Arda Turan: "Bir ekol hocası olmak, Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a getirmek istiyorum"

Arda'nin agzi iyi laf yapiyor. Eminim ki futbol bilgisi de vardir. Serseri ve kabadayi tavirlarini yasin getirdigi olgunluk sayesinde birakirsa iyi bir TD olabilir tabii ki. Bakalim yillar bize ne gosterecek?

Barcelona’nın futbolu bizim doğaçlama futbolla mix etmek istiyorum ilginç bir vision reis umut saçıyorsun be

Her guardiola olmak isteyen öyle kolay olsaydı ortalık guardioladan geçilmezdi arda. O kadar basit iş değil yani, fatih hoca bile ekol oturtamadı sen nasıl yapacan.

Kariyerine ve calistigi hocalara bakacak olursak cok iyi hoca olacagini dusunuyorum

6 yıl sonra hocalıgının ilk yılı mı olur bilemem,çok basarılı bi sezon geçirecek

Karakteri Fatih Terim'e benziyor ama karizması Fatih Terim'in 10'da 1'i kadar. Iyi hoca falan olacagini düşünmüyorum.

Yükselenin Beşiktaş için çalışabilirsin. Bizden uzak ol!

Guardiola'dan ziyade Simeone'yi örnek almalı bence.

Orta sıra bir Anadolu takımında kendini kanıtlamalı. Bunun için de Simeone'nin sistemi tam benimsenecek türden.

BuralARDA seni bekleyin birileri var imparaTURAN

Teknik adamlik disiplin, liderlik, calisma azmi ve zeka ister. Sende hicbiri yok.

Gökten zembille Galatasaray'ın başına inmeye çalışmasını samimi bulmuyorum. Gitsin kendini kanıtlasın, hal ve hareketlerini düzeltsin, adı kavgalarla, silahlarla anılmaz hale gelsin o zaman bakarız.

önce adam gibi eğitim al, o eğitimin pratiğini yap elinde veriler olsun ondan sonra konuş... şu ülkede bilgisiz fikir sahibi, eğitimsiz özgüven sahibi olan tiplerden çok sıkıldım... doğaçlama ve mcity ounu mix yapacakmış falan, hadi kardeşim... bu kafayla seninle de birkaç yıl kaybetmesin şu takım... Sonra çıkarsın Terim vd. gibi "efendim ben mixledim ama biz 100 mil. takımız adamlar 1 milyar..." dersin...

Yukarıda doktorumun da dediği gibi tembel adamdan iyi teknik direktör olmaz bence de.

Istediği kadar oyun görüşü, futbol bilgisi, oyun ve oyuncu analizi vs. olsun. Hırs ve çalışma azmi ve en önemlisi disiplin olmadığı müddet hiç bir halt olmaz.

Geri
Üst Alt