Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

Arkadaşlarını yanlış seçmiştir, bilinçsizce davranmıştır belki de dediginiz gibi takımıni satmıştır. Lakin siz şu fotoğraftaki çocuğun Galatasaraylılığıni sorgulayamazsınız. Saçma sapan konuşmayın. İyakşamlar.

hagi arda.jpg

Kutuplaşmada sınır kalmadı artık yahu. Ne bu nefret.

Şu forumda bakıyorum. Yok fener,yok tff,yok terim, başkan, selçuk,burak,şimdi arda

yuh artık yaaa siz mükemmel insanlarsınız yaa. onlara berbat. iyi abarttınız yahu.

laf atılmayan hakaret edilmeyen kim kaldı ki acaba. tüm dünya bize düşman yok arkadşını seçecekmiş.

neyse daha fazla bişey demeyeyim bu forumdan gideyim.

Fotoya tekrar baktım da Acun bildiğin haberim yokmuş gibi çek pozu vermiş, Onun .ok yemesi zaten belli.

Not: Diğer Galatasaray düşmanlarına katkı yapmadığım gibi yıllardır Survivor'ın reklamlarını bile izlemedim. Hatta konuya attığım tek mesajım da buydu diye hatırlıyorum , ( şöyle açık kapı bırakayım da belki bir mesaj daha yazıp Acun'a sebepsiz küfür falan etmişimdir)

Survivor l Ünlüler - Gönüllüler | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Bide kendini yakisikli karizmatik bisey sanan havasi ve tavirlari yokmu lahmacun kuregi ile kafasina vurasim geliyo ulan sen kimsin be koca kafa!!

Fotoya tekrar baktım da Acun bildiğin haberim yokmuş gibi çek pozu vermiş, Onun .ok yemesi zaten belli.

Not: Diğer Galatasaray düşmanlarına katkı yapmadığım gibi yıllardır Survivor'ın reklamlarını bile izlemedim. Hatta konuya attığım tek mesajım da buydu diye hatırlıyorum , ( şöyle açık kapı bırakayım da belki bir mesaj daha yazıp Acun'a sebepsiz küfür falan etmişimdir)

Survivor l Ünlüler - Gönüllüler | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Tepkini icraata dökmüşün helal reis

Su fotografi cektiren adam bida ben Galatasaraylıyım diye dolasmaz 2 senelik melo bunların ne halt oldunu anladı 25 senelik arda daha anlamadı yazık

işte bu yuzden ardayı sevmiyorum. birde su acunun programlarına forumda konu acmaya devam ediliyor ya adamın en buyuk destekcisiyiz resmen

Bundan sonra savunmam lan seni, yürü git acurla takıla takıla iyice şey oldun.

Arda barda hovarda

O hep başka diyarda

Azizle olmuş kanka

Tahta yok kafasında

Arda'nın gslılığını sorgulamak nedir yav forumdan msj kasarak iyi gslı olduğunu düşünüyor sanırsam bazı arkadaslar,12 milyon Euro kazandırarak gitmiştir Arda,özel hayatınızda hiç fenerli arkadaşınız yok gibi tiplere girmeyelim ki o Fenerli arkadaşlarınızda azız yıldırım hayranıdır benim öyle en azından önce onlarla ilişkinizi kesin ki tepkinizin bi anlamı olsun sora ahkam keselim

Beklenen sapırsaçma mesaj çok gecikmemiş.

BktOuyDCUAAOnG_.jpg

eee ne yapalım şimdi ?? sizin mantığınıza göre başkanda sattı bizi.baksana şu samimiyete.tek kare için insanları nasıl harcarsınız

Başkan görevi itibariyle yapmak zorunda bunları, yoksa bayılmıyor her yaz tatilinde tuzla koşmuyordur bu adamların yanına. Olayı sulandırıyorsunuz.

Arda Fenerli taraftarlarla poz verse kimse bir şey demez. Mesele burada Fenerli arkadaş sahibi olması falan değil. Acun ve Emre bile bir yere kadar anlaşılır ama bir numaralı Galatasaray düşmanı itle aynı mekanda geyik yapıyorsa en büyük Galatasaraylı benim triplerine giremez. Benim Fenerli arkadaşım olur, Galatasaray'dan nefret de eder fırsat buldukça söver sorun değil çünkü ben gittiğim her yerde Galatasaray üzerinden prim yapmıyorum.

Galatasaray sayesinde buralara geldi, Galatasaray'dan maaş ve eğitim aldı, Galatasaray adını kullanarak geçen sene sözleşme kaptı. Gittiği her yerde bik bik bik susmadı yok en büyük Gaassaraylı benim, hepinizi döverim vs. vs. Düş artık şu takımın yakasından yeter artık. Ya adam ol kendine gel ya da anma takımın adını bir daha.

En gicik kaptigim seyde "ama bize 12 milyon kazandirdi gitti yeahagd" diye savunanlar!! Sanki kendi cebinden odemis! Onu 12 milyonluk yapan galatasaraydir! bedavaya gitseydi acaba hangi gerekceyle savunacakti fanboylari acaba? Futbolculuguna kimsenin bisey dedigi yok ama cevre secimi onun karakterini az cok ortaya cikariyor. Ayrica yapmacik hal ve tavirlari vede ozenti imajina ayriyetten kil oluyorum. Ben starim yeahhh diye kasilip duruyo cakma beckham efendi. Gerci beckham bile imajin ve karizmanin krali olmasina ragmen baya bir mutevaziydi ya bizinki? Playboy tanrisi sanki mubarek...

En gicik kaptigim seyde "ama bize 12 milyon kazandirdi gitti yeahagd" diye savunanlar!! Sanki kendi cebinden odemis! Onu 12 milyonluk yapan galatasaraydir! bedavaya gitseydi acaba hangi gerekceyle savunacakti fanboylari acaba? Futbolculuguna kimsenin bisey dedigi yok ama cevre secimi onun karakterini az cok ortaya cikariyor. Ayrica yapmacik hal ve tavirlari vede ozenti imajina ayriyetten kil oluyorum. Ben starim yeahhh diye kasilip duruyo cakma beckham efendi. Gerci beckham bile imajin ve karizmanin krali olmasina ragmen baya bir mutevaziydi ya bizinki? Playboy tanrisi sanki mubarek...

Ağzına sağlık Yek35.

Ardanin Galatasarayli olduğunu sanmıyorum.

Geri
Üst Alt