüş olduk

Adam gibi ayrılsaydın şu takımdan olmazdı değil mi be...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt