Arda Turan: "En büyük hayalim, Avrupa’da oynadığım takımlarla Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak!"

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Türk Futbolu'nun önemli isimlerinden olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörü olan Arda Turan eşi Aslıhan Turan ile birlikte Youtube 343 Digital kanalında güzel ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Arda Turan: "En çok yapmak istediğim şey, Türk futbol tarihini değiştirmek. Milli takımla veya bir kulüp takımıyla isminin çeyrek final, yarı final, final olduğu maçlar getirmek istiyorum. 50-60 yıllık tarihimizde bunlardan çok az var; avutulmuş ve oyalanmışız. En büyük hayalim, Avrupa’da oynadığım takımlarla Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak."

Aslıhan Doğan Turan: 'Fatih Terim’in yönettiği antrenmana geç kalmak mı, sinirleneceğimi bile bile eşyalarını ortada bırakmak mı?'Arda Turan: "Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni Sultan Süleyman, 'İbrahim sen kendini kimlerle kıyaslıyorsun?' diyor. Sen de Fatih Hoca’yla falan… Aman diyeyim."

Aslıhan Doğan Turan: "Telefonumda 'husband' olarak kayıtlısın."

Arda Turan: "Ya bayılıyorsun... Senin platformlara bir giriyorsun İngilizce. Ya kardeşim sen Türk'sün. Navigasyona 'Bayrampaşa Arda Turan caddesi' yazacaksın. Bayrampaşa ile 'street' yan yana gelmez."

Arda Turan: “Karıcığım ben fena futbolcu değildim. Sen benim madalyalarımı çekmeceye koymuş bir insansın." (343 Digital)

Evde konuşun bize ne ya karıcın husbandim falan

Hayal kurmadan önce üşenme git iki kelime İspanyolca ingilizce öğren sonra hayal kurarsin

Yolu Galatasaray'dan geçmeli, direkt gideceğini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt