Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adami tekrar galatasaraya kazandirilarsa takmin bölünmesine, yerli yabanci grublarin olusumuna, hergün medyada ardanin bitmek bilmeyen rezilliklerini, sampiyonlukun baska baharlara kalmasina göz yümarsiniz.
Ayni sekilde becekeye gidese,adam,degisti,efendi arda,yeniden dogdu,Turk futbolunun bitanecik canikosu tarzda haberlerde uzak degil tabi

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gamaspor sur Twitter : "Fatih Terim’in yakın dostu Mehmet Ağar ve Arda Turan oğlen saatlerinde bir araya gelerek yemek yediler. Galatasaray kulisleri “Olası bir tra… https://t.co/34C2gkmjbx"

Şu haberi hepimiz görmüştük basında bunu Galatasaray Sözlük 'te "Arda Turan'ın Fatih Terim'den özür dilemesi" olarak yorumlayıp altında bir tartışma başlatmışlar

Bu güne kadar Arda 'nın gelmesini istemezdim çünki Arda'nın florya 'da malzemeci'sinden tutun da yönetim kadrosuna kadar herkesin üzerinde bir ego yapıp takımın dengesini bozacağına emin olduğumdan dı yoksa Arda 'nın futbolculuğundan yeteneklerinden filan değildi ...

Kesinlikle gelsin demiyorum tabiki ama eğer Arda bir gün Galatasaray 'a dönecekse şimdi Fatih Terim varken gelsin onun ego kasmasına izin vermez burada Terim işler milli takımdaki gibi yürümez Arda 'nın borusunu öttüreceği kankaları o başıbozukluk durumu olmaz burda Terim florya'dan klübeye kadar her yerde patronun kendi olduğunu gösterir

Terim bizim klübedeki teknik ekipteki liderimiz eğer gelirse Arda 'da sahadaki liderimiz olabilir (Hakemler açık açık Galatasaray 'ı doğruyor maçlarda Göztepe maçında bile neler yaptıklarını gördük mesela Cüneyt-Fırat filan bir düdük çaldığında Belhanda-Feghouli 'nin itiraza gitmesi ile Arda'nın itiraza gitmesi bir olmaz en azından o baskıyı üzerinde hisseder hakem)

Layığı olur. Tam Devlet United. İkinci yarı hakemler kollar bizi de doğrar. Şampiyonluk verirler TFF ve Arda da ego tatmin eder Terim üzerinden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre abisi ile bir çatı altında buluşmak Arda yı sabırsızlandırıyordur.

sent via GSC

Yine buluşuyorlar ha

J4pp7H.jpg

bjkye gitsene

Moderatör tarafında düzenlendi:
hiç aklıma gelmemişti :red: Peki emeklilik sonrası gültekinden boşalan koltuğu, rıdvanla paylaşır mı

Güntekin'lik yapamaz yapısında yok başrolde o olacak. Td'lik de Sergen Yalçın gibi olmasını veya Tümer Metin gibi Şansav'ın yanına Bein'e kapak atmasını bekliyorum.

goksel gumusdag abisine yalvarmistir beni alin diye

vatandasin vergilerini arda evladi icin peskes ceker o vakid

Ben önce bir survivor bekliyorum kendisinden. Din, millet, adamlık, siyaset bilimum hamaset içeren Arda'nın wonderland'i.

Kendisinin en cok yakisacagi iki kulup;

‘Yukseleni’ Besiktas ve Basakcity.

Onumuzdeki gunlerde biri gerceklessin de 2018 daha baslarken yilimiz senlensin.

Haydi sipsi, Basakcity nargile cafe kayniyo; at imzayi, genis kasa jeepinle ‘ucuncu istanbul’da instagirl avina cik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt