- 26 Kasım 2012
- 179.066
- 241.063
- 5.688
“Sen yarr..klık yaptın”
harika
harika
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddialar çok vahim. Zenci rapçi gibi saydırmış arda kurşunları
İddialar çok vahim. Zenci rapçi gibi saydırmış arda kurşunları
Akşama ne olur bilemiyorum?Sabah yavşaklık diye geçtiler şimdi yapraklık mı oldu haydaaaa.
Hain emre mi?Emre Adammis lan
Kendisinin "koca kafa" adlı mahlasındaki "koca" kısmını atıp Berkay'a kulak verip revize etmeliyiz“Sen yarr..klık yaptın”
harika
Ey Turk adaleti.. Ölmediysen, yaşıyorsan, adamına göre adalet dagıtmıyorsan geregini yaparsın ve bu adamı en kısa zamanda cezaevine yollarsın..Berkay: Olaylar farklı anlatıldı. Arda hastaneye tek başına gelmedi. 7 kişi geldi. Al sık kafama dedi. Ben ona “Sen yarr..klık yaptın” dedim. Silahı aldı yerlere sıktı. (Kadraj)
Ey Turk adaleti.. Ölmediysen, yaşıyorsan, adamına göre adalet dagıtmıyorsan geregini yaparsın ve bu adamı en kısa zamanda cezaevine yollarsın..
Bir adama kafa atmak burnunu kirmak ve silah tasimak hapislik bir suc.Ortada cezaevini gerektirecek bir suc yok
Silah tasimak yahut kafa atmak veya yere ates etmek tutuklu yargilanmayi gerektirmez
Ardayi sevmem , dahasi asla savunmam ama burada bahsettigin sonucu doguracak bir suc olusmus degil
Ruhsatsız tabanca ile hastanede silah sıkmak suc degil mi yani?Ortada cezaevini gerektirecek bir suc yok
Silah tasimak yahut kafa atmak veya yere ates etmek tutuklu yargilanmayi gerektirmez
Ardayi sevmem , dahasi asla savunmam ama burada bahsettigin sonucu doguracak bir suc olusmus degil
Bos bos konusuyo ya. Surekli nuans katmaya calisiyor boyle konulara ama nerde ne zaman katacagani bilmiyoRuhsatsız tabanca ile hastanede silah sıkmak suc degil mi yani?
Hastaneye tedavi olmaya gelmiş hastaların yanında silahlar atesleniyor ve bu olay gayet normal bir olay, öyle mi?
Bırak Berkay'ı felan, O hastanede ben olsam Arda ve beraberinde gelen guruptan ben davacı olurum..
Ruhsatsız tabanca ile hastanede silah sıkmak suc degil mi yani?
Hastaneye tedavi olmaya gelmiş hastaların yanında silahlar atesleniyor ve bu olay gayet normal bir olay, öyle mi?
Bırak Berkay'ı felan, O hastanede ben olsam Arda ve beraberinde gelen guruptan ben davacı olurum..
Ruhsatsız silah taşımaOrtada cezaevini gerektirecek bir suc yok
Belesoglu en azindan silahla dolasmiyorduHain emre mi?
Bir adama kafa atmak burnunu kirmak ve silah tasimak hapislik bir suc.
Sen ne anlatiyon yine?
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ruhsatsız tabanca ile hastanede silah sıkmak suc degil mi yani?
Ruhsatsız silah taşıma
Kamuya açık yerde silah kullanımı
Burun kırma
Elle taciz, sözlü taciz
Bunlardan cezaevine girilmiyorsa bizde silahı alıp çıkıp gezelim
O ardaya 5 kere adamlık dersi verir kankaBelesoglu en azindan silahla dolasmiyordu
S... böyle adaleti o zaman. Adamın yaptıklarının bi tık ilerisi berkayın önünde karısını becermek, berkayın kafasına sıkmak, hastaneyi taramakSuc degil demedim , bu suclardan cezaevine girilmez dedim
Cunku alinacak hapis cezalarinin alt limiti var , bu alt limitin altinda cezalar paraya cevriliyor yahut erteleniyor . Bu sebeple , silahla yaralama olmadigi , bir uzuv kaybi olmadigi icin , ruhsatsiz silah tasimak vb suclardan da ayri ayri 3 er sene hapis cezasi verilemeyecegi icin hapse girmeyecektir
Basit tibbi mudahale ile yaralama
Ruhsatsiz silah tasima
Silah ile girilmesine kanunla engellenmis yerde silah ile bulunma
Gibi suclar ile para cezasi yahut paraya cevrilecek hapis cezasi alacaktir
S... böyle adaleti o zaman. Adamın yaptıklarının bi tık ilerisi berkayın önünde karısını becermek, berkayın kafasına sıkmak, hastaneyi taramak