Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

bize gelirse yine saçma sapan haberler çıkacak en iyisi ispanyada emekli olsun sonra gelsin :)

Gereksiz bir adam için, gereksiz bir başlık, gereksiz postlar..

Neden Burak ile ya da Saffet Ulusoy ile Ünal Aysal'ı ziyaret ederken fotoğrafları çıkmıyor? Arda kendini bitirmek için herşeyi deniyor ve başardı sonunda.

Beklenen sapırsaçma mesaj çok gecikmemiş.

Tamam iste eglen diledigin gibi bi adami daha linc edelim ardanin gsla iliskisi olmadigini karısmiyorum bi yere kadar ama bu tarz sacma linc etme girisimli konular gs formasini terleten adamlara yapilirsa ki yapildi cok sefer artik müsade etmem eskidendi o goygoylar,magazin forumlarindan cikip yavas yavas adam olacagiz

Tapatalk

Tamam iste eglen diledigin gibi bi adami daha linc edelim ardanin gsla iliskisi olmadigini karısmiyorum bi yere kadar ama bu tarz sacma linc etme girisimli konular gs formasini terleten adamlara yapilirsa ki yapildi cok sefer artik müsade etmem eskidendi o goygoylar,magazin forumlarindan cikip yavas yavas adam olacagiz

Tapatalk

Senin ne haddine?

Aziz Yildirim bizim yonetimden sikayet etmistir Arda da haklisiniz baskanim demistir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arda zaten şike davasından rahatsızdı, keyiflenmişlerdir son gelişmelere.

Ne zaman Feneve transfer olursa veya Galatasaray hakkinda kötü seyler söylerse linç edin adami, simdik sadece Azizle görüsmek Galatasarayda yaptiklari, bize nasil o kadar para kazandirdigini ve daha hala bizi unutmadigini degistirmiyor.

Bazen taraftar eski Galatasaray oyunculari/hocalari Fenerden daha çok nefret ediyor gibime geliyor...

Tapatalk

Zamanında Galatasaray formasını terleten hainleride unutacak değiliz.

Galatasaray'lılık hakkında ahkam kesiyorsan "şikeyi Türkiye'ye GS getirdi" diyen adamla mesafeli olacaksın bu kadar basit.Aziz Yıldırım'la normal Fenerbahçe'li arkadaşlarınızı bir tutamazsınız.Ha umrumda değil ne yaptığı kiminle görüştüğü ama insanlar haklı olarak tepki gösterir bu duruma.Yok çocuğumuz, çok emek verdi diye her yaptığı savunulmaz.

Galatasaraylı olduğunu her platformda dile getiiyor ama Futbolla alakasını göz önüne almaksızın bi GALATASARAY taraftarının o zaatla bulunmasında sakınca olup olmadığını kendi bulamıyorsa konuşmak boş .

bu kizi birakti sonra arda bozuldu

5.jpg

arda onla bunla konuşmuş bıze ne atletıconun futbolcusu istedıgını yapsın.açıklamalarını hıç bır zaman samımı bulmadım.Trıbunlere oynamayı ıyı bıldıgını dusunuyorum.bu acun tehlıkelı adam.azız kadar GS dusman bu acun.

Herkes tarafindan sevilmek isteyen, nüfuslu adamlarla takilip egosunu tatmin etmek isteyen ezik bir kisilik Arda. Hep öyleydi.

Sasirmiyorum da. Umrumda da degil acikcasi. Bana ne Arda´dan. 2 sene futbol oynadi diye efsane mi oldu? Arda kim?

Emre beleşoğlu, fatih akyel?? Arda belki Galatasaray haini değil ama saf bir çocuk! Malesef bu saflık onu birgün fenerbahçe'ye transfer edecek görünen o :redface:

Bence arkadaşlarını doğru seçmesi gerekiyor. İleride Fenerbahçe'ye gideceğini sanmıyorum. Yalnız bizim taraftar böyle nefret kusmaya devam ederse kesin gitmez de diyemem.

Geri
Üst Alt