Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda sosyal medyayı forumları sözlükleri yorumlari okuyor ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyor

Başakşehir'e gider. Emre abisi bekliyordur onu şimdi. Göksel abisini de sever zaten. Baskı da yok hem. Aradığı ortam tam. Mossoro yerine oynar orada.

Avrupa'dan üst seviye takımlar almaz artık. Arsenal falan diyorlar bu adam o tempoda 15 dakikada biter.

Bjk ye imza attı diyorlar büyük Galatasarayli Arda için kaldırın su herifin başlığını

Besiktas a rahat batti. Gerizekalilar bu her uc dort mac sonra karistirir sizi

Gelirse kadroya giremez canerle takimi karistirir iyi olur bizim icin. İnsallah gelir ama sanmiyorum pahali kacacaktir

Umarım Bjk'ye giderde kocaman bir kahkaha patlatırım. Çok ihtiyacım var buna.

DR1uO0MXUAAhtJu.jpg

arda'yı biz almalıyız 8taş resmen eski oyuncumuzu transfer edip bize çalım atıyor . la liga'da real'e 14 puan fark takarak liderlik koltuğunda oturan takımın oyuncusu alınmaz mı ?

arda'yı biz almalıyız 8taş resmen eski oyuncumuzu transfer edip bize çalım atıyor . la liga'da real'e 14 puan fark takarak liderlik koltuğunda oturan takımın oyuncusu alınmaz mı ?

Bende bunu anlamıyorum adam madrid maçında sahanın yıldızıydı messiyi gölgeledi keşke bize gelse diyordum, beşiktaş resmen transfer çalımı atıyor :asd22:

istemediğimiz bi oyuncunun bejaka tarafından alınması transfer çalımı olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt