Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

Kenan Soydabir

Kırmızı Üye
BrP2P7VIAAESYjq.jpg

igrenc bir zat oldugunun altini 2008de cizmistik

Sasirdin mi renktas, her zaman demisitm bu Adama yeterli kadar para verin Fenerbahceye gider. Imparator dediniz Adam su anda Tüpcünün kusu olmus.

ARDA1.jpg

4753.jpg

Başkanının yanında yahu , bize ne , bizim değil azizin sorunsalı bu ...

olayın iç yüzünü öğrenmeden yorum yapmamak lazım , resimdeki diğer iki şahısın ne kadar iğrenç kişiliklere sahip olduğunu biliyoruz.Ben Arda'nın Galatasaraylı'lığına güveniyorum ama biz kalkıp yerden yere vurmaya devam edersek medya ne yapar eder Fener'in kucağına bırakır.

neden sorunsal olduğunu anlamadığım sorunsaldır... en azından atleticonun sorunsalı... benim değil...

Illa da eski Galatasaraylilara laf atmak istiyorsunuz.. Bu Fenere gittigini, veya Fenerbahçeli oldugunu demek degildir. Birakin su saçmaligi.

sonra da niye tepki görüyor oluyor

ulan takim yerlerde sürünürken de ayni görüntüleri veriyordu

allahtan kurtulduk bundan

Bizi ilgilendirmez, bosverin..

Galatasaray'da 2 metre ötedeki topa koşmayıp sırf transfer yapmak için Milli Takım'da çılgın attığı maçları, sahada can verircesine koşturduğunu unutmadım.Kalması için kaptanlık + deli para verildi beyefendiyi kesmedi en kral Galatasaray'lı olarak bilinen ama ilk fırsatta yarı yolda bırakanlar kervanına o da katıldı.Takımda kalacağını söylemese Culio'yu göndermezdik demişti Fatih Terim. Sırf şu sportif işleri bile Arda'ya karşı olumsuz duygularımı haklı çıkarır ama burada 18 yaş civarı ergenler de ATL'de izleyip Ardaaaa gelsin diye bekliyorlar .

Şunlar da zerre umrumda değil. Acun ve Emre abisiyle bir de şikeci başkanıyla mutluluklar diliyorum.

Geçen gün fenerbahçeli bir arkadaşımla fotoğram çektirmiştim allah'tan foruma yansımamış, gazetelere çıkmamış. Yoksa ne yapardık.

Her daim desteklesem de geçen sene Arda'nın sözleşme iyileştirmek için bize yan çizdiğini de unutmadım .

Hakan Calhanoğlu da aynı şeyi yaptı sözleşmeyi kaptı..

Geri
Üst Alt