Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah Ünal başşqaan anlaşılan adamı almıyorsun,böyle acısını çekersin işte.

Arda alınsa bu sezon parasını çıkarırdı.

''seneye sözleşmesinin son senesi 3-4'e alırız xd xd xd xd xd xd xd'' mantığıyla hareket ederse olacağı bu,birde profesyonellikten söz ediyor.

Arda 25 eder miydi bizden giderken? Bence etmezdi ama 12'den yüksekti değeri. Peki neden 12'ye gitti? Özil neden 15'e gittiyse ondan.

Ah Ünal başşqaan anlaşılan adamı almıyorsun,böyle acısını çekersin işte.

Arda alınsa bu sezon parasını çıkarırdı.

''seneye sözleşmesinin son senesi 3-4'e alırız xd xd xd xd xd xd xd'' mantığıyla hareket ederse olacağı bu,birde profesyonellikten söz ediyor.

Arda'nın gelmeye niyeti olsaydı sözleşmesini uzatmazdı. Sözleşme uzatma 2-3 günde alınan bi karar değil. Sallamak için yer arıyorsunuz. Arda'yla anlaşıldığı düşüncesine nerden vardığını anlamak da güç.

Arda 25 eder miydi bizden giderken? Bence etmezdi ama 12'den yüksekti değeri. Peki neden 12'ye gitti? Özil neden 15'e gittiyse ondan.

Arda'nın gelmeye niyeti olsaydı sözleşmesini uzatmazdı. Sözleşme uzatma 2-3 günde alınan bi karar değil. Sallamak için yer arıyorsunuz. Arda'yla anlaşıldığı düşüncesine nerden vardığını anlamak da güç.

Terim'e yalan söyleyecek hali yok.Terim açıklamasında ''Arda bizi istiyor,biz Arda'yı istiyoruz artık söz başkan'da'' demedi mi ?

Ayıca Arda'nın başka bir açıklamasında bir ara ciddi ciddi Türkiye'ye dönmeyi düşündüm diye açıklaması da var.

Terim'e yalan söyleyecek hali yok.Terim açıklamasında ''Arda bizi istiyor,biz Arda'yı istiyoruz artık söz başkan'da'' demedi mi ?

Ayıca Arda'nın başka bir açıklamasında bir ara ciddi ciddi Türkiye'ye dönmeyi düşündüm diye açıklaması da var.

O anlaşıldığı anlamına gelmez. Birçok oyuncu var "Günün birinde Galatasaray'da oynamak isterim" diyen (soru yöneltildiğinde) o hesap yani. Bence o olay şöyle, Terim Arda'yla konuştu, Arda "şartlar uygun olduğu zaman dönmeyi isterim" gibisinden bişeyler söyledi. İkna kısmı başkana aitti kısaca. Arda da ikna olmadı.

"Türkiye'ye dönmeyi düşündüm" diye 1 tane açıklaması varsa "Atletico Madrid'de kalmak istiyorum, burada mutluyum" şeklinde 20 tane açıklaması var ayrıca.

Haber de şu bu arada:

O dönemde büyük kafa karışıklığı yaşayan yıldız futbolcu şimdilerde ise verdiği karardan son derece mutlu. Arda Turan Mili Takım'ın Estonya yolculuğu öncesi kendisini ziyarete gelen yakın dostalarına yaptığı açıklamada İspanya'da kalma kararını değerlendirdi. Yıldız futbolcunun yaz döneminde Türkiye'den reddedilmesi zor teklifler aldığını belirterek “Bir ara dönmeyi bile düşündüm. Ama o kadar para alırsanız sizden her hafta gol atmanızı, hep süper oynamanızı isteyecekler. Bu çok büyük bir baskı. Oysa İspanya'da 10 hafta gol atmasanız bile insanlar size sabır gösteriyor. Bu yüzden Atletico Madrid'de kalmaya karar verdim ve çok da doğru yaptım. Orada çok huzurluyum” dediği öğrenildi.

Önemli detayları işaretledim. :)

A.Madrid'de oynarken de 20 tane ''Galatasaray'da oynamak istiyorum'' açıklaması beklenemez tabi. Mantıken düşündüğümüzde de adam A.Madrid'i bırakıp niye gelmek istesin ? mazoşist mi bu adam ? Sevgilisiyle ele ele tutuşup geziyor diye ana avrat küfür yedi bizim bir kısım gerizekalı taraftarımızdan.

Ama şahsi fikrim gidip 24 milyon euroya serbest kalma maddesini uygulasaydık Arda ''gelmiyorum'' demezdi.

Bana göre de 24 milyon eder miydi ? sonuna kadar ederdi,yabancı sınırı olan yerde Arda resmen dünyada eşi benzeri olmayan bir maden kadar değerlidir.

Arda oynayıp,oynatır.

A.Madrid'de oynarken de 20 tane ''Galatasaray'da oynamak istiyorum'' açıklaması beklenemez tabi.

Ama şahsi fikrim gidip 24 milyon euroya serbest kalma maddesini uygulasaydık Arda ''gelmiyorum'' demezdi.

Bana göre de 24 milyon eder miydi ? sonuna kadar ederdi,yabancı sınırı olan yerde Arda resmen dünyada eşi benzeri olmayan bir maden kadar değerlidir.

Bence de eder 24 milyon (en azından bizim için) ama o parayı direk verecek durumumuzun olduğunu sanmıyorum. Arda'nın da gelmeyi çok istediğini düşünmüyorum ayrıca en azından şu an için. Çünkü neredeyse her açıklamasında ("öğrenildi" şeklindeki değil, telefonla, yüz yüze vs. ) İspanya'da medyaya malzeme olmamaktan, sadece futboluna konsantre olmaktan bahsediyor.

Veya şöyle söyleyeyim, Galatasaray'a dönmeyi istiyor ama Türkiye'ye dönmeyi istemiyor.

Copa Del Rey macinda gol atti bir kac dakika önce.

Futbol kariyerini oralarda bitirsin. Boyle cok daha mutluyuz. Hem onun basarilariyla ovunuyoruz, hem o mutlu. Aman 30'undan filan sonra almaya kalkmasinlar.

talha ardanın ntvspora verdiği röportaj var, yazın türkiyeye dönmeyi düşündüm diyor,ayrıca sergeninde açıklaması vardı bir ay önce falan kanaltürkte arda bana gsye gelmek istediğini söyledi diye

edit:gereken açıklamayı üstte yapmışssın zaten ama arda candır :)

Futbol kariyerini oralarda bitirsin. Boyle cok daha mutluyuz. Hem onun basarilariyla ovunuyoruz, hem o mutlu. Aman 30'undan filan sonra almaya kalkmasinlar.

Bunu sen de biliyorsun,bende. Hepimiz biliyoruz aslinda. Mutlaka bunu yapmaya girisirler.

Arda'nin 30'dan sonra gelip yapacaklariyla Drogba'nin yaptiklarinin bir olmayacagini ikimizde iyi biliyoruz Serkan yukarda siraladim olacaklari zaten :D

ardayla uğraşmasınlar yeterki çocuk kafasını futbola versin her zaman yararlı olur, sinema kapatmış seks yapmaktan sakatlanmış tarzı zihniyetler türerse yine o zaman yararlı olamaz bıraksınlar işini yapsın

madridde yaşıyorsun bu fırsatı iyi değerlendir hacı :D madrid dönüşü takıl tr kızlarına :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt