Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Bir Galatasaraylı olarak bu lafları nasıl eder? Acun-Emre-Rıdvan Abileri Galatasaray'dan nefret ederken o hala onlara yalakalık yapıyor...

Taraftarımız nerdeyse fenere git diye kampanya başlatacak gitsede rahatlasalar

Arda bir şey mi demiş?

Şaşırdım mı, tabiki hayır. Benim zoruma giden hala Galatasaray benim yuvam demesi. Yoksa Emre abisi için kah üzülmesi, kah sevinmesi normal yani.

533612_643460492333529_699282436_n.jpg

arda turan güneydoğudan gelen şehit haberleri üzerine bu ölümler dursun bitsin diye çıkıp feryat etmişti ekranlarda. gezide kaç kişi öldü yaralandı hatayda urfa da gün geçmiyor ki iktidarın suriye politikası yüzünden ölüm haberi gelmesin.

hayırdır arda turan dilin mi tutulmuş.

arda turan güneydoğudan gelen şehit haberleri üzerine bu ölümler dursun bitsin diye çıkıp feryat etmişti ekranlarda. gezide kaç kişi öldü yaralandı hatayda urfa da gün geçmiyor ki iktidarın suriye politikası yüzünden ölüm haberi gelmesin.

hayırdır arda turan dilin mi tutulmuş.

Eleştiricek yer arıyorsunuz.Dünya yansa Arda'dan bileceksin:yenieek:

1907 Media ‏@1907_Media 26 Jul Bir BOMBA da biz patlatalım.. Arda önümüzdeki sezon %80 Fenerbahçe forması giyecek.. Madrid yönetimi ile söz kesildi. Öncelik Fenerbahçenin

1907 Media ‏@1907_Media 26 Jul Bir BOMBA da biz patlatalım.. Arda önümüzdeki sezon %80 Fenerbahçe forması giyecek.. Madrid yönetimi ile söz kesildi. Öncelik Fenerbahçenin

Salak ya bunlar, hesabi yönetenlerin ergen veya parali asker oldugunu düsünüyorum. Twitler güldürüyor. Arda'nin türkiye'ye transferi konusunda öncelik bizde diye madde var sözlesmede.

Eleştiricek yer arıyorsunuz.Dünya yansa Arda'dan bileceksin:yenieek:

hayır ben sadece samimiyetini sorguluyorum. o gün onları söyleyen ardaya karşı birşey söylemedim tepki göstermedim x veya y demedim. sonra çıkıp medyada ne yapayım duygusal bir yapım var saklayayım mı duygularımı kötü bir şey mi istiyorum diye söylenmedi mi.

bugün niye çıkıp bu olanlar için konuşmuyor

Salak ya bunlar, hesabi yönetenlerin ergen veya parali asker oldugunu düsünüyorum. Twitler güldürüyor. Arda'nin türkiye'ye transferi konusunda öncelik bizde diye madde var sözlesmede.

Öyle olmasına öyle tabi ama Arda Fenerbahçe'ye gider :)

Bikmadiniz mi hala Arda sikecilere gider muhabbetinden ? Adam 10000000000000 defa dedi sikecilerde oynamam diye.

Bu Aziz denen şahıs bizdeyken bile istiyordu şimdi istemiyorsa bende bişey bilmiyorum.Başta Acun ve Emre denen 2 şahıs Ardayla adeta kankalar Mehmet Topalda gitmez diyordum ama gitti.Bunlar öle şeyler yapıyor adam zorla geliyor.Olmaz demiyorum o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt