Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın golden önce yoktan var ettiği bir pozisyon var asisti güme gitti R. Garcia karşı karşıyaya kaçırdı ve sonrasında sakatlandı. Arda genel olarak vasatı geçemedi maç boyunca. Atletico ilk yarı çok kötüydü 2. yarı Villa yerine C.Rodriguez girdi ve oyun Atletico lehine döndü. Simeone hatasından çabuk döndü ve D. Costa'nın yokluğunda 2. yarı tek forvete döndü.

Arda'nın golden önce yoktan var ettiği bir pozisyon var asisti güme gitti R. Garcia karşı karşıyaya kaçırdı ve sonrasında sakatlandı. Arda genel olarak vasatı geçemedi maç boyunca. Atletico ilk yarı çok kötüydü 2. yarı Villa yerine C.Rodriguez girdi ve oyun Atletico lehine döndü. Simeone hatasından çabuk döndü ve D. Costa'nın yokluğunda 2. yarı tek forvete döndü.

Rodriguez ne zaman girse acayip etkili oluyor eskiden de severdim zaten o adamı. Yaşından dolayı mı ilk onbir başlatmıyor ya da az süre veriyor bu kadar?

Rodriguez ne zaman girse acayip etkili oluyor eskiden de severdim zaten o adamı. Yaşından dolayı mı ilk onbir başlatmıyor ya da az süre veriyor bu kadar?

Öyle ahım şahım bir oyuncu değil. Oyun zekası o kadar iyi değil arada bir iyi işler yapıyor sonradan girdimi. Kesinlikle ilk 11'de başlatmam benim takımda oynasa. Açık alan buldu mu etkili oluyor kontra atak için etkili bir silah olarak kullanılabilir.

Her gol attığında küfrediyorum.Dönmedi vicdansız.

Arda'nın dönmemesini kendisine bağlayanlar var hala. Arda ne kadar gelmek istese bile kulübü bırakmazdı ve de bırakmadı.

Arda dün 11.6 km kosmus beni sasirtti. Normalde haftda 3 maci kaldiramaz Arda. Gabi'den (12 km) sonra en fazla kosan oyuncu olmus.

Golü ofsayt, ama yine de sevindim. Gol'den önce bir de muazzam bir assisti vardi aslinda, ama Raul Garcia kaleciye takildi.

Arda için seviniyorum, bizim için üzülüyorum..

-arda-nin-golu-ofsayt--3652857.Jpeg

ofsayt ama iyi yazdı reis:005:

Şuan ispanya'nın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu son haftalarda takımını adeta sırtlıyor böyle devam et aslanım bize gelmesen de olur yeter ki Türkiye'den de büyük oyuncular çıkabileceğini göster artık..

Dün de maçtaymış bu adam gittiğinde herkes sövüyordu burada nice Galatasaraylı diye geçinen isim ayrılınca takımdan bırak maç izlemeyi hakkında yorum bile yapmaz adam geldi maçımızı izledi bir taraftar gibi hemde önceki gün kendi maçı olmasına rağmen..

Ne diyeyim helal olsun aslanım gerçek Galatasaraylısın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt