Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda şu anda Galatasaray'a en faydalı olacağı yerde, Florya'nın dışında. Fazla kurcalamayın artık.

ozan salvio pek oynamiyor yalniz

hacim futbol artik hizli topcularla oynaniyor iste.. salvio dedigimiz adam.. ufak tefek ama hizli ayagi yere saglam basan bi adam.. Arda ne gelistirdi o kadar senede? adam sut cekemiyor haci.. oksuyor toplari, frikik desen yok? korner desen yok.. hiz desen zaten yok.. sadece bilekleri esnek.. sadece topun ayagi yakismasiyla avrupada adama top oynatmazlar.. kusura bakmasin..

Arda kendini Galatasaray'dan soyutlamadı hiç bir zaman. Sadece kariyeri gereği takım değiştirdi. Bu değişiklik bi bakıma onu kötü etkiledi. Yalnız kaldı, ne yapacağını şaşırdı, gördüğü mikrofona "Ben mutluyum" mesajı verdi. Bunları bizim çocuk işte deyip geçemedik işte, yalan değil.

Yahu nereye soyutlamadı? Yabancıları çekemedi, aldığı paraları çekemedi, helikopterlerini çekemedi ve sonunda Galatasaray'ı kafasından çıkardı. Son senesinde Milli Takım ve Avrupa maçları hariç hiç oynamadı desek yeridir. Karakteri bu kadar olan bi adam çünkü. STSL'yi kimse seyretmiyor, Milli Takım ve Avrupa'da kıçını yırtsa yeter, ki yetti de.

Arda Alinmiycak Leyla.. bu taraftar Ardayi protesto ettiyse.. 3-4 kere etmistir.. ondada hemen kustu arda.. biz bi aileyiz dedi.. 1 sene boyunca yatti kimse tik etmedi.. gitti milli maclarda pasa pasa topunu oynadi.. ayni olayi yabancilar yaptimi Arda beyefendi yabancilar boyle aga demesini bilip.. yabancilar ve turkler arasina mesafeyi koyup.. IRKCILIK yapti benim gozumde.. hani yabanciyi sirtinda tasimiycaksin ama.. ben burda Hollandalilarla nasil top oynayip adamlar beni kabulleniyorsa aynisini Ardada yapmali ben amatorum o profesyonel.. yani o hayli hayli yapmali.. amatorde olur Turku sevmezler vs ama sen profesyonel futbolcu olarak isine bakacaksin.. Arda bu takimi satti Leyla.. 1 sene top oynamadi milli takima kosa kosa gitti.. sakatlandi geldi.. 1 allahin kulu o zaman laf etmedi.. edilse bile haksizmi? hakli.. eyvallah.. sonra Galatasaraydayim deyip.. son anda Ispanyaya cekti gitti.. neoldu simdi neoldu? o kadar mac oynadi.. biz diyoruz ya.. Riera ne katti bize? Arda Atleticoya ne katti? kac golu var kac asisti var okadar macta? geciniz Arda Atleticoda siradan bi topcu halinde.. yani Arda yildizken siradanlasmayi secti..

simdi acsin IPodunu.. Kendim ettim kendim buldumu dinlesin.. gul gibi sararsin morarsin.. Arda IBNE FORMA dedi bizim armamiz olan formaya.. o kim oluyorda IBNE diyor.. tovbe yarabbi Leyla boyle bi futbolcuyu koruma tamammi, mumkune Ibne formasi dedigi formayi bidaha giymesin.. mumkunse diyorum..

sunuda unutma Arda bundan sonra bisey olmaz.. adam ha bire kilo aliyor.. yapisi bu.. kilo almaya cok musait.. gorunuyor bu acik acik..

Kilo mu aldı? Arda git gide zayıflıyor yanlışın var.

Söylediklerinde bi yanlışıklık yok fakat dediğim gibi, Arda'nın da birçok yanlışı oldu. Kendini toparlayamadığı takdirde yine olacaktır. Bizde yılardır verdiğimiz bu desteği en zor zamanlarında dahada arttırarak Arda'ya karşı biraz daha anlayışlı olabiliriz bunu yapabiliriz o kadar değil.

Kilo mu aldı? Arda git gide zayıflıyor yanlışın var.

