Arda Turan: "Bir ekol hocası olmak, Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a getirmek istiyorum"

Karam tayfadan uzak dur. Dil öğren sonra neden olmasın.

ne ictiyse aynisindan ben de istiyorum

Şimdeye gidip sim1 ile çalışsaydın ya hi1

Guardiola'yi örnek alan hocalar genelde başarısız oluyor ya ancelotti'yi alsanıza adam elinde ki futbolculardan en çok verim alan adam.

Torrent Boey'e futbolcu değil demişti çünkü kendi pas oyununda onun yeri yoktu ama onun temposundan atletizminden yararlanmak aklına gelmiyor, guardiola ekolünden gelmişti o da. Mesela artera o da çok çekti çok başarısız oldu ama yeni yeni sistemi oturdu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alt sıra takımlarda şöyle bir boy göster, kendini ispatla. Karagümrük, Kasımpaşa da bir tutun pro lisansı al, sonrası gelir.

neyle yapacaksın kardeşim neyle - aziz tone

Arda harbi harbi bu yola baş koyacaksa, en az 3-4 sene yurtdışında ciddi eğitimlere girmesi gerekir. Ardanin futbol dışı hayatında yaptığı cahilce şeyler dışında, futbol konusunda bence gayette vizyon sahibi. En önemlisi camia nin evladı. Emre belezogluna azının suyu akanlarin, ardayi geçmişte yaptığı cahilce şeyler yüzünden azına geleni saymasida acayip ironik

Acun da başkan oldu mu görev tamamlanır!!
Umarım bir daha florya'nin kapısının önünden bile geçemezsin

gelmezsen zaten Okan Hocam yapacak. azıcık susun da senin gibi Galatasaray'ın evinden çıkmış olan Galatasaray'ın Hocasına saygı gösterin.

İyi bir hoca olacağına inanmıyorum ben.

Bir kere bu herif guardiola ile çalışmadı bile nerden biliyormuş ki onun taktiklerini

Maşallah dediğin 3 gün yaşıyor Gardaş... Boşver

Arda bir zahmet git yurt dışında takım çalıştır, geç mesela Hull City'nin başına orda görelim bir seni.

Ne güzel dünya, Sarı kırmızıyım ayağına gel direkt Galatasaray yönet, oldu. Bura staj yeri zaten.

Okan Hocam tırmalayarak geldi, Fatih Terim de öyle, Hamza Hoca da öyle, sen de tırmalıcan kardeş. Başlangıcı Bülent kaptan gibi olanın sonu da öyle olur.

Önce eğitim Arda

Bizi pas geç gözünü seveyim. Başakşehir'e götür, Ath.Madrid'e götür hatta Barcelona'da yeni bir ekol yarat ama bizden uzak ol.

Geri
Üst Alt