Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenliyor

Enteresan yorumlar var. Terim bizi bırakmaz vs. Uefa'yı kazandık, ertesi günü Fiorentina'ya gitti Terim.

Benim hocaya kızdığım yok, o ayrı. Ama gitmez, bırakmaz vs yanlış. Gitti, bıraktı.

Arda da kariyeri için yapıyor bunu, kolaya kaçmıyor bu ligte kalarak.

Faruk Süren'in ısrarla kontrat yenilemediğini ve hoca havalaminanında bile başkandan telefon bekldiğini bilmiyorsun heralde.Hoca ve ozamanki yöneticiler kendileri söyledi bunu.Sapla samanı ayırın...

Arkadaşlar hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz?

''Galatasaray formasını nasıl terlettiysem, Atletico formasınıda öyle terleticem diyor''

Bu 2 formayı birbiriyle denk tutan adamın sadakatinimi tartıyorsunuz burada? Bıraksanıza ya.

Talihsiz bir yorum olmuş. Atletico'ya yatmaya geldim demesini bekliyordun sanırım.

Hiç güvenmiyorum bundan sonra Arda'ya, dönüşünde Fener'e gelmesi de beni ne şaşırtır ne üzer bu saatten sonra.

Gittiği günden beri Arda'yı savundum ama bu saatten sonra benim gözümden düşmüştür.

ertem geçmişti twitterdan etonun transferi gündemde olan takımı anzhi galatasaraya 16milyon ardaya 4.5 vermiş senelik, kabul etmemiş. erteme güvenilirmi siz karar verin

hayır bence onu demiyor. cunku o zaman klup satmadı diyo. yani anjhi falan olamaz

Atletico hiç bir zaman küme düşmez, köklü takımdır ama; Agüero ' da sattılar, orta sıralara oynar, 7-8 gibi bitirirler bu sezon sanırım.

2 sezon önce düşmeye oyanyan atleticodan bahsetiyoruz.En önemli yildizlarini sattilar.Bekleyip görelim

kaptanlık için, içimden geçen sabri yada ayhan dır demiş. Ona inat şimdi servet'i kaptan yapar FT :D

al işte delnan polatın kaptanı ve veda konuşması peh muhabirlerden helallik istiyor.

:o

Faruk Süren'in ısrarla kontrat yenilemediğini ve hoca havalaminanında bile başkandan telefon bekldiğini bilmiyorsun heralde.Hoca ve ozamnki yöneticiler kendileri söyledi bunu.Sapla samanı ayırın...

Sen de Galatsaray taraftarının Arda'ya küfür ettiğini bilmiyorsun herhalde? GS başkanı Polat'ın bile Arda'yı savunmadığını...

Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenledi

En güzelini Fatih Terim yapmış. Helal olsun. Durduk yerde imparator olunmuyor işte.

Ya bizi sildiğini nereden çıkarıyorsunuz? Hepimiz biliyoruz Arda'ya geçen senede Atletico'dan teklif vardı ama gitmedi. Bu sene gitme kararı aldı ve gitti. Başka takıma gitti diye Arda'ya neredeyse küfür etme hakımız yok.

Gitmesine kimsenin lafı yok da, neden kalacam dedi ? Yada neden sezonun başlamasına az bır zaman kala gitti ?

tartışmak yersiz. arda 24üne gelmiş. artık yeri avrupa. orda başarılı olmak zorunda !yeteneği büyük !yolu açık olsun !bizlerse yenileri düşünmeliyiz bundan sonra anıl,berkin,okan derici ve diğerleri mühimdir benim için.

Tamam beyler giden gitti, transfer nöbetine dönelim.

Iyi ki hic büyük kaptan demedim Arda'ya. :asd:

Arda'yı çok şişirdiniz önceden, yok Metin Oktay falan. Siz hatalısınız, o değil. Her şeye hemen bir yorum getiriyorsunuz. Arda benim için hiç Metin Oktay olmadı. Siz kıyaslarsanız onla şimdi adama küfürler yağdırırsınız. Büyük Kaptan yolun açık olsun, 66 yakışacak!

Terim telefonu açmamış en can alıcı cümlesi buydu sanırım. Resmen Terim'e rağmen bırakıp gitmiş vay bee.

ayrılıgı içine sindirmemiş zaten bu kız o.... vs diyen saygısız eski sevgili gibisniz

Ya beyler kendisinde hiç suç bulmayan taraftarı suçlayan bir oyuncudan ne bekleyebiliriz?

Haziran da gitse hiç de kızmazdım.Ama bu yaptığı yanlış.Sen kalıcam de 2 gün sonra gidicem diye tuttur.Fatih hocanın planlarını alt üst etti.Haziranda gitse hocada ona göre bir plan yapardı.Transfer politikasıda değişti tamamen.Arda iyi para kazandırmış olabilir belki ama bir çuval inciri berbat etmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt