Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenledi

atletico forması yakışmamış ardaya

Fatih Terim galatasaraya hoca olmasından gurur duyuyorum.Başkalari gibi kolpa galatasarayli değil.

Keita'yı geri isteyen güruh Arda'ya "kaka" diyor ilginç. Keita da sattı bizi para için o zaman. Niye geri istiyorsunuz? :)

arda galatasaray kaptanıydı. farklı davranmasını beklemek normal.

galatasaray tarihinin en kötü kaptanı. kankası bir tarafıyla top tutan volkan,acun. abisi emre

Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenliyor

Nasıl bırakmaz ? Fatih Terim zamanında Arda nın yaptığının beterini yapıp çekip gitmedi mi İtalya ya ?

Al bide burdan yak Fatih Hoca ne yapsın?Adam misyonunu tamamladı bizde 4 kere şampiyon yaptı avrupa kupası kazandırdı hakkı değilmiydi gitmek.

Arda takımı sattı gitti diyenler, Arda'nın yerinde siz olsaydınız eminim futbolu bırakmıştınız.Futbolun 'F' sinin oynanmadığı bir ülkede böyle yetenekli bir oyuncunun 4-5 senedir mücadele veriyor olması garipken, adam her defasında ideallerinden bahsederken hanginiz destek çıktı bu adama ? Basından okuduğumuz haberler ile stadyumda bu adama Galatasaray taraftarı olarak küfredilmedi mi ? Sevgilisi ile ilgili yapılan düzmece haberlerin hangisinde sahip çıkıldı kendisine, olumlu bir şeyler olunca Büyük Kaptan Arda Turan, olumsuz bir şey olunca 1 gram destek veren olmaz.Oh ne güzel memleket.Belki zamanlama olarak gitmesine karşı çıkanlar olacaktır, ama adam zaten 2 senedir gitmek istiyorum "bu ülkeden" diyor.Bunu Galatasaray'ı sattı diye yorumlamak gerçekten ilginç.Bu adam gidecekti illa ki, bu sene takım şampiyon olup da şampiyonlar ligine kalsaydı yine takımı sattı diyen adamlar Arda gitmesin isteyecekti.Ne zaman gidecek bu adam ? Ne zaman gidecek de alt yapıdaki Berkinler,Anıllar vizyon sahibi olup daha çok çalışacaklar, şimdi bu olayın en büyük etkisi alt yapıdaki oyuncuların daha çok çalışmasına vesile olacak.Ben sonuna kadar destek veriyorum Arda'nın futbol oynanan bir ülkeye transfer olmasına.Yanlış anlaşılmasın şikeden dolayı futbol oynanmıyor demek istemedim, gerçekten futbol oynanmıyor bu ülkede.

O kötü geçen sezonun hemen ardından gitseydi kimse birşey demezdi ama bu kadar kalacam diyip de gidince herkes şok oldu birden bence.

Arda takımı sattı gitti diyenler, Arda'nın yerinde siz olsaydınız eminim futbolu bırakmıştınız.Futbolun 'F' sinin oynanmadığı bir ülkede böyle yetenekli bir oyuncunun 4-5 senedir mücadele veriyor olması garipken, adam her defasında ideallerinden bahsederken hanginiz destek çıktı bu adama ? Basından okuduğumuz haberler ile stadyumda bu adama Galatasaray taraftarı olarak küfredilmedi mi ? Sevgilisi ile ilgili yapılan düzmece haberlerin hangisinde sahip çıkıldı kendisine, olumlu bir şeyler olunca Büyük Kaptan Arda Turan, olumsuz bir şey olunca 1 gram destek veren olmaz.Oh ne güzel memleket.Belki zamanlama olarak gitmesine karşı çıkanlar olacaktır, ama adam zaten 2 senedir gitmek istiyorum "bu ülkeden" diyor.Bunu Galatasaray'ı sattı diye yorumlamak gerçekten ilginç.Bu adam gidecekti illa ki, bu sene takım şampiyon olup da şampiyonlar ligine kalsaydı yine takımı sattı diyen adamlar Arda gitmesin isteyecekti.Ne zaman gidecek bu adam ? Ne zaman gidecek de alt yapıdaki Berkinler,Anıllar vizyon sahibi olup daha çok çalışacaklar, şimdi bu olayın en büyük etkisi alt yapıdaki oyuncuların daha çok çalışmasına vesile olacak.Ben sonuna kadar destek veriyorum Arda'nın futbol oynanan bir ülkeye transfer olmasına.Yanlış anlaşılmasın şikeden dolayı futbol oynanmıyor demek istemedim, gerçekten futbol oynanmıyor bu ülkede.

O zaman Fatih Hoca imza attığı gün giderdi hocam ben gidiyorum derdi.Milleti de beklentilere sokmazdı.Yanlış yaptığı şey bu

:tiphat:

Artık geçmişi falan tartışmanın bir anlamı yok. Üzülenler oldu, sevinenler oldu. Bundan sonra bize Arda'yı gururla alkışlamak düşer..

Oktay'a bak sanki Pele anasını satayım.

buda veda :

ALNINDAKİ KAN ALNIMIZIN AKIDIR !

[video]https://www.vidivodo.com/50517/geretsin-gozyaslari[/video]

Arda'mı taraftara beni Metin Oktay'ın yerine koyun dedi.Siz övüyorsunuz,siz protesto ediyorsunuz sonra suçlu Arda oluyor ne güzel.Hasan Şaş'a Hakan Şükür'e Bülent Korkmaz'a sahip çıkamayan taraftarın Arda'nın karakterine laf etme hakkı yok bence.

Arda basın önüne çıkıp da kalıyorum demedi hiç bir zaman, Fatih Terim Arda'yı kalma konusunda ikna etti diye haberler okuduk 'Türk Basınından'.

Şaka gibi harbi harbi gitti yahu.

Zor kabullenicem zor yediricem kendime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt