Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Pek bir savunduğunuz Arda şimdiden eline Atletico forması verseniz armasını öpücek durumda.

Bari yalandan da olsa buruk ayrılsaydı Galatasaray için daha güzel daha özel şeyler söyleseydi.

Adam sinema kapatmayacaktıda fenerliyle aynı yerde sevgilisiyle filmmi izleyecekti

umarım türkiyeye dönmez bidaha. bizede gelmesin severim ardayı o ayrı konu.

taraftar bütün suçu ardaya atıyo arda bütün suçu taraftara atıyo. bu durumda en mantıklısı ayrılıktı. iyi oldu bence.

zaten hazırlık maçlarınada bakarsak o performansla taraftar zaten yerin dibine sokardı ardayı

Güle güle gitsin. Orada başarılı olur inşallah. Ancak Emre abisi ve Ahmet Bulut'la olan ilişkisini biraz gözden geçirsin. Fatih Terim, neden ona tavır göstermiş bunu sorgulasın. İnşallah 2 yıldır yakasına yapışan sakatlıklardan kurtulup, form tutar, biz de onu izlerken gururlanırız. :(

" Giden her sevgilinin ardından, hep biz olduk el sallayan..."

Keita'yı geri isteyen güruh Arda'ya "kaka" diyor ilginç. Keita da sattı bizi para için o zaman. Niye geri istiyorsunuz? :)

Kadir ,Arda ile Keita olayını aynı kefeye koyma bence..Arda tabiki Avrupaya gidecekti zamanlama hatası vardı.Birde basın toplantısındaki Ardanın tavırları beni şaşırttı.Emre abisini savunduğu kadar taraftarını savunmadı.Gerisi boş

:) emre abisini örnek aldıysa...

önce 1-1.5 sene sonra telefonla spor programlarına katılır. Galatasaray aşkından bahseder. çok sevdiğinden burnunda tüttüğünden zaten Galatasaray evladı olduğundan...

Daha sonra devre aralarında veya tatillerde gidip gelmeler başlar floryaya olsun arenaya olsun ....

sonra Galatasaray'a gelmek ister ama kabul edilmez.

sonra hangi takıma gider????

Kim küfür etmedi Arda'yaaa ?

Olur mu herşey güllük gülistanlıktı... Hatta geçen sezon doğru dürüst top oynamazken hiçkimse yeter ya sürekli yatıyor sezon sonunda defolsun gitsin falan tarzı yorumlar yapmadı... Tribünlerde ıslıklanmadı... Medya onu yerden yere vururken herkes arkasındaydı!!!

Bırakalım artık şu olaylara günlük bakmayı Arda gitmeyi dün bugün istemedi.. Biz onu tribünlerden yuhalarken istedi!!!

Arda basın önüne çıkıp da kalıyorum demedi hiç bir zaman, Fatih Terim Arda'yı kalma konusunda ikna etti diye haberler okuduk 'Türk Basınından'.

Kalıyorum dedi hatta 3-4 seferde Galatasarayın sözleşmeli futbolcusuyum dedi.

ne kadar bencil düşünüyorsunuz demek ki hiç sevmemişsinisz ardayı .. bu konu açıldıgıda kimin ne oldugu gayet anlaşılıyo ...

adama 3 metra öteden 14 15 yaşında ki tipler küfür ediyo ve siz neyden bahsediyorsunuz .. bu sadece bir tanesi ..

adam ne zaman kalıyorum dedi ? idmanlar 27 sinde başlıyo gidicez dedi . ne yapsaydı içeri mi alınmasaydı ??

şimdi saattı diyorsunuz .. ne demek oluyo bu siz transfer komitesinde mi çalışıyorsunuz . ? detayları nerden biliyorsunuz .. belki atltico sıcak parayı bulunca geldi daha saglam ?? bu kadar kolaymı harcamak !! yazık ciden

Anlaşıldıgı gibi Arda'nın mutluluk yüzünden okunuyordu. Hiç buruk falan da degildi. Bu yüzden kimse kendini üzmesin.

Gitmek istemiştir gitmiştir. Evet zamanlama olarak yanlış bir zamandır sadece.

Fakat kimse hakkında büyük konuşmayın. Gün gelir Arda'da Türkiye'ye döner ve Fener forması giyebilir. Bu saatten sonra hiç şaşırmam.

Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenliyor

Nasıl bırakmaz ? Fatih Terim zamanında Arda nın yaptığının beterini yapıp çekip gitmedi mi İtalya ya ?

Hey Allah ım ya ozamanı hatırlamayan bilmeyen geliyor saçmalıyor.

Faruk Sürenle sorunları vardı Başkan hocayı istemiyordu kontrat yenilemek için aramadı, görüşmedi.Havalimanında son ana kadar telefon bekledi.

Bukadar kör cahil olmayın yahu bilmeden konuşmayın.

Saçmalyıp insanları çileden çıkarmayın.

Nefret ettiriyorsunuz herşeyden soğutuyorsunuz be.

Kim küfür etmedi Arda'yaaa ?

Yıllardır Ayhan'a da ediliyor !

Belki aynı şey değil diyeceksin ama rezil geçen bir sezonda bazen öyle zamanlar geliyor ki diline sahip olamıyorsun. Ayrıca geçen sezon Arda'da gerçekten birşeyler yapmaya çalışan çabalayan bir izlenim görülseydi belki kimse etmezdi. Tabiki tasvif etmiyorum ama oluyor bazen. Küfür edenlerde Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumdan dolayı etti. Küfür için gidiyorsa yolu açık olsun.

Hiç Kimse GALATASARAY'dan Büyük Değildir..Güle Güle

şimdi sorsan en büyük kaptan bülent korkmazdır.

bu taraftar bülent korkmaza bile küfretti o yüzden ardayı tam anlamıyla savunduk ayaklarını geçelim.

ardanında çok hatası var emre ve menejeriyle ilgili.

ikinizde birbirinizden kurtuldunuz işte.

Hep üzülen biz oluyoruz anasınısatıyım hep biz mi ya taraftarlık cok zor hele gonulden sevıyosan ben ardanın gıdısıne aglarken kahkahaları zoruma gıttı sakınlesınce acaba bende olsam gıdermıydım dıye dusunmeye basladım gıderdım ama sezon basında gıderıdm hata yaptı arda yarı yolda bıraktı gınede yolu acık olsun

Çağlar Şahingöz

Sevgiliden gelen "Ben mi? Galatasaray mı?" sorularına verilen cevaptır Metin Oktay ve Arda Turan arasındaki fark...

Valla çok doğru.Aradaki fark daha iyi anlatılamazdı herhalde. :)

Herkes gider biz kalırız biz GALATASARAYLIYIZ!!!

Arda'nın gözünün içi gülüyordu.A.Madrid ile ilgili sorulara cevap verirken heyecanlanıyordu.Adam gerçekten çok çok fazla istemiş gitmeyi.

arkadaşlar burda benim yorumum fatih terimin arda ya gösterdiği tavırdır. ve bu tavır tüm galatasaray lıların tavrı olmalıdır.fatih hoca telefonuna çıkmamışsa görüşmemişse demek ki ona verilen sözü tutmamış ve terimi ayrıca galatyasaray ı yarı yolda bırakmıştır. arda bu takımın kaptanı idi. ligler erelenmese idi demek ki 2 maç sonunda bizi bırakacaktı. arda asla bir metin oktay bir fatih terim bir hakan şükür olamaz. olamayacağını da gösterdi. hizmetleri için teşekkürler.(emre abisi ve ahmet bulutuda yanına alsın)

Olur mu herşey güllük gülistanlıktı... Hatta geçen sezon doğru dürüst top oynamazken hiçkimse yeter ya sürekli yatıyor sezon sonunda defolsun gitsin falan tarzı yorumlar yapmadı... Tribünlerde ıslıklanmadı... Medya onu yerden yere vururken herkes arkasındaydı!!!

Bırakalım artık şu olaylara günlük bakmayı Arda gitmeyi dün bugün istemedi.. Biz onu tribünlerden yuhalarken istedi!!!

Haklısın yuhalanmamalıydı, ama unutmaki Galatasaray sadece o maça gidenlerden ibaret değil..Ayrıca basın onun tüm özel hayatı hakkında neler yaptı.O zaman basına da küsseydide helallik istemeseydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt