Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Gelirse asla kaptanlık, 10 numara verme gibi bi hata yapılmamalı..

Bazı tarafları kaldırılmaya çok müsait bi adam zaten, şu şartlarda kimse trip kaldıramaz..

Geleceğini bende düsünmüyorum orada cok mutlu. Ancak bu kadar elestiri asırı. Biraz sucu kendinizde arayın. Basının gazına gelip takımın kaptanını Jo ile aynı kefeye koyan da Galatasaray taraftarları degilmiydi. Adamların orada Arda'ya verdigi deger, bizim burada kaptanımıza verdigimiz degerden cok daha fazla.

beni resmen tutkulu ve kafası karışık aşık hissiyatına sürükleyen adam.

ulan arda, senin samimiyetine zerre kadar inanmıyorum. bence içten pazarlıklısın, bence sorunlusun, bence takımdaki arkadaşlık ortamını bozan adam sendin. bence yeniçerisin, bence kılavuzların yüzünden burnun boktan kurtulmuyor. zamansız gittin, imparatoru zor duruma soktun, seni sevenleri üzdün. iyi ki gittin be arkadaş.

bir yanım bunları söylüyor sana. ama öbür yanım, 66 halini hatırlıyor, bordeaux maçı'ndaki gollerini, hamburg maçında baros'a yaptığın asisti, sivas'a 3 tane sallayıp şampiyonluğu getirişini, beşiktaş'a golünü yazıp reklam panolarının üstüne horoz gibi tüneyişini... bir yanım "kop gel çocuk, sıfırdan başlayalım her şeye." diyor.

ulan ben bugüne kadar hiçbir sevgili / eski sevgili için bu kadar belirsizliğe düşmedim. bugüne kadar hiçbir kız için "gel, yok yok gelme.. gelme ama seni seviyorum.. seviyorum ama olmaz.." med cezirini yaşamadım.

sen bana resmen bunları yaşattın be arkadaş. vay amk, ne biçim adammışsın çözemedim ki ben seni.

ulan keşke türkiye'nin en yetenekli topçusu olmasaydın. ya da karakterin biraz selçuk inan'a benzeseydi de, bu ikircikleri yaşatmasaydın bizlere.

ne diyeyim, senin için de, bizim için de hayırlısı neyse o olsun.

---------------------

40 yaşından küçük galatasaraylıların cocuğu gibidir. alt yapıdan çıkışını gördükleri, elleriyle büyüttükleri ve askere gönderdikleri çocuğudur.

40 yaşından büyüklerin ise çocuğu bülent korkmaz'dır. alt yapıdan çıkışını görmüşlerdir, elleriyle büyütmüşler ve adam etmişlerdir.

arda bu yüzden özel futbolcudur.

alıntı

Bu adam geleceğine Culio'yu izlemeye bile razıyım ben.

Hatta bu adam geleceğine sol kanadımız olmasın 10 kişi çıkalım maçlara yine razıyım.

Arda böyle taraftarlara fazla arkadaş. Gelmesin genç yaşta demediğini bırakmadılar adama orda kafası rahat. Medyanın gazına gelen ne çok insna var be. Fenerlilere de helal olsun kendi taraftarımıza aşılamışlar düşünceleri millet arda düşmanı olmuş yazık valla yazık.

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

0. gelişmeleri biraz endişe, biraz şaşkınlık, biraz da üzüntüyle izliyorum. bu ruh halindeyken en iyisi münzevi yaşam ve ketumiyet sanırım.

1. sadece şunu söyleyip dudaklarımı yeniden mühürleyeceğim. iyi ki gündüz kılıç, ve metin oktay dönemlerinde sanal alemler yokmuş.

2. eğer o dönemlerde böyle haberleşme ağları olsaydı, sanırım bugün hiçbir kahramanımız olmayacaktı gurur duyacağımız. susuyorum yine.

Her şeyi özetliyor.

Arda gelirse takımı bırakın bari.

Arda'yı tekrar bu forma içinde görmek dünyada isteyeceğim ilk 10 şey içinde.

şu adama yapılan düşmanlık aziz yıldırım'a, rıdvan dilmen'e yapılmadı be. ayıp hakikaten.

Arda'nın zaten bize geri döneceğini biliyorum ama bu kadar çabukmu olacak bunu göreceğiz hep birlikte.

Arda candır. Metin oktayda avrupaya gitmiş 1 yıl sonra geri dönmüş arda başarılı oldu o na rağmen gelmek istiyor belli ki içinde ukte kalan o GS de kupa kazanma başarılı olma hayalini gerçekleştirmek istiyor eğer arda gerçekten takıma dönmek istiyorsa hiç düşünülmemeli avrupa görmüş o disiplini yaşamış arda Türkiye de patlama yapar gerçi klup yalanladı ama eğer öyle bir durum gerçekleşirse çok sevinirim.

Arda Turan'ı eleştirdiğim dönemler olmuştur elbet, kötü geçen sezonlar ardından gelen iyi teklifi değerlendirdi gelirse iyi olur. Yabancı kontenjanı beşe düşek UEFA 'nın kararı bu yönde bu yüzden gereklidir Arda ama bana pek olası bir transfer gibi gelmiyor

Sen git kendi oyuncunu kıskan, ana avrat söv, sonra da Galatasaray düşmanı yap.

Bir sene daha Atletico'da oynayacak gelecek sezon çok daha iyi bir takıma gidecektir.

Bu adamın nasıl gittiğini bilerek ve bize gelmek istiyor ise arma aşkı için geleceğini düşünmek bana göre çok fazla iyi niyet Arda için.

Eğer gerçekten istiyorsa gelmek asıl Sinem aşkı için gelecektir zaten.

Kaliteli olabilir ama zamanında formamıza bile hakaret edecek ortam oluşturan futbolculara ihtiyacımız yok.Ayrıca daha geçen türkler futboldan anlamıyor diyen ben değildim.

Kalsın Madrid'de hem o hem biz rahat olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt