Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

Adnan Polat "A.Y ve Arda 10 dakika otursun, Arda Galatasaraylı yapar."

A.Y h.o

Arkadaşlarını düzgün seçeceksin o zaman Arda,sonrasında ben ne yaptım diye ağlamazsın. Eminim ki Acun istemiştir gel gidelim diye. Böyle bir şeyin seni zor durumda bırakacağını o arkadaşın düşünmüyorsa sorgula bunları ve kendini Arda.

Rıdvan, emre ve acun ile olan kankalığını bir yere kadar anlarım ama bu aziz denen bir numaralı şikeci ve GS düşmanı ile konuşup görüşmesini bıraktım selam dahi vermemeli. Eğer gerçekten Galatasaraylı isen böyle yaparsın...

Ne zaman çekildiği de belli değil.Ben bunda sakıncalı bir durum görmüyorum, "şikecisin sen" diyip yüzüne mi tükürecek? Onların hayatları bizlerden çok farklı beyler, anlayın artık bunu.

Ayrıca Arda kesinlikle Fener'de oynamaz.Eğer transfer olur da, o günleri görürsek laflarımı yutmaya hazırım.

Bu adamin yerini doldurmak icin bayagi zarara ugradik.Cok zamansiz gitti

bu foto acun aziz tarafindan bilerek servis edilmistir

yarin ki gazete mansetleri

bu foto olacakdir

artik daha bu taraftarin gazabindan kurtulamassin arda ne yazik ki

İyi topçu ama karakter olarak her zaman zayıf bir çocuktu.. hala da öyle..

İnsanın çevresinde bu şekilde art niyetli pislikler olunca, insanı bu şekilde itin g...ne sokup çıkartırlar, o yüzden arkadaşını iyi seçeceksin, hem bu görüşmede, hem foto alınmasında, hem servis edilmesinde art niyet yoksa planlı yapılmadıysa ben bir şey bilmiyorum.

Alamayacak olmasına rağmen alacakmış havası yaratıp goygoy yapıp, hem bize karşı psikolojik baskı kurmaya hem de taraftarına yalattırmaya çalışmıyorsa adam değilim.

Mevzu Acunla birlikte olması değil , mevzu Azizle birlikte olması.

Fotodaki Azizin bakışına ve Acunla Ardanın duruşuna bakılırsa fırça atıyor veya şikayet ediyor birilerini.

Kuvvetle muhtemel de bizi...

Ha Arda Fenere gider mi? Gider. Tek korkusu taraftar baskısı. Şu 3 Temmuz olayları olmasaydı gidebilirdi.

Ha bu foto ortaya çıkmasaydı Arda görüşmüyor mu olacaktı. Yani yansıyan bu. Yansımayanlar...

Aralarında konuştukları. Hiç birini bilmiyoruz. Belki Arda Azize posta koyuyor belki de Aziz Ardaya.

Bu pozun esnasında " Ya gördünmü benzin şu kadar olmuş" sohbeti yapmadıklarını hepimiz biliyoruz.

bu foto acun aziz tarafindan bilerek servis edilmistir

yarin ki gazete mansetleri

bu foto olacakdir

artik daha bu taraftarin gazabindan kurtulamassin arda ne yazik ki

Hep mi biz suçluyuz usta, tek tek saydırmayın şurada ama her seferinde fatura taraftara kesildi.Galatasaray taraftarının görse suratına tükürmeyeceği ne kadar adam varsa hepsinin kankası olur mu bir insan ya müthiş başarı valla özel çaba göstermesi lazım yani bizdeki zihniyeti de çözdüğüne göre harbiden bilerek yapıyor bence.Haa kimle görüşüyor çok da önemli değil bana ne ama bir şey olsa da Galatasaray ile adımı geçirsem çabalarını yok işte en büyük Galatasaraylı benim ayaklarını bıraksın bana yeter.Cidden sıktı artık.

Arda'nın gslılığını sorgulamak nedir yav forumdan msj kasarak iyi gslı olduğunu düşünüyor sanırsam bazı arkadaslar,12 milyon Euro kazandırarak gitmiştir Arda,özel hayatınızda hiç fenerli arkadaşınız yok gibi tiplere girmeyelim ki o Fenerli arkadaşlarınızda azız yıldırım hayranıdır benim öyle en azından önce onlarla ilişkinizi kesin ki tepkinizin bi anlamı olsun sora ahkam keselim

Galatasaray'da oynamadığı için sorun yok.

Arda'nın ne yaptığı pek ilgilendirmiyor geri dönmesinde kulübe.

Arda bir gun mutlaka fener forması giyecek.

Karaktersiz olduğunu defalarca gösterdi zaten.Şu Arda, Terim ve türevlerini ne yapsalar savunmaktan vazgeçin artık.

tapatalk

Arda'nın gslılığını sorgulamak nedir yav forumdan msj kasarak iyi gslı olduğunu düşünüyor sanırsam bazı arkadaslar,12 milyon Euro kazandırarak gitmiştir Arda,özel hayatınızda hiç fenerli arkadaşınız yok gibi tiplere girmeyelim ki o Fenerli arkadaşlarınızda azız yıldırım hayranıdır benim öyle en azından önce onlarla ilişkinizi kesin ki tepkinizin bi anlamı olsun sora ahkam keselim

Haklısın Serkan da yine de bu onun hata yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

Çünkü bizim taraftar özellikle de bu forumda ki taraftarların da bir kısmı keşke Arda bu adamlarla görüntülense de biz de şöyle hakkında kötü konuşsak diye bekliyor.

Ben de şahsen Arda gibi sevdiğim bir insanın hiç sevmediğim Acun gibi bir insan ile , ülke de kavga ve gürültü kültürünün 1 no'lu temsilcisi konumunda ki Aziz Yıldırım ile görüntülenmesini istemem, ve üzülüyorum.

Zaten o nedenle de seni sevenleri üzmeseydin be Arda dedim.

Ama sevmeyenleri daha çok ve onların da katkısı ile bu çocuğu kaçırdık.

SONUÇ : Sahiden benim gibi içiniz cız ederek üzülenlere lafım yok ama

Zamanında her günahı

Hizipçilik

Çeri Başılık

Şımarıklık

Başarısızlık

gibi , bu adamım sırtına yüklemekte arayanlar bir zahmet üzülmesin zaten.

Klasik Arda'ya sallama şenlikleriniz bittiyse dağılabiliriz beyler.

Ben bu fotograflara en çok üzülenlerden biriyim.

Çünkü hiç sevmediğim 2 insanın yanında tribünde onun için bağırdığım, sevdiğim bir çocuk aynı karede.

Sevgi dediğin şey 1 hata veya hataları ile yok olmaz, olmamalı.

En azından ben öyle düşünüyorum.

Geri
Üst Alt