Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu"

Yahu ne zararı var konuşsun adam. Sıkıntı nerede anlamadım.

Asıl sıkıntı nerede biliyor musunuz. Bu koskoca röportajdan başlık olarak bu başlığı seçen medya şerefsizlerinin oyununa gelip, GSCimbom'da aynı başlığı kullanmaktır.

Asıl sorun budur. Kendimizi kendimize yediriyoruz.

niye ardanin bizle bir alakasi kaldimi?

---fbliler bile alexi yuhladı...arda ya yapılan protesto futbolun içinde olan şeyler...dünyada eleştirilmeyen yuhlanmayan futbolcular cok azdır..anlamadığım arda hala neden konuşuyor ne çekemediği var merak ediyorum

ana avrat küfürü bir tane veled etti asıl abartan Arda.Ultraslanın yaptığı protestoyu bütün taraftar ayıpladı, hepsi tiksindi çıkıp geçmişte olanlar için bütün herkesi suçlayamazsın.Yok böyle mantık. Arda biraz baksın Totti'den ibret alsın.İlk zamanlarında Totti nefret edilen adamlardan biriyken şimdi taraftarı tarafından tapılıyor. Hasan Şaş'ın kafasına laptop attılar çıkıp bütün taraftar böyle şöyle , kırgınım demedi, geldi aslanlar gibi görevini yapıyor. O laptopu Hasan'a değil Arda'ya atacaktık.

Ana avrat küfür edilmesinden bahsediyoruz Merih. Kim olursa olsun, kaç kişi olursa olsun, kameraların önünde ana avrat küfür etti Arda'ya, Galatasaray kaptanına. Bence çok ağır

Dünyanın en pahalı arabalarından biri olan Mercedes SLS AMG 63 e binmiyormuydu bu ben mi yanlış hatırlıyorum ?

---fbliler bile alexi yuhladı...arda ya yapılan protesto futbolun içinde olan şeyler...dünyada eleştirilmeyen yuhlanmayan futbolcular cok azdır..anlamadığım arda hala neden konuşuyor ne çekemediği var merak ediyorum

çok azdır değil yok. inan bana yok. ronaldinho gibi adamlar barcelona'dan yuhlanarak, hakaret edilerek gönderildi. Arda ne katkı yapmış da bu klübe surat asıyor. İki maç iyi oynamış, yabancı düşmanlığının, takımın bölünmesinin temellerini atmış bir adam. Galatasaray ile umarım uzaktan yakından yolları kesişmez artık.

la arda hangi steyii acsam karsındasın ya bi kerede sus arkadass kapa su çenenii

Ana avrat küfür edilmesinden bahsediyoruz Merih. Kim olursa olsun, kaç kişi olursa olsun, kameraların önünde ana avrat küfür etti Arda'ya, Galatasaray kaptanına. Bence çok ağır

edenin kim olduğu belli mi,fb li de olabilir bjk lide...dünyada tek küfür yiyen arda mı...komik olmayın...

yuhlanmak istemeyen muhasebeci olsun

edenin kim olduğu belli mi,fb li de olabilir bjk lide...dünyada tek küfür yiyen arda mı...komik olmayın...

Kaç tane futbolcuya iki metreden ana avrat küfür edildiğini gördün. Asıl senin bunu normal görmen komik renkdash. Hatta komik değil üzücü.

İşte bunu normal görenlerin arasında kalmak istemediği için gitti Arda.

Eğer dediği gibi oluyorsa forumdan 3-5 kişi toplanalım fenerin beşiktaşın antremanlarına deplasman dönüşlerine gidelim futbolculara küfür edelim 2 ay sürmez bir tane adam kalmaz hiç bir rakibimizde

çok azdır değil yok. inan bana yok. ronaldinho gibi adamlar barcelona'dan yuhlanarak, hakaret edilerek gönderildi. Arda ne katkı yapmış da bu klübe surat asıyor. İki maç iyi oynamış, yabancı düşmanlığının, takımın bölünmesinin temellerini atmış bir adam. Galatasaray ile umarım uzaktan yakından yolları kesişmez artık.

---aynen katılıyorum kardes..arda varken takımın başarısı ortada...skibbe zamanında olanları kimse bilmek istemiyor galba.takım çatır çatır oynarken ne olduysa takımda bölünmeler oldu...lincoln hain ilan edildi...vs...ben sahada ki sonuca bakarım şahıslar zerre umurumda değil...ardanın mı Galatasaraya yok Galatasarayın mı ardaya daha fazla verdiği olmuştur...ondan tek istediğimiz 2 maça çıkan melo nun yaptığını yapmasıydı...

durun şimdi bitane goygoy cu çıkar gelir.altından girer üstünden çıkar arda haklı der.

bu tiplerde beyni arda kadardır .allahtan bu kadar sayfa göremedim saçma sapan bir yorum

:tiphat:

Eğer dediği gibi oluyorsa forumdan 3-5 kişi toplanalım fenerin beşiktaşın antremanlarına deplasman dönüşlerine gidelim futbolculara küfür edelim 2 ay sürmez bir tane adam kalmaz hiç bir rakibimizde

bazı arkadaşlar anlamıyor aynı arda gibi:D

Kaç tane futbolcuya iki metreden ana avrat küfür edildiğini gördün. Asıl senin bunu normal görmen komik renkdash. Hatta komik değil üzücü.

İşte bunu normal görenlerin arasında kalmak istemediği için gitti Arda.

edenin yaşı 14-15 ve ufacık bir liselinin ettiği küfür yüzünden bu adam gidiyorsa en az arda da o küfürü eden kadar liselidir abi. Millet ne ana avrat küfürler yiyiyor.Petre'yi s.tir git Petre diye de kovdu bu taraftar, kimse çıkıp arkasından ah petre, garip, yazık ettik demedi.Onun günahı neydi abi ? Jo'nun bir haberden doğru mu gerçek mi olduğu belli olmayan kulak arkasına atladı bu taraftar. Herşeyi geçtim Hagi'ye hırsız hagi diye tempo tutuldu.Galatasaray tarihinin en büyük efsanesi. Hagi seneler sonra geri döndü, kovuldu, yarın çağrılsa gene geri gelir.

yeter be arda b...... çıkarma artık.gittin adam akıllı oyna futbolunu hala yok öle yok böle....

Geri
Üst Alt