Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Oha Shaqiri'ye gereksiz yakistirmasi yapmis kiskanc :haha:

Düsük cene konusmus yine stadyum programina,galibiyet serimiz 6 yami cikmisti?Nezaman 4-5 mac serii galibiyet alsak dayanamiyor ariyor bir tv kanalini nolur benimle bir röportaj yapin diye.

evet bir arda turan la ''taraftar bana lölö yaptı'' röportajı daha yeter be ben azalarak biter diye düşünüyordum bu liseli ergen tavırların ama hala kendine yakışanı yapıp bu konuları kapatmıyorsun hele ki sevdigini söyledigin Galatasaray ın iyi giderken ve camia yı bulandırmaya çalışanlar varken belkide kendine karakterine yakışanı yapıyorsundur hazırlık ve transfer sezonu sonunda takımını hocasını yüz üstü bırakan birisinden fazla şey istiyoruzdur

Lig Tv'deki videoda 8.20'den sonraki konuşmada Galatasarayla ilgili soru için "çok iyi oynuyoruz" diyerek Ardayı Fenere yakıştıran herkese iyi cevap verdi diye düşünüyorum

arda olsa takımdaki bu takım ruhu olmazdı.net.

naber ex captain,bis cok mutluyus...:ka21:

arda ne demis trt de öyle Tarafatarlar bana küfür edince gitmyi kafama koymustum sen hic bir zaman büyük bir futblcu ve büyük bir kaptan olamazsin Galatasaray sensiz daha güzel arda.

yine dayanamamış cıkmış tvye

ulan varya böyle yapınca senden imrenmeye başladım

sen adam gibi top oynarsan kimse sana bişe yapmaz.

sen cok kötü oynayınca gidip sinema kapatırsan magazinle haberlere cıkarsan tabi küfrederler.

bak selcuka adam cıkıyo oynuyo topunu bi tane eleştiri felan yapmad hiç

bak mehmet topala tv ye konusuyor ara sıra ama eleştiri yapmıyor

Arda efendi bak Galatasarayim sensiz cok mutlu,sensiz cok iyi oynuyoruz,sensiz gruplasma yok ve en onemlisi SENSIZ TAKIPCIMIZLE ARADAKI FARK 9 PUAN VE LIDERIZ.

Sen oralarda mutlu yuruuuuuuuu

Cem yilmaz'in düğününe gitmismidir acaba:D

Kendisindeki hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Bu takımda herkes oynamak ister. Kendisi de farkında, mutluyum imajı yaratmaya çalışıyor. Kendi işine bakmalı artık, kendisini seven biri olarak soğumaya başladım.

Şu adamı çıkartalım şu forumdan allah askına yahu

..arda ispanyada harikalar yaratır diyenler vardı bu forumda.burdakinin 2 katı koşmasına rağmen vasat üstü oynuyor.zaten senede en az 10 maç sakat.kesinlikle geri gelmesini istemem

sene sonu böyle sociedad,getafe ayarında takımlara düşer,sonra bize gelmek için yol yapmaya başlar, inşallah almayız, fenere gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt