Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Yetenekli oyuncusuAllah yolunu açık etsin

iyikide gitmişsin hem senin için hemde bizim için iyi olmuş asla bir takım oyuncusu değil kaç pozosiyonda ortada boş olan selçuk a vermek yerine gg ye arapas atmaya çalışması deli etti

Pas vermediği 2 tane çok net gol pozisyonu var o pasları verse şimdi 3-1 falan bitmişti maç ancak Arda gol atamamıştı.E düşününce Arda'nın gol atamsı daha önemli tabi(!)

yetenek tamam da kendini dusundugun kadar takimi da dusunsen o pozisyonlar belki gol olurdu

Pas vermediği 2 tane çok net gol pozisyonu var o pasları verse şimdi 3-1 falan bitmişti maç ancak Arda gol atamamıştı.E düşününce Arda'nın gol atamsı daha önemli tabi(!)

Hangi maçı izledin sen adam tek başına kaç tane gol pozisyonu hazırladı. Arda olmasa bu takımda bu takım pozisyona bile giremez.

Yeteneğine laf yok ama her şeyi benim yapmam lazım halleri kontrolden çıkmış durumda. Liderlikle bencilliği ayırt edememiş hala. Belkide hiç ayırt edemeyecek.

AW: #10 Arda Turan

helal olsun elinden geleni yapti

Yeteneğine laf yok ama her şeyi benim yapmam lazım halleri kontrolden çıkmış durumda. Liderlikle bencilliği ayırt edememiş hala. Belkide hiç ayırt edemeyecek.

Arda da sorumluluk almasa bu takım pozisyona giremez. Nuri ne oynadığı belli değil. Gökhan fenerdeki oyunundan eser yok. Umut her topu eziyor. Hasan Ali ileri çıktığında bacakları birbirine dolanıyor. Selçuk İnan ı da sağolsun Abdullah Avcı kilitlemiş defansın önüne zaman zaman Alper ile Arda da bireysel yeteneklerini kullanmaya çalışmasa sağa sola pas yaparak pozisyonsuz bitirirdik maçı. Arda Madrid de fazla bireysel oynamıyor. Milli takımda böyle oynamak zorunda kalıyor. Keşke son 20 dakikada daha fazla sorumluluk alsaydı.

Offf nasıl tutamadık elimizde Arda'yı ya adamdan yetenek fışkırıyo resmen :(

Arda Galatasaray da 5-6 yıl oynadı bunun yanında 1 şampiyonluk kazandık başka yok ben Arda yı istemiyorum.

bugün forum ilginç antuda hissediyorum kendimi EMREE DENLİ denilen elemanın yazdığı mesaj tam antuya layık mesaj.

Bir kere Arda Turan'ın son oynadığı sezonu at(o da sakatlık ve medya baskısı yüzünden pek oynayamamıştı) şampiyon olduğumuz sezon dahil Lincoln'den beklediğimiz katkıyı "evlat"ımızdan gördük.Ayrıca Skibbe ve Rijkaard zamanında ki "Los Galacticos" yakıştırmasının yapıldığı kadrolarımızda takım olamadığımız için zirveden uzak kaldığımız yıllarda asist ve golleriyle takımın en istikrarlı ve en önemli oyuncusu Arda Turan'dı.Bir de Fatih Terim'le oynasaydı o istatistikler devasa olurdu kanımca....

Arda Galatasaray da 5-6 yıl oynadı bunun yanında 1 şampiyonluk kazandık başka yok ben Arda yı istemiyorum.

bende eva mendesi istiyorum ,simdi ne olacak?

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

45266_502699923099206_1357845685_n.jpg

arda yedigimiz golden sonra semihe sariliyor. afferim lan arda.

Evet hepsi Arda yüzünden değil mi? Manisa'ya kiralamayıp satsaydık 6 sene üst üste şampiyon olurduk. :o

Benim söylemek istediğim şey ortada ama maşallah millet hep tersten anlıyor 6 sene şampiyonluk meselesi değil Arda iyi futbolcu olabilir ama gelse Galatasaray ı tek başına şampiyon yapacak bir futbolcu değil.Galatasaray dan kaçıp giden bir futbolcuyu ben istemiyorum.Arda Galatasaray dan kaçıp gidecek bende onun arkasından geri gelsin diye ağlıyacak ne güzel ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt