Metin Arslan
Kırmızı Üye
- 18 Mayıs 2010
- 2.227
- 0
- 1.146
bize gelirse yine saçma sapan haberler çıkacak en iyisi ispanyada emekli olsun sonra gelsin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenen sapırsaçma mesaj çok gecikmemiş.
Tamam iste eglen diledigin gibi bi adami daha linc edelim ardanin gsla iliskisi olmadigini karısmiyorum bi yere kadar ama bu tarz sacma linc etme girisimli konular gs formasini terleten adamlara yapilirsa ki yapildi cok sefer artik müsade etmem eskidendi o goygoylar,magazin forumlarindan cikip yavas yavas adam olacagiz
Tapatalk
Arda zaten şike davasından rahatsızdı, keyiflenmişlerdir son gelişmelere.
Mehmet yıldız gibi sanık olur şimdi.
'Ben aziz başkanıma kefilim, öyle birşey yapmaz'
Tamam iste eglen diledigin gibi bi adami daha linc edelim ardanin gsla iliskisi olmadigini karısmiyorum bi yere kadar ama bu tarz sacma linc etme girisimli konular gs formasini terleten adamlara yapilirsa ki yapildi cok sefer artik müsade etmem eskidendi o goygoylar,magazin forumlarindan cikip yavas yavas adam olacagiz
Tapatalk
Galatasaraylı olduğunu her platformda dile getiiyor ama Futbolla alakasını göz önüne almaksızın bi GALATASARAY taraftarının o zaatlı bulunmasında sakınca olup olmadığını kendi bulamıyorsa konuşmak boş .
Zamanında Galatasaray formasını terleten hainleride unutacak değiliz.
Yapma yav isim ver bakalim kimmis o hainler
Tapatalk
Emre beleşoğlu, fatih akyel?? Arda belki Galatasaray haini değil ama saf bir çocuk! Malesef bu saflık onu birgün fenerbahçe'ye transfer edecek görünen o :redface: