Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla yalan yok sene başı gelmesini istiyordum Arda'nın

Garryden kötü olamaz

Tudor'un bir doktor gibi Ardayı tedavi edebileceğini düşünüyorum
Teknik olarak Garry yanında Amatör kalır, diğer tehlikeler ise herkesin malumu. Bu konuda Tudoru bile yeme kapasitesi var.

Fatih Terim adam edemedi, Barcelona bile kadro ya almiyor, biz de mi adam olacak?

Kaptan gel ve 66 numarayı sırtına geçir bitsin bu özlem,şaka lan şaka Yasin ve Garry'e razıyım

Teknik olarak Garry yanında Amatör kalır, diğer tehlikeler ise herkesin malumu. Bu konuda Tudoru bile yeme kapasitesi var.

Tudor'u yeme kapasitesi mi?
Uçan uçağın pilotuna ters gidip kokpite girmek için araya adam sokan bi sosyopattan bahsediyoruz.
Önüne kim çıkarsa yemeye çalışır artık. Zaten bu saatten sonra sportif olarak da toparlayabileceğini sanmıyorum. Kendini göstermek için biraz zorlasa bağları falan koparır, hadi geçmiş olsun.

Terim'in baş edemediği adamı Tudor mu adam edecek. Biraz gerçekci olalım.

Inşallah bu yeniçeri yi alarak asrın hatasını yapmayız.

sent via GSC

Kafasını futbola verip çalışmayı kabul etse olur ama ben yine aynı iddiamın arkasındayım, Arda öyle bir sürpriz yapıp kafasını futbola verse dahi Medya yinede rahat bırakmaz.

Arda artik 26 yasinda da degil, futbol aklinin hic bir kösesinde yok, ne de olsa Barcelona ya kadar yükselen bir isim, daha dogrusu futbol ardayi terk etti. Simdi tek o magazin arda var, bana göre onu alan ciddi gerizekali olmali. Yasi 30 gecmis, futbol a verse ne olur, kendine hic iyi bakmamis, kosacak hali yok. Bu yas dan sonra body olarak geri gelmesi imkansiz.

Terim'in baş edemediği adamı Tudor mu adam edecek. Biraz gerçekci olalım.

Inşallah bu yeniçeri yi alarak asrın hatasını yapmayız.

sent via GSC

Zaten adam olur diyenlerin en başında yanıldığı bi nokta var. Arda hata yaptığını falan düşünmüyor, ne yapsa haklı görüyor kendini. Ne yaptı etti lobisini ayarladı 70 yaşındaki adamı ayağına getirtti milli takım için. Resmen milli takım Arda'dan özür dilemiş gibi bişe oldu.
Bu saatten sonra Arda'yı kimse durduramaz.

Tetikçilik yapmak gibi olmasın ama Arda’yı Galatasaray’da görmek isteyen haindir.

Zaten adam olur diyenlerin en başında yanıldığı bi nokta var. Arda hata yaptığını falan düşünmüyor, ne yapsa haklı görüyor kendini. Ne yaptı etti lobisini ayarladı 70 yaşındaki adamı ayağına getirtti milli takım için. Resmen milli takım Arda'dan özür dilemiş gibi bişe oldu.
Bu saatten sonra Arda'yı kimse durduramaz.
Evet tam bir canavar oldu. Bu canavar ile baş etmek imkansız.

Arda yı almak demek herşeyi yerle bir etmek demek.

sent via GSC

Bizden uzak olsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Açıkçası ben de ikinci bir şansı hakettiğini düşünüyordum.Fakat yaptığı Selçuk İnan açıklaması hayal kırıklığına uğrattı beni.Artık futbolun Arda dan kazanacağı hiçbir şey kalmamış.Arda nın futboldan kazanacağı tek şey ise para bundan sonra. Yerinde olsam Çin'e transfer olur, paramı kazanır, yoluma bakardım.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen sene bu donemlerde smp liginde hat trick yapiyordu ,futbolu kafasinda bitirmis gibi soylemler tuhaf ,hatasi barcada kalmak oldu ocakta transfer yaparsa ve kafasini futbola verirse ki verecektir yasi daha 30 yeniden formunu yakalar,suc yeniden milli takima alanlarda oynamayan adami 11 e almak en onemli macta oynatmak ayri bi mallik.

Bu gelene kadar şampiyonluğu koparmak gerek

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

millet 30 'undan sonra altın çağını yaşar bu adamın 30 yaşında futbol kariyeri bitti kendi beyinsizliği ve arkadaş çevresi yüzünden

Eğer yabancı sınırı gelmezse erken yaşta futbolu bırakır kimse almaz bunu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar olumsuz reklam yaptı, hala burnundan kıl aldırmıyor. Dünya ters, Arda efendi doğru.

Kendi egosunda boğulan insan arayan olursa, bunun adresini versinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt