Arda Turan: "Belimde olan tabancayı masaya koydum"

birde iyi tarafindan düsünelim. Bu herif Basaksehir de oynadigi sürece bizim sampiyonluk yolunda rakibimiz olamazlar. Bunun varligi gayet isimize yarar bence.

Yalnız herife helal olsun teksasta gibi takılıyor ülkede kimse dokunamiyor dünya şeyine resmen ve şu yaptiklariyla bence reisin gözüne daha çok giriyor
İstanbul vekilliği yavaş yavaş yükleniyor aynen devam koca kafa

ADAM kaldırıp masaya koymuş.... Cık cık cık!!! Terbiyesiz..!

ölüm grubu ?

Ekli dosyalar

• 9563E890-47A6-486B-B3DF-5BF2CDEDE638.webp
    9563E890-47A6-486B-B3DF-5BF2CDEDE638.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 34
Berkay acilde Arda'nın kendisiyle yanlız konuşmak istediğini silahını gösterip "beni vur" deyince "Daha fazla rezillik çıkarma. Sen yav... ettin Arda" dediği Turan'ın ise "Ben yav... değilim" diyerek yere ateş ettiğini anlattı. (Akşam)

Berkay acilde Arda'nın kendisiyle yanlız konuşmak istediğini silahını gösterip "beni vur" deyince "Daha fazla rezillik çıkarma. Sen yav... ettin Arda" dediği Turan'ın ise "Ben yav... değilim" diyerek yere ateş ettiğini anlattı. (Akşam)
Asdasdad girip konusup helalasmislardi ya bunlar :asd:
Ne demis acaba Berkay

Berkay Canerin eşini götürürken bir şey yok Arda yapınca ouuuww.
Karısı da arkasında durmuş bize bir şey demek düşmez.

Lakin ikisininde ciğeri beş para etmez boş adamlar olduğunu belirtmek isterim.

Keşke o silahi başka birine teklif etse.
Şöyle şarjörü ağzına dayasalar iki paçasından dışkı akana kadar.

Gscimbom Mobile

İki yavşak birbirine yavşak mı demiş ?

Silahı ruhsatsızmış. Herhalde kardeşi eşkiya dünyaya hükümdar olmaz setinden aşırdı silahı

Caner
Asena
Berkay
Arda
Ceceli
İntizar

Aynı adada buluşmalı kesinlikle. Beklediğimiz Survivor bu olabilir.

Hastane guvenliginin ciddi zaafi var burada . Silah ile hastaneye girisine nasil izin vermisler yahut nasil tesbit edememisler

Cok kotu de bir ornek oldu bu olay

Ya tamamen teslim edersin ya da protokol uygunsa doldur bosaltini yapar sarjoru cebine atar , kabzesinden tutarak silah odasina birakirsin

Biz boyle biliyoruz . Nedir bu iceri saliverilmesi silahla

Hastane guvenliginin ciddi zaafi var burada . Silah ile hastaneye girisine nasil izin vermisler yahut nasil tesbit edememisler

Cok kotu de bir ornek oldu bu olay

Ya tamamen teslim edersin ya da protokol uygunsa doldur bosaltini yapar sarjoru cebine atar , kabzesinden tutarak silah odasina birakirsin

Biz boyle biliyoruz . Nedir bu iceri saliverilmesi silahla
Ben hiçbir özel hastanenin acil kapısında xray görmedim aga. Hele bir de adın arda turan ise arama marama hak getire

Korkarım bu sefer sana hak veriyorum. Bunu ben Twitter'da okumuştum. Olmadı Alpay Bey :(

Bir yerde görmedim, her zaman yaptığı şey.

Bir kere Başakşehirle ilgili bir konu açmıştı bir yerden copy-paste yapıp alıntıdır bile yazmamış konu içinde millet güzel yazmışsın diyor bu like falan atıyor ben yazmadım da demiyor, klasik her zamanki hareketleri.

Pesini birak yav adamin :D

Peşinde olacak bir durum yok, kendi koz veriyor.

X ray olmamasi kabul edilemez yani , inanmak zor buna
Valla acıbadem , florence nightingale, memorial girdim çıktım hiç xrayden geçmedim. Gerçekten güvenlik çok düşük bu hastanelerde. Daha geçen gün medicana bahçelievler hastanesinde bir doktorun kafasına sıktı psikopatın biri. O hastaneyi de biliyorum xray falan hak getire

Geri
Üst Alt