Söylediklerinde bi yanlışıklık yok fakat dediğim gibi, Arda'nın da birçok yanlışı oldu. Kendini toparlayamadığı takdirde yine olacaktır. Bizde yılardır verdiğimiz bu desteği en zor zamanlarında dahada arttırarak Arda'ya karşı biraz daha anlayışlı olabiliriz bunu yapabiliriz o kadar değil.

sana sunu soyluyorum Leyla, Mlada Boleslav macini seyret.. 60-65 kilo arasi olan arda.. suanda abartmiyorum 70-75 kilo arasi.. ve bu Ardanin herseyini aldi goturdu.. adam zayiflaya bilir ama 70-75 kilo arasi bi futbolcu icin fazla bi kilo.. Arda eli belinde gezen bu topcu halinde gormuyormusun bunu? yakindir Atleticoda postayi koyar yakinda yani.. neyse isten cikiyorum.. kendine iyi bak.. bu topiginde fazla yukarlarda kalmasi bence iyi degil.. luzumu yok cunku luzumsuz seylerler ugrasmaya.. benim Arda ismi aklima geldimi.. Pembe formaya Ibne forma demesi kulaklarimdan gitmiyor.. ve mumkunse bu formayi bidaha giymesin.. o eziklerin formasini giysin bak bakalim neoluyor Emreyi gorduk.. 2 dakikada satarlar adami o camiaya oyle bi camiaya..

Tribünde yaşanılan olayı anlatayım size. Arda'nın olmadığı hiçbir deplasmandan puan alamayan Galatasaray(0-0 kayseri ve 1-1 sivas hariç) 5 puan farkla liderdir.

Sonra Arda sakatlanır 5 maç oynamaz Galatasaray bu maçlarda 4 maçta puan kaybeder ve yarışta geri düşer hatta kopar(tam olarak böyle olması gerekiyor geçen araştırmıştım ama yine de bakmak isteyen baksın o sürece) sonra Arda ilk onbir başlar, o meşhur tezahürat yapılır. Aynen şu şekil önce adamın kız arkadaşını bilmem nesini malzeme ederler sonra yanlarına çağırırlar(bağra basma kısmı bu) Arda onurlu her insanın yapacağı gibi çağıranların yanına gitmez bu sefer de gelmiyor i.ne diye küfrederler. İşte taraftar profilimiz bu.

bir değişme yok. Fatih Terim ikinci gönderilişinde neler yaşadı? Hagi'ye kim hırsız dedi? Hasan Şaş'ın kafasına neler atıldı?

Gayet normal bunlar Arda zayıftı kaldıramadı, taraftarlarımız gayet normaldi.

sana sunu soyluyorum Leyla, Mlada Boleslav macini seyret.. 60-65 kilo arasi olan arda.. suanda abartmiyorum 70-75 kilo arasi.. ve bu Ardanin herseyini aldi goturdu.. adam zayiflaya bilir ama 70-75 kilo arasi bi futbolcu icin fazla bi kilo.. Arda eli belinde gezen bu topcu halinde gormuyormusun bunu? yakindir Atleticoda postayi koyar yakinda yani.. neyse isten cikiyorum.. kendine iyi bak.. bu topiginde fazla yukarlarda kalmasi bence iyi degil.. luzumu yok cunku luzumsuz seylerler ugrasmaya.. benim Arda ismi aklima geldimi.. Pembe formaya Ibne forma demesi kulaklarimdan gitmiyor.. ve mumkunse bu formayi bidaha giymesin.. o eziklerin formasini giysin bak bakalim neoluyor Emreyi gorduk.. 2 dakikada satarlar adami o camiaya oyle bi camiaya..

Pardon ama Arda konusunda hareketliliği görünce saldıranlardan biri sendin. Bu konuda yukarda olmuş, olmamış bu kadar önem verdiğini bilmiyordum. Güncel, bi videosunu buldum ekledim. Hepsi bu. Madem bu konuda paylaşım yapmak yasak, konu kapanırdı bildiğim kadarıyla. Neyse. Farklı kanallarda yayın yapıyoruz. Tamam, sağol. Kolay gelsin, iyi akşamlar.

Cogu konuda katılırım belki sana da Arda'nın zayıfladıgı konusuna asla, Leyla :)

4 maç kaybetmemişiz tekrar baktım rakamların doğrusu şu o sürece dönersek;

Beşiktaş 1-1(1 gol), sonra Kasımpaşa 4-1 maçları var. Arda Kasımpaşa maçında da var çünkü 1 gol 1 asist yapmıştı zaten o maçta. Sonra Arda yok 2-1 eskişehir'e kaybediyoruz, 3-0 ankaragücünü yeniyoruz, Trabzon ve Fener'e 1-0 1-0 kaybediyoruz, Sonra Sivas'la 1-1 berabere kalıyoruz bu maçta da Arda tr.bünde. Sonra 4-1 Diyarbakır maçı var ıslıklanma burada oluyor(Arda var tabii bu maçta). Yani Arda'nın olmadığı beş maçlık süreçte 3 mağlubiyet 1 beraberlik ve 1 galibiyet alıyoruz, ve liderken birincilikle alakamız bile kalmıyor. İşte istatistiğin doğrusu budur. 4 maç aklımda kalmış dört maçta dediğim gibi puan kaybetmişiz lakin bir de galibiyet vardı onu da ekledik.

Psikolojiyi düşünsenize lan takımın size bağlı olduğu o kadar bariz. Sakatlanıyorsun dönüşte besteler bi hareketler ondan sonra çağırıyorlar gitmiyorsun doğal olarak bir de orda küfür yiyorsun. Harbi enteresan...

Cogu konuda katılırım belki sana da Arda'nın zayıfladıgı konusuna asla, Leyla :)

Beni geç, en yakınları dahi aynı söylemde.

di-PT6Z.jpg

di-VHUE.jpg

arda böyle oynamaya devam ederse görücem ben onu seneye eduardo salvio diego'dan da arda'dan da çok daha iyi oynuyor atletico'da, sahada yürüyor arda bu kadar olur hiç euro 2008'deki havası yok Allah'tan premier lige filan gitmemiş yoksa ölür kalırdı orda..

Adrian > Salvio > Diego > Arda o hücum hattında ilk gözden çıkarıcak oyuncu arda şuan şimdilik bişey demezler ama 1 sene sonra filan mırıldanmalar başlar atletico taraftarında..

Arda'nın oyun zekası yeter.

4 maç kaybetmemişiz tekrar baktım rakamların doğrusu şu o sürece dönersek;

Beşiktaş 1-1(1 gol), sonra Kasımpaşa 4-1 maçları var. Arda Kasımpaşa maçında da var çünkü 1 gol 1 asist yapmıştı zaten o maçta. Sonra Arda yok 2-1 eskişehir'e kaybediyoruz, 3-0 ankaragücünü yeniyoruz, Trabzon ve Fener'e 1-0 1-0 kaybediyoruz, Sonra Sivas'la 1-1 berabere kalıyoruz bu maçta da Arda tr.bünde. Sonra 4-1 Diyarbakır maçı var ıslıklanma burada oluyor(Arda var tabii bu maçta). Yani Arda'nın olmadığı beş maçlık süreçte 3 mağlubiyet 1 beraberlik ve 1 galibiyet alıyoruz, ve liderken birincilikle alakamız bile kalmıyor. İşte istatistiğin doğrusu budur. 4 maç aklımda kalmış dört maçta dediğim gibi puan kaybetmişiz lakin bir de galibiyet vardı onu da ekledik.

Psikolojiyi düşünsenize lan takımın size bağlı olduğu o kadar bariz. Sakatlanıyorsun dönüşte besteler bi hareketler ondan sonra çağırıyorlar gitmiyorsun doğal olarak bir de orda küfür yiyorsun. Harbi enteresan...

Biz küfürlerimizle herkese ön ayak olduk zaten. BJK-Atletico Madrid maçında taraftarların kol kola Arda'nın annesine ettikleri küfürlerde hiç hoş değildi hani. Bide anneside tribündeydi.

Bırak abi Arda'nın psikolojisi kimin umrunda ki..

Neyse siz haklısınızdır zaten. Hadi by

ispanyada da yapıyor , avrupa liginde de yapıyor ..

Biz küfürlerimizle herkese ön ayak olduk zaten. BJK-Atletico Madrid maçında taraftarların kol kola Arda'nın annesine ettikleri küfürlerde hiç hoş değildi hani. Bide anneside tribündeydi.

Bırak abi Arda'nın psikolojisi kimin umrunda ki..

Neyse siz haklısınızdır zaten. Hadi by

Leyla sunu aklina sok, malesef Arda ne ilk kufur yiyen nede son kufur yiyen topcu olacak turkiye liginde, bu imkansiz.. insanlarin agzi torba degil buzesiz.. Arda tribunden denilen kotu seyleri duymicak.. takmiycak.. profesyonel olmanin gereklerinden biride bu.. Dunyanin her yerinde kufur var (futbolda) bunu inkar edemeyiz..

ispanyada da yapıyor , avrupa liginde de yapıyor ..

ne yapiyor reis? esprimi yapiyor? sen bi futbolcu dusun senin takiminda 12 milyona almissin.. diyelimki biz Shaqiri aldik.. 12 milyon euroya.. adam 26 macta 1 gol 6 asistle oynamis Turkiye liginde.. sence iyi bi performansmi?

ne yapiyor reis? esprimi yapiyor? sen bi futbolcu dusun senin takiminda 12 milyona almissin.. diyelimki biz Shaqiri aldik.. 12 milyon euroya.. adam 26 macta 1 gol 6 asistle oynamis Turkiye liginde.. sence iyi bi performansmi?

İstatistik olarak o kadar iyi değil doğru ama fena da oynamıyor hani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt