Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AW: #10 Arda Turan

Avrupa Ligi şampiyonluğu ve süper Kupa şampiyonluğu unuttun herhalde.

Adam Galatasaraylı, hepimizden daha fazla Galatasaraylı. Kewell yarım sezon sakattı ona birşey yok, ama Arda sakat iken küfür edildi. Bunu hak etmemişti.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yahu benim dolabimda #66 Arda formasi var ve istedigin an resimini ceker koyarim buraya. Bi cok kisiden cok ben seviyordum Ardayi. Hatta stad yapilmadan evel Ardayi 20-25 milyona satariz derken millet, ben stad yapildiginda paraya ihtiyacimiz olmayacak, Ardayi hic bir maddi guc elimizden alamaz, almamali, Galatasaray'in Ardadan gelecek paraya ihtiyaci yok diyordum. Arda gitmek isteyebilir, ama bunu adabiyla yapmaliydi. Bekledi bekledi ve son anda yuzustu birakti gitti dip yapmis Galatasaray'i. Hem de kaptandi ve hoca butun oyun planini Arda uzerinde kurdugunu acik acik medyada soylemisti. Ben bunu yediremiyorum. Siz yedirebiliyorsaniz diyecek lafim yok.

Arda senden daha Galatasarayli olabilir, kendi adina konusman daha uygun olur. Zira herkezin Galatasarayliligi kendine.

Çocuğa ne kadar Emre ve Acun sevdası yüzünden kızsamda, evlat arkadaş. Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. Fenerli lavuklara mesafe koysa keşke.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Cevap: #10 Arda Turan

2 sezon daha kalmalıydı bizde bu sene şampiyonlar ligini alıp onu 30 milyon euroya satardık,erken gitti.

Arda iyiki gitmis, surdaki yazilanlari gorunce hergun diyorum bunu.. Adami biz dahil Turkiye yipratmisti, halada yipratanlar var.. İyiki Turkiyede degil yoksa bu kafa yapisi ile Arda daha cok elestirilirdi.. İnsan evladina nasil boyle davrana biliyor anlamiyorum..

senin cocugun seni birakip gitse bile.. Ben geldim ozur dilerim dedigi an, herseyi unutursun.. Ardayida kendi cocugunuz gibi bu camianin cocugu gibi gorun.. Herkeze yeni bi soluk lazimdi, oyle oldu.. Arda kalsa belki bu takim olgusu olamiyacakti, kimbilir? Herseyin hayirlisi..

Çocuğa ne kadar Emre ve Acun sevdası yüzünden kızsamda, evlat arkadaş. Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. Fenerli lavuklara mesafe koysa keşke.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

adamin arkadaslari yuzunden elestirmek nasi bi sacmaliktir senin hicmi fenerli arkadasin yok yada butun arkadaslarin dort dortluk insanlarmi hepimiz icin gecerli bu

adamin arkadaslari yuzunden elestirmek nasi bi sacmaliktir senin hicmi fenerli arkadasin yok yada butun arkadaslarin dort dortluk insanlarmi hepimiz icin gecerli bu

Fenerli arkadaslari olmasi degil problem, fenerli arkadaslarinin etkisinde kalmasi sorun.

Albayrak'in biz Arda'yi Cesme'ye gidince kaybettik, o ara olmasa hala Galatasaray'daydi demesi de onunla alakali. Arda'yi Terim de zamaninda Fiorentina'ya gitti, bu kulup su isimlere de sahip cikmadi diye dolduruyor cevresindekiler.

Arda, Emre gibi degil kesinlikle ama o cevresindeki asalaklar yuzunden baglari kopma noktasina geldi bizimle.

kendinize kendi taraftarınızın suçsuz olmanıza rağmen boyna küfrettiğini düşünün. kız arkadaşınızla ilgili tezahürat yapıldığını, programlara malzeme olduğunu düşünün. sakat sakat maçlara çıktığınızı bunun ödülünün küfür ve yuhalama olduğunu düşünün. medyanın sizi paramparça ederken size sahip çıkılmadığını düşünün kaldı ki 24 yaşındasınız. olgun bir insan değilsiniz ama arkadaşlarınız yüzünden bile darbe yediğinizi düşünün. kaldı ki sanki hiçbirimizin fenerbahçeli arkadaşı yok. ulan babam fenerbahçeli ben napayım. fenerbahçeli adamın bana verdiği paralarla formalar atkılar alıyorum ben. o adam intihar etsin o zaman sizin bakış açınızla.

sonra karşınıza bir kapı açılıyor. ya madride gidip bu kaostan kurtulacaksın ya da bu riske yine girceksin. arda kendi için iyi olanı tercih etti. hiçbirimiz ben öyle yapmazdım diyemez. çünkü o şartlar olmadan o ruh hali olmadan diyeceğimiz her şey yanlış olur. çoğumuz başkasının önünde ağlamaya utanırız bu adamı 70 milyonun önünde ağlattık biz türk medyası olarak.

bu nefret niye anlamıyorum. arda yanlış yaptı, olabilir ama sanki hepimiz hayatımızda hiç yanlış yapmamış gibi davranıyoruz. hiç affedilmemiş gibi davranıyoruz. hiç pişman olmamış gibi davranıyoruz. affedilmenin güzel birşey olduğunu iyi hissettirdiğini hepimiz biliriz. o yüzden biz de kendi evladımızı koca kafamızı affedelim.

kendinize kendi taraftarınızın suçsuz olmanıza rağmen boyna küfrettiğini düşünün. kız arkadaşınızla ilgili tezahürat yapıldığını, programlara malzeme olduğunu düşünün. sakat sakat maçlara çıktığınızı bunun ödülünün küfür ve yuhalama olduğunu düşünün. medyanın sizi paramparça ederken size sahip çıkılmadığını düşünün kaldı ki 24 yaşındasınız. olgun bir insan değilsiniz ama arkadaşlarınız yüzünden bile darbe yediğinizi düşünün. kaldı ki sanki hiçbirimizin fenerbahçeli arkadaşı yok. ulan babam fenerbahçeli ben napayım. fenerbahçeli adamın bana verdiği paralarla formalar atkılar alıyorum ben. o adam intihar etsin o zaman sizin bakış açınızla.

sonra karşınıza bir kapı açılıyor. ya madride gidip bu kaostan kurtulacaksın ya da bu riske yine girceksin. arda kendi için iyi olanı tercih etti. hiçbirimiz ben öyle yapmazdım diyemez. çünkü o şartlar olmadan o ruh hali olmadan diyeceğimiz her şey yanlış olur. çoğumuz başkasının önünde ağlamaya utanırız bu adamı 70 milyonun önünde ağlattık biz türk medyası olarak.

bu nefret niye anlamıyorum. arda yanlış yaptı, olabilir ama sanki hepimiz hayatımızda hiç yanlış yapmamış gibi davranıyoruz. hiç affedilmemiş gibi davranıyoruz. hiç pişman olmamış gibi davranıyoruz. affedilmenin güzel birşey olduğunu iyi hissettirdiğini hepimiz biliriz. o yüzden biz de kendi evladımızı koca kafamızı affedelim.

kufur yemeyen oyuncu yoktur bu futbolun cılvesı,bunlar tırı vırı gıtmek ıstedı gıttı ,sonrada ağladı gerı alın dıye ,asıl koyan ınsana tam sezon baslarken gıtmesı ıdı,kalacagım dedı butun planlar onun ustune yapıldı tam lıg baslarken hop kaçtı,madem o küfürler bu kadar canını acıttı sezon bıter bıtmez gıdeydıde bızde oda onunumuze bakardık ,rıera onun verdıgı kazıkların basında

kufur yemeyen oyuncu yoktur bu futbolun cılvesı,bunlar tırı vırı gıtmek ıstedı gıttı ,sonrada ağladı gerı alın dıye ,asıl koyan ınsana tam sezon baslarken gıtmesı ıdı,kalacagım dedı butun planlar onun ustune yapıldı tam lıg baslarken hop kaçtı,madem o küfürler bu kadar canını acıttı sezon bıter bıtmez gıdeydıde bızde oda onunumuze bakardık ,rıera onun verdıgı kazıkların basında

her futbolcu küfür yer tabi ama rakip takım taraftarları tarafından. bu adam ne yaptı da küfür yedi bizden sürekli. üstelik arda'nın yaz sezonu boyunca gideceği zati konuşuluyordu. fatih hocanın baskılarıyla duruyordu. en sonunda dayanamadı gemileri yaktı ve gitti. hata yaptı. ne diyorum bak ha-ta yap-tı. 2 senedir biz de sinirimizi çıkartmışızdır. artık yeter diyorum zati bize geleceği falan da yok. niye bu adama bu kadar nefret duymak saçma.

Önce bazı TV şebeklerinin gazıyla Arda'nın özel hayatına laf ediyorsunuz yok magazinlere yansımış bilmem ne, bakıyorsunuz ki özel hayatı üzerinden laf soktukça kendiniz batıyorsunuz sonra başka bir sövme bahanesi buluyorsunuz neymiş efendim "bu takım" diye hitap etmişmiş. Sonra bakıyorsunuz bu da laf edilecek bir şey değil forma muhabbetini açıyorsunuz -ki çoğunuz da Galatasarayın sarı kırmızıdan başka renkte forması olamaz diyen insanlarsınız-. Oradan da yürüyemeyince son olarak da "bırakıp gitti bizi yeağ- diye çok sağlam sandığınız bir dala tutunuyorsunuz sövmeye devam ediyorsunuz.

Medya gazıyla başlayan ARDAYA NEFRET rüzgarına kapıldınız gidiyorsunuz. Biraz kendi aklınızla mantığınızla düşünün. Biraz empati yapmayı deneyin ne biliyim ya da atıp tutmayın SUSUN.

Arda geri mi dönüyor | Amk Spor Gazetesi

Arda geri mi dönüyor

Real Madrid maçı için İspanya'ya giden Galatasaray Yönetimi, Atletico Madrid Yönetimi ile bir araya geldi.

yasin1.jpg

yasin2.jpg

arda-dan-galatasaray-a-ziyaret-3158400.Jpeg

İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Real Madrid’le karşılaşacak Galatasaray takımını konakladığı otelde ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı takımın Madrid’de yerleştiği Hotel AC Monte Real Marriott’a gelen Turan’ın, yaklaşık 2 saat kaldığı otelde takımla yemek yediği öğrenildi.

Otelden teknik direktör Fatih Terim tarafından uğurlanan oyuncu, odasının balkonundan kendisine seslenen Sabri Sarıoğlu ile de bir süre sohbet etti.

Ne zamandan beri Arda Drogbayla kanka oldu.Selam verisine bak.Drogbada sasiyor bu kim diye.

Galatasaray sayesinde Drogbanin elini s1kmis oldu

her futbolcu küfür yer tabi ama rakip takım taraftarları tarafından. bu adam ne yaptı da küfür yedi bizden sürekli. üstelik arda'nın yaz sezonu boyunca gideceği zati konuşuluyordu. fatih hocanın baskılarıyla duruyordu. en sonunda dayanamadı gemileri yaktı ve gitti. hata yaptı. ne diyorum bak ha-ta yap-tı. 2 senedir biz de sinirimizi çıkartmışızdır. artık yeter diyorum zati bize geleceği falan da yok. niye bu adama bu kadar nefret duymak saçma.

bı ezıge bıle bu kadar sınır olmuyorum resmen bızı sattı gıttı ,madem gıdecektın en basında gıdecektın,lıgtvye röportaj vermıstı hıcbıryere gıtmıyorum dıye o röportajı kulaklarımla dınledım,gıtsın Rıdvan abısını acun kankasıyla takılsın

Ahmet bulut ne işi var orda acaba ?

Seneye dön Arda, yeter bu kadar ayrılık. Bu takım Şampiyonlar Ligi kupasını alacak önümüzdeki 5 sene içinde. Bunun bir parçası ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt