Cevap: #10 Arda Turan
beni resmen tutkulu ve kafası karışık aşık hissiyatına sürükleyen adam.
ulan arda, senin samimiyetine zerre kadar inanmıyorum. bence içten pazarlıklısın, bence sorunlusun, bence takımdaki arkadaşlık ortamını bozan adam sendin. bence yeniçerisin, bence kılavuzların yüzünden burnun boktan kurtulmuyor. zamansız gittin, imparatoru zor duruma soktun, seni sevenleri üzdün. iyi ki gittin be arkadaş.
bir yanım bunları söylüyor sana. ama öbür yanım, 66 halini hatırlıyor, bordeaux maçı'ndaki gollerini, hamburg maçında baros'a yaptığın asisti, sivas'a 3 tane sallayıp şampiyonluğu getirişini, beşiktaş'a golünü yazıp reklam panolarının üstüne horoz gibi tüneyişini... bir yanım "kop gel çocuk, sıfırdan başlayalım her şeye." diyor.
ulan ben bugüne kadar hiçbir sevgili / eski sevgili için bu kadar belirsizliğe düşmedim. bugüne kadar hiçbir kız için "gel, yok yok gelme.. gelme ama seni seviyorum.. seviyorum ama olmaz.." med cezirini yaşamadım.
sen bana resmen bunları yaşattın be arkadaş. vay amk, ne biçim adammışsın çözemedim ki ben seni.
ulan keşke türkiye'nin en yetenekli topçusu olmasaydın. ya da karakterin biraz selçuk inan'a benzeseydi de, bu ikircikleri yaşatmasaydın bizlere.
ne diyeyim, senin için de, bizim için de hayırlısı neyse o olsun.
---------------------
40 yaşından küçük galatasaraylıların cocuğu gibidir. alt yapıdan çıkışını gördükleri, elleriyle büyüttükleri ve askere gönderdikleri çocuğudur.
40 yaşından büyüklerin ise çocuğu bülent korkmaz'dır. alt yapıdan çıkışını görmüşlerdir, elleriyle büyütmüşler ve adam etmişlerdir.
arda bu yüzden özel futbolcudur.
alıntı