Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrikler

atl macinda oyundan cikarken agladigi kadar 8. oldugumuz sezon 100 kilonun altina inmeye ugrassa ve zorla gasp ettigi kaptanliga aykiri bir sekilde subat ayinda madride gitme planlari yapmasaydi keske

tekrar tebrikler

Tebrikler

Atl taraftarına.. Adamın anasına bacısına sövmedikleri, futbolcusuna sahip çıkarak 100 kilo olmasını engelledikleri için

Tekrar tebrikler

Arda giderken, Atletico Madrid gibi bir takım için mi bizi bırakıyor diyorduk. Tabi o zamanki Atletico Madrid ile şimdiki arasında büyük bir fark var ama gerçekten Arda Turan kendini profesyonel futbolcu olma adına çok iyi geliştirdi. Bence artık Türkiye'nin yurt dışında en kariyerli futbolcusudur. Eeee ne oldum değil, ne olacağım demeli.

:ka21:

1 UEFA KUPASI

1 UEFA SÜPER KUPA

1 KRAL KUPASI

1 LA LIGA ŞAMPİYONLUĞU

1 ŞAMP. LİGİ FİNALİ

Giderken Atletico gibi köy takimina gidiyor mu diye alay eden zatlar vardi :D Nerdesiniz lan simdi ? :D Ne dersek diyelim Arda dogru zamanda dogru karari verdi Atletico ile yasadigi basarilara bakarsak. Helal olsun. Bide haftaya sampiyonlar ligi kupasini kaldirdi mi of anam of.

I am the one who knocks!

CL Finaline cikti diye catliyor degilim. Arda'ya yapilan elestirilerin hicbirinde les topcu denmedi. Sap ile samani ayirin bos bos konusmayin. Selcuk ve Burak'a tabi hakaret edilir cunku top oynamiyorlar.

Arda efendiye gelince isterse Altin Top alsin, kulupte mermer yedigi aciklamalari, yabancilarla yerliler arasinda yarattigi dusmanligi, son sene sakat ayagina dinlenip got buyuturken milli takim maclarinda ne hikmetse ayaga kalkmasi, bizde gobegi salip Atletico'ya gittikten sonra calisip da vucudunu sekle sokturmasi, her elestiriden sonra cocuk gibi aglamasi ve İspanya'daki ilk senesinde teror dahil ustune vazife olmayan konularda Turkiye adina ahkam kesmesiyle hatirlanacak benim gozumde.

Acun & Aziz & Ridvan & Emre dortlusune hic girmiyorum

Tap

Birşeye takıldım da. Her eleştiriden sonra çocuk gibi ağladığını sanmıyorum. Ayının biri "Arda formsuz çünkü sevgilisiyle çok seks yapıyor" deyince dokundu adama. Hani bu eleşitiri de değil, o ayrı.

Ardaya Galatasaray efsanesi diyenler :)

Sezon başi apar topar kacan efsane :)

Kiz arkadasina laf atiliyormus Türkiyede oymus buymus.

Sanki bi tek Türkiyede var

Hani en büyük aşk Galatasaraydi.

Birakin su yapmacik tavirlari.

Arda ile gurur duyabiliriz ama mümkünse Galatasaraydan 9 metre 15 santim uzakta dursun.

Su ortamda Arda olsa birakin daha iyi olmayi

Arda selcuk vs gruplasmasi yapar drogbanın kazandigi paraya trip atar hıh derdi

Orada da İspanyolları dışlıyor diyorlar, geçen Marca yazdı. Uyumsuz ve bölücü biri olduğu her halinden belli zaten, At. Madrid maçlarını izlemek yeterli. Takım resmen bölünmüş. Arda'yı ne taraftar seviyor, ne teknik heyet, ne de diğer oyuncular.

Arda'yı gitmek isteyecek hale getirmek yaptığımız en iyi hareketlerden biriydi. Gördüğümüz gibi o İspanya'da yine aynı tas aynı hamam sürünüyor, gece çılgın seks partileri, takım içi sorunlar, sinema hatta opera kapatmalar.

Ama burada herşey düzeldi, böyle bir mikroptan kurtulduk. Ne bir huzursuzluk var takımda,ne de bir bölünmüşlük. Demek ki neymiş, suç hakikaten Arda'daymış, bizde değil.

Göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.Bir de CL finalini kazandı mı tamamdır..Büyük transfer yapar inşaallah sonrasında..

Ispanya sporun bircok alaninda basarili, genclerin spora yonlendirilidigi bir ulke, sadece gencler degil orda antrenoru olan Simeone de 40 yasinda 40 derecede yoga yapan biri. Vucut gelistirme yapanlarin psikolojik sorunlarinin oldugu soylenen bir ulkeden boyle bir spor kulturunun icine girdi Arda. Kilo vermesi de, daha fit olmasi da , sampiyonlar ligi finaline cikmasi da sasirtmamali bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt