- 24 Temmuz 2011
- 2.446
- 153
- 1.023
1 UEFA KUPASI
1 UEFA SÜPER KUPA
1 KRAL KUPASI
1 LA LIGA ŞAMPİYONLUĞU
1 ŞAMP. LİGİ KUPASI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 UEFA KUPASI
1 UEFA SÜPER KUPA
1 KRAL KUPASI
1 LA LIGA ŞAMPİYONLUĞU
1 ŞAMP. LİGİ KUPASI
Ne Metin Oktay, ne Can Bartu. Kimse kusura bakmasın. Arda Turan hepsini aşmıştır. Hemde uzak ara.
Ne Metin Oktay, ne Can Bartu. Kimse kusura bakmasın. Arda Turan hepsini aşmıştır. Hemde uzak ara.
Kusura bakma, ama bu açık ara şimdiye kadar bu forumda okuduğum en saçma sapan yorum.
Orada da İspanyolları dışlıyor diyorlar, geçen Marca yazdı. Uyumsuz ve bölücü biri olduğu her halinden belli zaten, At. Madrid maçlarını izlemek yeterli. Takım resmen bölünmüş. Arda'yı ne taraftar seviyor, ne teknik heyet, ne de diğer oyuncular.
Arda'yı gitmek isteyecek hale getirmek yaptığımız en iyi hareketlerden biriydi. Gördüğümüz gibi o İspanya'da yine aynı tas aynı hamam sürünüyor, gece çılgın seks partileri, takım içi sorunlar, sinema hatta opera kapatmalar.
Ama burada herşey düzeldi, böyle bir mikroptan kurtulduk. Ne bir huzursuzluk var takımda,ne de bir bölünmüşlük. Demek ki neymiş, suç hakikaten Arda'daymış, bizde değil.
Nedenmiş o ? Ben gerçeklerden bahsediyorum, herkesin kariyeri ortada...
Orada da İspanyolları dışlıyor diyorlar, geçen Marca yazdı. Uyumsuz ve bölücü biri olduğu her halinden belli zaten, At. Madrid maçlarını izlemek yeterli. Takım resmen bölünmüş. Arda'yı ne taraftar seviyor, ne teknik heyet, ne de diğer oyuncular.
Arda'yı gitmek isteyecek hale getirmek yaptığımız en iyi hareketlerden biriydi. Gördüğümüz gibi o İspanya'da yine aynı tas aynı hamam sürünüyor, gece çılgın seks partileri, takım içi sorunlar, sinema hatta opera kapatmalar.
Ama burada herşey düzeldi, böyle bir mikroptan kurtulduk. Ne bir huzursuzluk var takımda,ne de bir bölünmüşlük. Demek ki neymiş, suç hakikaten Arda'daymış, bizde değil.
Ardaya Galatasaray efsanesi diyenler
Sezon başi apar topar kacan efsane
Kiz arkadasina laf atiliyormus Türkiyede oymus buymus.
Sanki bi tek Türkiyede var
Hani en büyük aşk Galatasaraydi.
Birakin su yapmacik tavirlari.
Arda ile gurur duyabiliriz ama mümkünse Galatasaraydan 9 metre 15 santim uzakta dursun.
Su ortamda Arda olsa birakin daha iyi olmayi
Arda selcuk vs gruplasmasi yapar drogbanın kazandigi paraya trip atar hıh derdi
ya şunu ihraç edin ya da benim üyeliği dondurun ya