Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper'i malperi o fiyatlara almaya çalışıyorsan, Amrabat için o rakamları veriyorsan napıp ne edeceksin, karşı duramadığın yabancı sınırının cezasını Arda'nın bonservisi ile ödeyeceksin. Ünal Aysal çıkarmadığı sesin karşılığını kendi servetinden vererek halletsin. Kefaret transferi.

Adam Sevdalisi oldugu kulubun formasini giydi ve Galatasaray icin ter doktu .. Bazi hirto lar gibi cakma forma alip hali sahada kosmak gibi birsey degil bu...

Arda aniden giderek üzmüstür bizleri ama bence Avrupa'da basarili oldu simdiye kadar o yüzden onu affediyorum sahsen bir Galatasaray taraftari olarak.

Umarim gelir ve olgun bir sekilde döner. Kaptanlik, yabanci futbolcular konusunda triplere girmez artik umarim.

bir yandan gelsin bir yandan gelmesin diyorum endişem takımı huzuru bozması güvencem fatih hoca hayırlısı olsun

Ben kizgin baba gibi severim Arda'yi. Gittiginde defol git bir daha dönme dedim, gelirsede tabiki kapim evladigim icin her zaman icin. Ne de olsa o benim oglum... :(

:D

Arda alınacaksa bir tane daha yerli kanat almamız gerek.

Bu adam buraya en geç seneye gelecek ve bu yazdıklarınızı size çatır çatır yedirecek. O zaman nefretinizi nasıl belli edeceksiniz yorumlarınızı merakla bekleyeceğim.

Neyi yedirtecek sezon boyu sakatım deyip yatacak,pehhlivan gibi olacak

Gelecek yabancılarla kutup olusturacak

Karakter parayla alınıp satılan bişey degildir,olmadımı olmuyor insanda

Evet agzından çıkanlarla yaptıgı eylemler çelişmeyen

En kötü zamanda takımı yarıda bırakıp gitmeyen

12 yaşındaki bebeleri bahane edip kaçmayan

Evet agzından çıkanlarla yaptıgı eylemler çelişmeyen NE DEMEK ?

Arda zirveye yükseldi. Adamın her şeyini eleştirdiniz. Sevgiliyle görüldü, saçları, pantolonun rengi. Tüm başarısızlıklar adamın üzerine yıktınız.

Evet agzından çıkanlarla yaptıgı eylemler çelişmeyen NE DEMEK ?

Arda zirveye yükseldi. Adamın her şeyini eleştirdiniz. Sevgiliyle görüldü, saçları, pantolonun rengi. Tüm başarısızlıklar adamın üzerine yıktınız.

Sen arda nın sezon baslamsına 2 gün kala lig tv ye röportajı bı dinle

Bide 2 gün sonra yaptıgını ve acıklamasının ne oldugunu

rnek

Selçuk neden futbolu dısında eleştirilmiyor

Kaptanlar her zaman örnek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt