Arda Turan: "Belimde olan tabancayı masaya koydum"

“Sen yarr..klık yaptın”

harika

Berkay: Olaylar farklı anlatıldı. Arda hastaneye tek başına gelmedi. 7 kişi geldi. Al sık kafama dedi. Ben ona “Sen yarr..klık yaptın” dedim. Silahı aldı yerlere sıktı. (Kadraj)
Ey Turk adaleti.. Ölmediysen, yaşıyorsan, adamına göre adalet dagıtmıyorsan geregini yaparsın ve bu adamı en kısa zamanda cezaevine yollarsın..

Ey Turk adaleti.. Ölmediysen, yaşıyorsan, adamına göre adalet dagıtmıyorsan geregini yaparsın ve bu adamı en kısa zamanda cezaevine yollarsın..

Ortada cezaevini gerektirecek bir suc yok

Silah tasimak yahut kafa atmak veya yere ates etmek tutuklu yargilanmayi gerektirmez

Ardayi sevmem , dahasi asla savunmam ama burada bahsettigin sonucu doguracak bir suc olusmus degil

Silah tasimak yahut kafa atmak veya yere ates etmek tutuklu yargilanmayi gerektirmez

Ardayi sevmem , dahasi asla savunmam ama burada bahsettigin sonucu doguracak bir suc olusmus degil
Ruhsatsız tabanca ile hastanede silah sıkmak suc degil mi yani?
Hastaneye tedavi olmaya gelmiş hastaların yanında silahlar atesleniyor ve bu olay gayet normal bir olay, öyle mi?
Bırak Berkay'ı felan, O hastanede ben olsam Arda ve beraberinde gelen guruptan ben davacı olurum..

Hastaneye tedavi olmaya gelmiş hastaların yanında silahlar atesleniyor ve bu olay gayet normal bir olay, öyle mi?
Bırak Berkay'ı felan, O hastanede ben olsam Arda ve beraberinde gelen guruptan ben davacı olurum..
Bos bos konusuyo ya. Surekli nuans katmaya calisiyor boyle konulara ama nerde ne zaman katacagani bilmiyo

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her şeyi bir kenara bırak kamu davası açılması lazım normalde ama ülke normal değil max para cezası verip üstünü kapatırlar.

Ruhsatsız silah taşıma
Kamuya açık yerde silah kullanımı
Burun kırma
Elle taciz, sözlü taciz

Bunlardan cezaevine girilmiyorsa bizde silahı alıp çıkıp gezelim

Hafta sonu sinan engin ve ertem arda turan'i aklamak icin 40 takla atacaktir

Bir adama kafa atmak burnunu kirmak ve silah tasimak hapislik bir suc.
Sen ne anlatiyon yine?

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ruhsatsız silah taşıma
Kamuya açık yerde silah kullanımı
Burun kırma
Elle taciz, sözlü taciz

Bunlardan cezaevine girilmiyorsa bizde silahı alıp çıkıp gezelim

Suc degil demedim , bu suclardan cezaevine girilmez dedim

Cunku alinacak hapis cezalarinin alt limiti var , bu alt limitin altinda cezalar paraya cevriliyor yahut erteleniyor . Bu sebeple , silahla yaralama olmadigi , bir uzuv kaybi olmadigi icin , ruhsatsiz silah tasimak vb suclardan da ayri ayri 3 er sene hapis cezasi verilemeyecegi icin hapse girmeyecektir

Basit tibbi mudahale ile yaralama
Ruhsatsiz silah tasima
Silah ile girilmesine kanunla engellenmis yerde silah ile bulunma

Gibi suclar ile para cezasi yahut paraya cevrilecek hapis cezasi alacaktir

Suc degil demedim , bu suclardan cezaevine girilmez dedim

Cunku alinacak hapis cezalarinin alt limiti var , bu alt limitin altinda cezalar paraya cevriliyor yahut erteleniyor . Bu sebeple , silahla yaralama olmadigi , bir uzuv kaybi olmadigi icin , ruhsatsiz silah tasimak vb suclardan da ayri ayri 3 er sene hapis cezasi verilemeyecegi icin hapse girmeyecektir

Basit tibbi mudahale ile yaralama
Ruhsatsiz silah tasima
Silah ile girilmesine kanunla engellenmis yerde silah ile bulunma

Gibi suclar ile para cezasi yahut paraya cevrilecek hapis cezasi alacaktir
S... böyle adaleti o zaman. Adamın yaptıklarının bi tık ilerisi berkayın önünde karısını becermek, berkayın kafasına sıkmak, hastaneyi taramak

S... böyle adaleti o zaman. Adamın yaptıklarının bi tık ilerisi berkayın önünde karısını becermek, berkayın kafasına sıkmak, hastaneyi taramak

Dostum senin veya bir arkadasin adaleti s... si benim sorunum degil . Benle ceza hukuku tartismak kadar sacma bir sey yok

Isterseniz madde madde tck 86 daki basit tibbi mudahale ile giderilebilecek yaralama sucunun kovusturmasindan baslayip , ruhsatsiz silah bulundurmadan cikalim

Goreceksiniz ki hepsinde kanunlar acik . Bu tip olaylarin hepsine hapis cezasi uygulansa ve alt limit konmasa su andakinin yaklasik 10-15 kati arasi suclu hapishanelerde olmaliydi

Yasamsal faaliyete kasit , hayat kaybi , sureklu uzuv kaybi , yahut duyu organlarinin surekli tehdit altinda kalmasina sebep bir durum olmadikca hapis cezasi olmaz

Ona bakarsan birine osmanli tokadi atmak bile aslinda 6 aydan basliyor kanunlara gore

Bazi istisnalar var tabi , duruma gore 1 ay hapis cezasi alirsin ve ertelenmez , paraya cevrilmez . Surekli nafaka odememe sonucu tazyik hapsi olarak bilinen durumlar gibi . Mesela bilinen medyaya yansiyan kaleci fevziye olmustu eski bjk li

Geri
Üst Alt