- 1 Ağustos 2009
- 47.067
- 49.382
- 4.878
Arkadaşlarını yanlış seçmiştir, bilinçsizce davranmıştır belki de dediginiz gibi takımıni satmıştır. Lakin siz şu fotoğraftaki çocuğun Galatasaraylılığıni sorgulayamazsınız. Saçma sapan konuşmayın. İyakşamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlarını yanlış seçmiştir, bilinçsizce davranmıştır belki de dediginiz gibi takımıni satmıştır. Lakin siz şu fotoğraftaki çocuğun Galatasaraylılığıni sorgulayamazsınız. Saçma sapan konuşmayın. İyakşamlar.
![]()
seni kaale alan kim be panpaazili Gazlatasaray dusmanlari o resimdekiler.
![]()
O çocuk falan kalmadı ortada
Fotoya tekrar baktım da Acun bildiğin haberim yokmuş gibi çek pozu vermiş, Onun .ok yemesi zaten belli.
Not: Diğer Galatasaray düşmanlarına katkı yapmadığım gibi yıllardır Survivor'ın reklamlarını bile izlemedim. Hatta konuya attığım tek mesajım da buydu diye hatırlıyorum , ( şöyle açık kapı bırakayım da belki bir mesaj daha yazıp Acun'a sebepsiz küfür falan etmişimdir)
Survivor l Ünlüler - Gönüllüler | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Tepkini icraata dökmüşün helal reis
Arda'nın gslılığını sorgulamak nedir yav forumdan msj kasarak iyi gslı olduğunu düşünüyor sanırsam bazı arkadaslar,12 milyon Euro kazandırarak gitmiştir Arda,özel hayatınızda hiç fenerli arkadaşınız yok gibi tiplere girmeyelim ki o Fenerli arkadaşlarınızda azız yıldırım hayranıdır benim öyle en azından önce onlarla ilişkinizi kesin ki tepkinizin bi anlamı olsun sora ahkam keselim
![]()
eee ne yapalım şimdi ?? sizin mantığınıza göre başkanda sattı bizi.baksana şu samimiyete.tek kare için insanları nasıl harcarsınız
En gicik kaptigim seyde "ama bize 12 milyon kazandirdi gitti yeahagd" diye savunanlar!! Sanki kendi cebinden odemis! Onu 12 milyonluk yapan galatasaraydir! bedavaya gitseydi acaba hangi gerekceyle savunacakti fanboylari acaba? Futbolculuguna kimsenin bisey dedigi yok ama cevre secimi onun karakterini az cok ortaya cikariyor. Ayrica yapmacik hal ve tavirlari vede ozenti imajina ayriyetten kil oluyorum. Ben starim yeahhh diye kasilip duruyo cakma beckham efendi. Gerci beckham bile imajin ve karizmanin krali olmasina ragmen baya bir mutevaziydi ya bizinki? Playboy tanrisi sanki mubarek...