Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.846
- 29.229
- 2.993
Ulu Önder gerekeni söylemiş zamanında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metin Oktay ağır faşizm koşullarında Denizler'in idamına karşı imza toplayan Taçsız Kral.Efsane böyle olunuyor işte.
![]()
adam zor kulüp buldu zaten ondan da mı olsun reis.göbek reyis olcan dan hala karşı atak gelmedi mi?
adam zor kulüp buldu zaten ondan da mı olsun reis.
Yok yav adamlar transferlere td secimlerine kadar karisiyolar artikolcan kardeşimize tatlı su solcusumu diyorsun şimdi reis?
Saadet zinciri kurmuşlar adamlar düzenlerinin devam etmesini istiyorlar. Beş para etmez teknik direktörlük kariyerine sahip sırf yalakalığından "Hocam" diye diye bir tarafı kalkmış Rıdvan. Spikerliği berbat ötesi olan sırf yalaka olduğu için senin benim vergilerimden dünyaları kazanan Ersin. elbette evet diyecek yağlı kapılarından olmak isterler mi...
Ne yani sırf siyasi görüşünden dolayı mı karaktersiz oluyor, Metin Oktay'ın siyasi görüşü de benim ki ile uyumlu değildi ama bu Metin Oktay'ı sevmeme engel değil ki burda Arda ile Metin Oktay'ı kıyaslamak değil amacım Arda zaten efsane de değil ama foruma eleştirim sadece siyasi görüşünden dolayı bu kadar linç yemesi lütfen biraz saygı
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen yazdığımı anlamadın sanırım renktaş benim anlatmak istediğim sadece siyasi yüzünden bi insanın bu kadar linç yememesi gerekiyor hayır deseydi karakterli olacaktı ama evet dediği için karaktersiz oluyor öyle mi? Yani bi insanın karakterini bununla mı ölçüyoruz?biri ADAM iken diğeri MADAM.
elma ile armudu karıştırmayalım