Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 olsun 5 senede bizde oynasın en az 3 4 sene oynar. Arda Türkiyede çok yıpranan biri ve yıpratılıyor şimdi gelse 7 8 sene bizde oynuyabilceğini düşünebiliyormusun

Galatasaray'i en dip yaptigi donemde kaptan sifatiyla birakip giden adami Galatasaray yasli doneminde ne yapsin? Bu birebir iyi niyeti suistimal etmektir. Birakin bu futbolcu fanatikligini. Cimbom'un menfaatinin gectigi yerde hicbir topcunun,hocanin,baskanin,yoneticinin esamesi okunmaz. Gelecekse iyi doneminde gelsin, yoksa bedavaya oynamadigi surece hic gelmesin.

Galatasaray'i en dip yaptigi donemde kaptan sifatiyla birakip giden adami Galatasaray yasli doneminde ne yapsin? Bu birebir iyi niyeti suistimal etmektir. Birakin bu futbolcu fanatikligini. Cimbom'un menfaatinin gectigi yerde hicbir topcunun,hocanin,baskanin,yoneticinin esamesi okunmaz. Gelecekse iyi doneminde gelsin, yoksa bedavaya oynamadigi surece hic gelmesin.

Galatasarayı en dibe çeken arda mıydı

ayrıca hangimiz olsak giderdi

yönetim o kadar acizdi ki medya ve taraftarların saldırılarını sadece izledi

saygı duyarım oynar ama ne kadar oynar önemli olan o , bakalım falcaosuz atleticoda neler yapacak , hiçbir kilit maçta etkili olduğunu göremedik 2 sezondur

sorumluluk almıyor yada ön plana pek çıkmıyor atletico'da milli takımda bizde v.s daha etkiliydi bence..

Anti transfer mi? Sen degilmiydin 4231 icin kanat oyuncularimiz yok diyen? Arda ne zamandir anti transfer oluyormus birde onu anlat bana. Atletico'ya gittiginden beri maclarin 80%inini izlemisimdir (izlemediklerim de GS'nin maclari ile kesisen maclardir). Arda su an acik ara en iyi yerli futbolcumuzdur. Selcuk dahil hic kimse yaklasamaz.

Top kontrol, teknik, adam eksiltme, orta degil: pas, vesaire. Hepsi üst düzey. Hem yasi tam kivami olmus. Zayif noktalari yok mu? Elbette var, örnegin sut/gol orani.

Arda'yi seversin, sevmezsin. Zamaninda taraftarin/yönetimin/meday'nin sucu yokmus gibi Arda'nin gidisinde bütün sucu onda ararsin ... ama kimseye Arda anti transfer'dir diye yutturamazsin. Itiraf ediyorum, zamaninda bende cok kizmistim Arda'ya, ama o kötü gidisatimizda taraftar, yönetim ve medya bütün yükü (22/23 yasindaki) Arda'nin üstüne atti. (Emre veya Semih'e yapsalar bak noluyordu.) Hem olgunlasmistir, takimi bozacagini sanmiyorum. Eskisine göre iyi bir takimimiz var ve Arda bunun bilicinde haddini bilecektir.

Edit: Ama icin rahat olsun. Arda bu sene 100% gelmeyecek. Medya istedigi kadar üstüne bastirsin ...

Anti Transfer derken takımı bozabilecek, geriye götürebilecek transfer anlamında söylediğim açık. Gelirse ağır yıldız havalarında oynayacaktır büyük ihtimalle. Sürekli gündemde olacaktır.

Takımda şuan birliktelik var. Yerli-Yabancı herkesin birbirine saygılı olduğu ortam var. Drogba, Sneijder gibi yıldızların ön planda olmasını kaldıramayabilir, öne çıkmak isteyebilir Arda. Böyle bir adama AntiTransfer gözüyle bakmam kadar doğal birşey yok.

Kimseye Arda'yı anti transfer diye yutturamazsın demişsin, bu kısma güldüm. Kimseye birşey inandırmama gerek yok, neyin ne olduğunun herkes farkındadır,zaten. Ama sen Arda'yı kimsenin bilmediği bir adam gibi anlatırsan; asıl ona kimse inanmaz.

En iyi yerli demişsin, görüşler farklı olabilir ama; Selçuk İnan her anlamda çok özel bir oyuncudur, yereli bırakalım Dünya çapında sayısı az bir oyuncudur. Arda gibi yetenekli bir sürü oyuncu vardır Dünya'da. Ama Selçuk gibi oyuncular çok azdır. Bunun kıymetini bilmek lazım.

Son olarak 50 tane Arda'yı 1 tane Selçuk'a değişmem.

Arda var oldunda, takim cok kötü'idi, Terim yokdu, ve Arda "Yildiz" gibi gözükiyodrdu.

Simdi ise Takim iyi yerlde, moral iyi, haberler iyi...gelirse yildiz olmaz...Drogba, Sneijder varken...Terim var.

Bu sefer okadar yipranmaz, medya pek takmaz... hersey daha iyi ve "olgun" gelisir, hem Arda hem GS tarafindan..

Gelirse güzel yillar olur,

[attachment=2701:ImageUploadedByTapatalk1375895210.672130.jpg]

Yeni paylaştı

Tap'a Talk

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1375895210.672130.webp
    ImageUploadedByTapatalk1375895210.672130.webp
    72 KB · Görüntüleme: 225
O hayran olduğumuz yabancıların çoğunu tokatlar Arda. Dünyanın her takımında oynar bu adam şaşırmayın.

Eminim oynar zaten dünya üzerinde Türkler kadar kendini abartan bir topluluk yoktur heralde her konuda böyle yok bizim gelişmemizi istemiyorlar yok her takımda oynar filan bugüne kadar kim oynamış hikaye bunlar geçiniz madem öyle alıp oynatsınlar kimi kesecekmiş acaba o seviyedeki takımlarda.

Burak-Arda takası çok mantıklı bana göre

ulan sirf Emre ve Acunla takilmasi bile antipatik olmasi icin yeterli , bizden zamansiz kacip gitmesini , yabancilarin maasini sorun etmesini saymiyorum

ama solda bu herife ihtiyac var mi , hem de deli gibi

Takımda kolej havası hakimken alınabilecek en son adam Arda olmalı.

Üstelik dün gibi aklımdadır formamıza ettiği terbiyesiz laf.(Çok basit bir olay kesinlikle değil.)

İyi futbolcu olabilir ona lafım yok ancak huzurda bir takım için çok önemli ve bunun bozulmasını hatta riske atılmasını bile istemem..

Burak-Arda takasinda hic bir mantik yok. Ardayi alacak kadar ekonomik gücümüz varken, neden en iyi yerli oyunculardan birisini takasta kullanalim? Drogbanin yasi ortada, Umutun Clnin yüksek temposundaki perfonmansi ortada, Clnin yüksek temposunda, en yüksek seviyede perfonmans gösterecek Buraktan baska yerli bir forvet yok.

Kendinizi kandirmayin, Arda önemli bir oyuncu, fakat Arda Barcelona, Real ve Bayerni birakalim, Chealse seviyesinde bile degil su an. Biz Ardaya yabanci sinirlamasi nedeniyle mecburuz. 15 milyon euro gibi rakamlar Arda icin ideal rakamlar.

Üstelik Ardayi takimi karistiracak diye istemeyenlerin sayisi hicte az degil. Haksizda sayilmazlar.

Eminim oynar zaten dünya üzerinde Türkler kadar kendini abartan bir topluluk yoktur heralde her konuda böyle yok bizim gelişmemizi istemiyorlar yok her takımda oynar filan bugüne kadar kim oynamış hikaye bunlar geçiniz madem öyle alıp oynatsınlar kimi kesecekmiş acaba o seviyedeki takımlarda.

Kusura bakma da sen de çok ön yargılıymışsın. Altı üstü 1 tane oyuncumuz var dünya çapında olan kimse de abartmıyor bence. Gayet dünya klasında bir oyuncu. Kimi keser kimi kesmez bilemem ama her takımda oynayacak kapasitesi var. Mesut kadar yetenekli değil belki ama ona yakın seviyede bir oyuncu.

Burada Arda'yı doğru dürüst izlemeyen ya da nasıl izlediği belli olmayan epey vatandaş var buna emin oldum artık. Heriften kalite akıyor resmen. Hangi büyük maçta oynamış falan diyen bile var. Sen Madrid derbisini izlemezsen herhalde bilmezsin hangi büyük maçta oynadığını.

Takımda kolej havası hakimken alınabilecek en son adam Arda olmalı.

Üstelik dün gibi aklımdadır formamıza ettiği terbiyesiz laf.(Çok basit bir olay kesinlikle değil.)

İyi futbolcu olabilir ona lafım yok ancak huzurda bir takım için çok önemli ve bunun bozulmasını hatta riske atılmasını bile istemem..

Arda'yı savunacağım aklıma gelmezdi ama hocam o forma konusunda ben yanlış görmüyorum zaten bir çok insanda aynı tepkiyi vermiştir gerçekten o formaya adam formanın renginin alakasız ve bizle uyuşmadığını dile getiriyor argoca yani kulübe ya da armaya bir saygısızlığı yok nihayetinde.

Kusura bakma da sen de çok ön yargılıymışsın. Altı üstü 1 tane oyuncumuz var dünya çapında olan kimse de abartmıyor bence. Gayet dünya klasında bir oyuncu. Kimi keser kimi kesmez bilemem ama her takımda oynayacak kapasitesi var. Mesut kadar yetenekli değil belki ama ona yakın seviyede bir oyuncu.

Burada Arda'yı doğru dürüst izlemeyen ya da nasıl izlediği belli olmayan epey vatandaş var buna emin oldum artık. Heriften kalite akıyor resmen. Hangi büyük maçta oynamış falan diyen bile var. Sen Madrid derbisini izlemezsen herhalde bilmezsin hangi büyük maçta oynadığını.

1 tane mi şu an için öyle deniyor sadece zamanında Hakan Şükür'ler Nihat Kahveci'ler en son işte Nuri filan first class oyunculardı sözde ama ne oldu hepsi Avrupa'da ya tutunamadı ya da başarılı olduğu takımlar 1. sınıf takımlar değillerdi puzzle son parçasıda Arda işte. Gayet ortalama iyi günlerinde ortalama üstü olan bir oyuncuyu kimse kusura bakmasında kalkıp Madrid'in Manu'un alacağını kabul etmemi beklemesin hayalperestliğinde bir hudutu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt