Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Ah be reis ihtimal olsa da dönsen keşke... Semih - Arda- Selçuk - Burak gelecek 5 yılımızın sigortası olurdu...

emre belözoğlu sanıldığı gibi önce fenere değil bizim takıma öncelik verdi. Para için oraya gitti. Çirkef ve ırkçı olduğu için gelmediği hayırlı oldu.

üç bes kurus için bunu da kaçırmayız umarım. bize doneceğinde.

Dün izlerken yine kanser oldum. Umarim sezon sonunda bize dönmeyi düsünmez.

ilk yarida dün garip garip isler yapmaya calisti, bir havalar sezdim ben ardada, kaptan da olunca.. bilmiyorum sadece bana mi böyle geldi?

HELLAW TURAN

USCG_helicopter_propeller_animation.gif
Ardaa.jpg

graphics-helicopters-381058.gif

0059.gif
0080.gif
helico-07.gif

Yakışır sana,

Yakışır sana kaptanlık yakışır.

Değişilmezsin, bir tanesin,

Arda bizim her şeyimizsin.

En güzel hatun yakışır sana

Bu sözümüz Arda Turan’a

Ne ona buna ne de bir başkasına

Paris Hilton yakışır sana

ilk yarida dün garip garip isler yapmaya calisti, bir havalar sezdim ben ardada, kaptan da olunca.. bilmiyorum sadece bana mi böyle geldi?

ynen halı saha maçlarında en iyi oyuncu topu alır herkese çalım atar sut çeker vs top kaptırır ya aynen öyleydi bu adamı adnan polat kaptan yaparak bitirdi..

Milli takımın ağasıyım modunda,şu oyunuyla milli takımda 11'i haketmiyor,çok severim Arda'yı ama milli takımdaki star havasını bırakmalı.

napsın r'daşlar bu adam ve Selçuk'tan başka sorumluluk alan yoktu ki en iyisini yaptı.arkasında oynayan adamda fason ali bir verkaç yapayım çizgiye ineyim diyecek adam bile yok.

arda olduğu gibi davranmıyor

samimi değil, futbol olarak da geriye giderse 3 yıl sonra fbde

ynen halı saha maçlarında en iyi oyuncu topu alır herkese çalım atar sut çeker vs top kaptırır ya aynen öyleydi bu adamı adnan polat kaptan yaparak bitirdi..

aynen şunu gören biri çıktı sonunda

ardadaki çöküşün nedeni tamamen adnan polattır,gencecik çocuğa metin oktay misyonu yükledi, gidip 10 numara sonrasınra kaptanlık verildi, maaşı 10 kat arttırıldı sonuçu gördük.

adnan polatın sayısız verdiği zararlardan biridir arda

arda atleticodan daha büyük bir takıma daha gidemez. haa bize gelir bizi saymıyorum

Bu tarz bir yaklaşımı birinizden göreceğimi bildiğimden 2 ay sonra yazdım bunu :)

Kaç senelik üyesiyim bu forumun önce kişinin kartvizitine bakmalısın.. Gerçi aldığın teşekkürler sayısına bakılırsa..

Nette biraz araştırırsan bahsettiğim adamın taksici oldugunu çeşitli kaynaklarda görebilirsin.

Bundan 2 hafta once Arda'nin taksici Kamil dayisinin arabasina bindim.. Tamamen Tesaduf.. Direk bana dediki istermisin senin icin Ardanin Annesini arayim.. Yok dedim ben Sinem Kobal ile konusacagim.. Kirmadi aradi..

Karsi taraftan zarif bi ses: Alo.. Sinemdi.. Alo dedim, Hafif sesimde titredi neyse..

sonra dedimki: Sinem bak bu Arda seni tanidigindan beri kendini kaybetti, birak bu cocugun yakasini dedim.. Sonra dayisinin kontoru bitti, telefon kapaldi.. Yada Sinem kapatti, bilemedim..

ihtiyacı var mı ? bence herkes kendini daha iyi galatasaray lı olarak görür.Arda da aynı o yüzden arda ne kadar anlatsa parçalı sevdasını bazı kişiler asla inanmıycak

Takimi ve Imparatoru zor durumda birakmayacakti.

Kotu gunde gitti iyi gunumuzde ona ihtiyacimiz yok

Boleslav maçında attığın ilk golü hala unutamıyorum..

[video=youtube;7LiASRx5Ne4]https://www.youtube.com/watch?v=7LiASRx5Ne4[/video]

#66 :sad007:

66.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt