Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: #10 Arda Turan

Galatasaray'a geri döndüğünde 66 numarayı giymelidir

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Cevap: #10 Arda Turan

konu o değil osman . Sadece reklam yapıyor dendi ya ona üzüldüm.Yoksa o konuda haklısın tabi

Evet reklam pesinde.Cunku Ardayi herkes unuttu.Arada sirada bir edmec veriyor kendini unutturmamak icin keza sac stilleri felan.Simdide Madrid macina gelecekmis.Uzerinde Sari Kirmizi bir giysi olursa sasirmam forma orada giyecek kadar cesur degildir bence

antalyada çocuklar bana kuur ettı dıye bırakıp gıden ,sonrada unal aysala benı alın dıyen sahsıyet

Evet reklam pesinde.Cunku Ardayi herkes unuttu.Arada sirada bir edmec veriyor kendini unutturmamak icin keza sac stilleri felan.Simdide Madrid macina gelecekmis.Uzerinde Sari Kirmizi bir giysi olursa sasirmam forma orada giyecek kadar cesur degildir bence

Arda hep demeç veren bir oyuncuydu zaten. Vermesinde de bi sakınca yok bence bunu seven bir oyuncuydu ki zaten bizde kaptandı takımın sözcüsü durumdaki bi adamdı, şimdi Atletico'da da önemli bi oyuncu, keza milli takımın en önemli oyuncularından. Kaptanlarından. O demeç vermeyecekte kim verecek :) Saç stilinin kendini unutturmaması için değiştirdiğini söylemek gerçekten çok enteresan. Fotomaç haberlerine andırdı bana :D

sıkebahcenın kampına katıldı ,gangam yaptı oda ıse yaramadı bakalım bu tutacakmı

Bize gelmesin , mümkünse adımızı kullanarak yine piyasaya çıkmasın , topunu oynasın.

bak istersen ınternete varmı yokmu gorursun

internetteyim zaten :D ortaya bir şey atıyorsan bunun altını doldurması gerekende sensin diye düşünüyorum. ayrıca tekrar söylüyorum öyle bir haber de yok ortada :) Varsa kaynak göstermekte bu kadar zor olmamalı.

Arda hep demeç veren bir oyuncuydu zaten. Vermesinde de bi sakınca yok bence bunu seven bir oyuncuydu ki zaten bizde kaptandı takımın sözcüsü durumdaki bi adamdı, şimdi Atletico'da da önemli bi oyuncu, keza milli takımın en önemli oyuncularından. Kaptanlarından. O demeç vermeyecekte kim verecek :) Saç stilinin kendini unutturmaması için değiştirdiğini söylemek gerçekten çok enteresan. Fotomaç haberlerine andırdı bana :D

Dmec verir ama Ispanyadan Galatasaray hakkinda demec vermesin bir zahmet.Kendi isine baksin.Galatasaray onu unuttu oda bizi unutsun

15 milyon € bastırın para'yi alın bu adamı...

gelistirmis reis kendini Helal olsun Bize gelmesine daha 3 yıl var beyler ses vermeyin boşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt