Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.174
- 6.589
- 1.243
birde iyi tarafindan düsünelim. Bu herif Basaksehir de oynadigi sürece bizim sampiyonluk yolunda rakibimiz olamazlar. Bunun varligi gayet isimize yarar bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asdasdad girip konusup helalasmislardi ya bunlarBerkay acilde Arda'nın kendisiyle yanlız konuşmak istediğini silahını gösterip "beni vur" deyince "Daha fazla rezillik çıkarma. Sen yav... ettin Arda" dediği Turan'ın ise "Ben yav... değilim" diyerek yere ateş ettiğini anlattı. (Akşam)
Resmen şampiyonlar ligi ölüm grubuCaner
Asena
Berkay
Arda
Ceceli
İntizar
Aynı adada buluşmalı kesinlikle. Beklediğimiz Survivor bu olabilir.
Caner
Asena
Berkay
Arda
Ceceli
İntizar
Aynı adada buluşmalı kesinlikle. Beklediğimiz Survivor bu olabilir.
Kimbilir yine nerden çaldın da kendin üretmişsin gibi yazıyorsun burada.
Kimbilir yine nerden çaldın da kendin üretmişsin gibi yazıyorsun burada.
Ben hiçbir özel hastanenin acil kapısında xray görmedim aga. Hele bir de adın arda turan ise arama marama hak getireHastane guvenliginin ciddi zaafi var burada . Silah ile hastaneye girisine nasil izin vermisler yahut nasil tesbit edememisler
Cok kotu de bir ornek oldu bu olay
Ya tamamen teslim edersin ya da protokol uygunsa doldur bosaltini yapar sarjoru cebine atar , kabzesinden tutarak silah odasina birakirsin
Biz boyle biliyoruz . Nedir bu iceri saliverilmesi silahla
Korkarım bu sefer sana hak veriyorum. Bunu ben Twitter'da okumuştum. Olmadı Alpay Bey![]()
Pesini birak yav adamin![]()
X ray olmamasi kabul edilemez yani , inanmak zor buna
Valla acıbadem , florence nightingale, memorial girdim çıktım hiç xrayden geçmedim. Gerçekten güvenlik çok düşük bu hastanelerde. Daha geçen gün medicana bahçelievler hastanesinde bir doktorun kafasına sıktı psikopatın biri. O hastaneyi de biliyorum xray falan hak getireX ray olmamasi kabul edilemez yani , inanmak zor buna