Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulu Önder gerekeni söylemiş zamanında.

C2-AKvxWIAAckq4.jpg

göbek reyis olcan dan hala karşı atak gelmedi mi?

Saadet zinciri kurmuşlar adamlar düzenlerinin devam etmesini istiyorlar. Beş para etmez teknik direktörlük kariyerine sahip sırf yalakalığından "Hocam" diye diye bir tarafı kalkmış Rıdvan. Spikerliği berbat ötesi olan sırf yalaka olduğu için senin benim vergilerimden dünyaları kazanan Ersin. elbette evet diyecek yağlı kapılarından olmak isterler mi...

Saadet zinciri kurmuşlar adamlar düzenlerinin devam etmesini istiyorlar. Beş para etmez teknik direktörlük kariyerine sahip sırf yalakalığından "Hocam" diye diye bir tarafı kalkmış Rıdvan. Spikerliği berbat ötesi olan sırf yalaka olduğu için senin benim vergilerimden dünyaları kazanan Ersin. elbette evet diyecek yağlı kapılarından olmak isterler mi...

kıyı şeridindeki mhp seçmeninin eğilimi hangi yönde?

Vay be ülke elden gitmiş geçmiş olsun. Millet çıkarı için anasını bacisini satar duruma gelmiş

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

bu yalakalikta sinif atlayan adamin konusunun kaldirilmasini oneriyorum. bize yakismiyor onun ismini burada tutmak.

Galatasaray lı arda diyene ban talep ediyorum.

Galatasaray büyük bir camiadır. 500 yıldan fazla tarihi olan köklü ve Cumhuriyet ilkelerine, eğitime önem veren bir camiadır.

Yazacak çok şey var ama değmez gerek yok.

Bir daha bu kulübe adımını dahi attırılmamalıdır.

Galatasaray tarihinin en gereksiz tiplerinden biridir.

Utanmaz birde Atatürk’ün ismini ağzına alıyor.

karaktersizlik yaptın arda , Türkiye Cumhuriyeti senin kanka cemiyetinden çok daha büyüktür , bunu akıl edersin umarım.

Ne yani sırf siyasi görüşünden dolayı mı karaktersiz oluyor, Metin Oktay'ın siyasi görüşü de benim ki ile uyumlu değildi ama bu Metin Oktay'ı sevmeme engel değil ki burda Arda ile Metin Oktay'ı kıyaslamak değil amacım Arda zaten efsane de değil ama foruma eleştirim sadece siyasi görüşünden dolayı bu kadar linç yemesi lütfen biraz saygı

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yani sırf siyasi görüşünden dolayı mı karaktersiz oluyor, Metin Oktay'ın siyasi görüşü de benim ki ile uyumlu değildi ama bu Metin Oktay'ı sevmeme engel değil ki burda Arda ile Metin Oktay'ı kıyaslamak değil amacım Arda zaten efsane de değil ama foruma eleştirim sadece siyasi görüşünden dolayı bu kadar linç yemesi lütfen biraz saygı

biri ADAM iken diğeri MADAM.

elma ile armudu karıştırmayalım

biri ADAM iken diğeri MADAM.

elma ile armudu karıştırmayalım
Sen yazdığımı anlamadın sanırım renktaş benim anlatmak istediğim sadece siyasi yüzünden bi insanın bu kadar linç yememesi gerekiyor hayır deseydi karakterli olacaktı ama evet dediği için karaktersiz oluyor öyle mi? Yani bi insanın karakterini bununla mı ölçüyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt