Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Sevgili Arda,

Mektupbunu aldik ve sevindik.

Nereden basliyacagimi bilmiyorum.Oralar nasil havasi nasil bir anlatsanda bizde bilsek.Duydugumuza gore Madridde takim arkadaslarin aldigi maaslarina karisamiyorsun kaptanlik konusunda trip atmiyorsun senin hic zor olmali ama dayanmalisin.

Onca sene dusledigin Avrupaya gittin insallah mutlusundur.TV’lerde gordugumuze gore berber s1kintisi varmis Ispanyada,havasindanmidir suyundanmidir nedir ama oranin havasi sana yaramis saclar Bonus sakal nerdeyse dize kadar uzamis masallah birde unutmadan baya fit olmussun ee tahminim kebap lokantalari baklava fistik felan yoktur oralarda arti gordumki antrenman mac oncesi isinma esnasinda elinde cay bardagi yok neden acaba.

Neyse bizi hatirladin icin memnun olduk senin bu yazdigin mektupa ihtiyacimiz vardi tamda sampiyonluk macina cikacakken super moral oldu valla.

Bizi soracak olursan gecen sezon hazirlik kampinda bizi yari yolda biraktiktan sonra baskan bir ton transfer yapti hatta aklina gelmeyecek isimler geldi Hamit’de geldi gelmeyecek denilen adam iste o sezon sampiyon olduk hemde 9 puan farkla sonra Acun arkadasinin kankalari Play OFF olayini cikarttilar onuda oynadik ve Sampiyon olduk.

Bu sezon ise ceyrek finale kadar gittik SL Madride elendik ve son 3 macimiz kaldi.

Ha unutmadan ocak ayinda Drogba ve Sneijder geldi.Takim ici dayanisma atmosfer felan super kimse trip atmiyor kimse kimseye ustun sesle konusmuyor yani anlicagin sensiz iyi yoldayiz.

Bizim icin uzulme Istanbula duserse yolun sakin Floryaya ugrama olan 5 kapidan sadece bir tanesi acik anahtarida Imparatorda hani sattigin adam.

Saglicakla kal.

Gelsin 66 numarayi giysin sola yerlessin.Acun,Ridvan,Belesoglu gibi karakter yoksunu insanlarla gorusmesin,onlarla yanyana gorunce butun sevgim bitiyor ne isin var senin onlarla..

istemez tabi ki ardayı tanımamışsınız sen arda saygılıdır nerde nasıl davranması gerektiğini bilir selçuk inanla arkadaş kendini koyarak düşün galatasaray formasını bu kadar seven insan kaptanlık düşkünü olmaz.. adnan polat bu adamı ateş atmamış olsaydı ne kaptanlık alırdı ne 10 numara korkak gibi genç adamı attı herkesin önüne :mad::mad:

Kaptanlığı Adnan Polat vermedi. Biraz hafızanı tazeliyelim bak.

Skibbe'li 2008-2009 sezonuna git. Lig'in ikinci yarısıyla birlikte hemen her maç sonrası Lig TV kameralarına mahelle karısı gibi 'ben ikinci kaptan olmam, ancak birinci kaptan olurum' diye zırvalayan Adnan Polat değildi. Arda'yı amansızca savunmaktan vazgeçin. Tek yaptığınız daha da antipatikleştirmek.

images

Keşke gelse

güzel yazmış arda umarım dönecek müthiş bir takım olacağız

arda mektup yazmış takıma,du bakalım başka ne numaralar çekecek gelmek için

'Sevgili Arkadaşlarım ve Fatih Hoca'm,

Çocukluğumun her günü Galatasaray'da oynamayı hayal ederek geçmişti. Mahalle aralarındaki her çalım, her bir gol ve döktüğüm ter, hepsi Galatasaray içindi.

Florya'ya attığım ilk adımdan itibaren ise bir gün Ali Sami Yen Stadı'na Galatasaray Kaptanı olarak çıkmayı düşledim. Galatasaray'ın sürekli oyuncularından olmak, şampiyonluklar yaşamak istiyordum. Ve her küçük erkek çocuğu gibi ben de uykuya dalmadan önce tuttuğum takımın kaptanı olarak hayal ediyordum kendimi.

O gün geldiğinde dünyanın en mutlu insanı bendim.

Bu, benim tüm futbol kariyerim boyunca yaşayabileceğim en yoğun duygu olarak kalacak. Herhangi bir başarı, Galatasaray Kaptanlığı ile eşleşemeyecek benim için.

Galatasaray'daki ilk lig şampiyonluğum da en özel anılarımdan biri olacak. Galatasaray Ruhu'nu anlamak, onu doyasıya hissetmek ve nihayetinde hak ettiğimiz sonu yaşamak, 2008 yılında, henüz 21 yaşındayken nasip olmuştu bana. Karşılaştığımız her zorluğun üstesinden gelerek, son altı maçımızı kazanarak şampiyonluğa ulaşmıştık.

Hayatım boyunca bu camianın bir üyesi olduğum için gurur duydum. Evet, Galatasaray'ın başarılarını artık biraz daha uzakta takip ediyorum. Ama gönlüm, hâlâ takımımla beraber. Takım arkadaşlarım, kardeşim gibi gördüğüm dostlarım, Florya'daki büyüklerim, Hasan Abi, Ümit Abi ve Fatih Hoca'm, sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz.

Mayıs ayında yepyeni bir başarının altına imza atacağınıza tüm kalbimle inanıyorum, şansınız bol olsun!

Uzakta da olsa kalbi sizinle atan kardeşiniz,'

Arda TURAN

mektup GSDERGİ ile ilgiliymiş timsaha atmayın Hagi Prekazide yazmış Atada

Bosverin Ardayi mardayi.

Sampiyonluga kosuyoruz onsuz muhtesem 2sezon gecirdik.Uzun yillar sonra SL oynadik iyi futbolla elendik ceyrek finale ciktik.TSL'de Ambargo kuruyoruz Imparator baskan Aysal ve taraftar bu sezon #10 numara.

Isleyen makinenin icine en ufak kum tasini sokturmamiz lazim

arda gelirse kavgalar başlar

arda gelirse kavgalar başlar

Görende Arda'yı boksör sanacak.Robben zaten gelmiyorum demiş.Bu yüzden gelmesi artık daha da önemli.Hem yerli,hem kapalı savunmaları açan,hem avrupa tecrübesi edinmiş hem de daha olgunlaşmış bir Arda seyredeceğimize inanıyorum eğer dönerse.

Uluğ kaptan Arda Turan!

Florya'da yemek çıkmadığı için mermer yediği günler oldu. :(

ardayı savunmayanlar kimdi herşey süper gidince beyaz tvyi basan taraftarlar bel altından vuran telegole hiç birşey yapabildi mii?

sırıta sırata adnan polattan ardayı isteyen kapak cevabı verebildi mi ? veremediği için arda fenere gidecek kanısı oluşmadı mı ?

arda ne kadar suçlu ise yönetim onun 2 katı suçluydu

Bakiyorum da, hafizamiz pek iyi degil. Aziz, Arda'yi istediginde Adnan Polat aslinda yuz yilin kapagini takmisti.

-Aziz Yildirim: Bana Arda'yla konusup ikna etmem icin yarim saat verin.

-Adnan Polat: Arda'ya izin veririm vermesine, fakat korktugum Arda'nin Aziz beyi Galatasaray'li yapmasi.

Selcuk'a neden bulasamiyor bu medya? Burak'a ilk yarim sezonda yapilanlari ne cabuk unuttuk? Hangisi yoldan sapti? Hangisi oltaya geldi? Cikaralim bi zahmet at maskesini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt